- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #325.101
Süper vermiş ve incelmişsin canım çok sevindim dedimm bu kız kesin bıraktı
Kilo olarak kendi tartınla ilerlesek daha iyi olmaz mı ? Diyetisyene olur ya gidemezsin falan ev tartınla farklı ise sıkıntı olmasın ? Yada sen bilirsin zaten alt listede olduğun için bu şekilde de gidebiliriz nasıl istiyorsan ❤
fancynancy i de dürtersin bak oda kaçaklarda :) ne güzel kararlıydı girmiyor ama hiç.
Hahahah ben de kendimden şüpheliydim ama daha kararlı hale geldim bu süreçte nedense. Fazla kaçırdıklarım pişmanlık ve vicdan azabı olmaya başladıysa oluyor bu iş demektir. Bugün eşimi de götürdüm diyetisyene. Ne gerek var fln dedi ki gerçekten 4 kg verse öyle görünürde fazla kilosu falan da yok. Sadece bi baktır diye tutturdum nedense. İyi ki baktırmışız! Yağ oranı %32 çıktı! Biz şok!Çünkü öyle görünürde pek fazla kilosu yok. Dışarı çıktıktan sonra onun da kafasına takıldı ve diyete başlamaya karar verdi. Çünkü yağ oranının fazlalığı nir sürü sağlık sorununu berabernde getirebilir Allah korusun... iç organ yağlanması böyle başlıyor. Şimdi diyetisyeni aradık birlikte geleceğiz bundan sonra dedik. Şu an eşime liste yazıyor kendisi
Birlikte yapınca daha da iyi olur gidişatımız
fancynancy i de bir dürteyim bakayım ne diyecek
Bu arada benim evdeki tartıyla tartılırsam demoralize olabilirim şimdi diye çıkmak istemiyorum. Hazır 65’i görmüşüm şimdi benimkine çıksam en az 1 kg fazla çıkacağım![]()
Vallahi çalışıyorum,