Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ozaman haftaya görüselim canim sagolsun. Bende bu hafta pek iddiali degilim. Ben eve birsey almadim yemiyim diye. zaten normaldede yilbasina özel birsey yapmiyorduk.
Biz de öyle canım aslında da bu defa almış bizimki bişeyler. Neyse çok yemedim zaten. Bugün yarın telafi edeceğimi umuyorum

Sağlıklı huzur dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle. 2020 ye büyük umutlarla ve radikal kararlarla girdim şu an itibariyle sigarayı bıraktım. Ve bu yıl hedef kilo mu görmek için elimden geleni yapacağım. Sizlerde sahidim olun 😘😘
Hadi inşallah tüm umutlarımızı gerçekleşmesi dileyiğle.
Mutlu yıllar canım

Aynen sona kadar pes etmek yok 😂😂
Yok kuzum yok.
Ama bu hafta cuma kızımın doğum günüydü.
Cumartesi ve pazartesi misafirim vardı.
Pazar ben msagirliğe gittim.
Salı yılbaşı derken bu hafta boşta kalamadı hiç.
2 günlük beslenme planı yaptım.
Bakalım sonuç ne olacak cuma günü.

Selamlar yeni yilin ilk gününde ormanda yürüyüş yaptık. Bugün kahvaltıyı 10 gibi yaptım ve pazardan beri çok yediğim için de hafif tuttum. Şu anda çok açım ama dayanıp akşam 5 gibi akşam yemeği yiyecegim Bir kaç gün zorlansam da idare edip diyet moduna alışırsam gerisi gelecek. Cumaya en kötü sabit olabilmek istiyorum.

Selamlar yeni yilin ilk gününde ormanda yürüyüş yaptık. Bugün kahvaltıyı 10 gibi yaptım ve pazardan beri çok yediğim için de hafif tuttum. Şu anda çok açım ama dayanıp akşam 5 gibi akşam yemeği yiyecegim Bir kaç gün zorlansam da idare edip diyet moduna alışırsam gerisi gelecek. Cumaya en kötü sabit olabilmek istiyorum.

Valla sorma canim bugün bende cozuttum. aramizda kalsin Pazartesiye göre artidayim.cuma tartisindan korkuyorum.

Ne güzel ormanda yürüyüş yapmışsın.
Ohhh mis gibi temiz hava ile yağlar yansın.
Ben de gece ancak Leslie yapabilirim.
Tüm gün çocuklarla kafayı yedim evde.

Valla sorma canim bugün bende cozuttum. aramizda kalsin Pazartesiye göre artidayim.cuma tartisindan korkuyorum.
Hepimiz cuma tartısından korkuyoz kuzum.
Tek değilsin.

Ne güzel ormanda yürüyüş yapmışsın.
Ohhh mis gibi temiz hava ile yağlar yansın.
Ben de gece ancak Leslie yapabilirim.
Tüm gün çocuklarla kafayı yedim evde.

Hepimiz cuma tartısından korkuyoz kuzum.
Tek değilsin.
Ben 3-5 jamping jacks,bide limonlu yesil cay patlatiyim belki arkamdan gelen olur yada yanimda yürüyen 🤔

Back
X