Kızlar size bir şey söyleyeyim mi Yani genel olarak gruptaki kimseyi tanımıyorum evli mi Çocuğu var mı tam olarak bir bilgim yok Çünkü daha yeniyim ve kızlar hasta olduğu için Kafam biraz doluydu açıkçası

.
Ama ben tam 5 senedir hep 80 kilo ve üzeri oldum yani evlendiğimde 62 kiloydum hiçbir zaman 70 kiloyu bile çıkmamış bir insandım ama işte 5 senedir hep 80 üstü

bugün tartıda 900 gram vermiş olarak gördüm o kadar mutlu oldum ki tarif bile edemiyorum Çünkü ben 5 senedir bir türlü diyet yapamıyordum her zaman birisi bir şey söylerdi kilo onunla ilgili Ben kafaya takardım Bugün de yi
iyim Yarın diyete başlayım Derdim ya da hiç takmadım aynada kendime hep beğeniyordum hepp bir bahanem vardı İlaç içtim kilo aldım hareketsizim kilo alıyorum gibi gibi yani bahane o kadar çoktu ki ama Pazar günü buraya geldim gruba yazdım sonra hepinizin samimiyetini o kadar inandım ki Yani herkes birbirine destek oluyor burada çok güzel bir şey Kendimi sorumlu hissettim 5 sene sonra..
yediklerime de gerçekten bir haftadır dikkat etmeye çalıştım yani isteyince oluyormuş O yüzden gerçekten burada olmaktan çok mutluyum ve sizi tanıdığıma çok memnunum