• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menulerinizi paylastiginiz için teşekkürler kızlar :KK68:
ayvacicegi ayvacicegi
nrmyn nrmyn
kardelelen321 kardelelen321
Mehfam Mehfam

Başka paylasan yok.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::skandal::skandal::skandal:

Bugün menüleri eksiksiz yazalım kizlar kendimize ve takıma karşı sorumluyuz unutmayalım bende misafir falan derken yazamadım özür dilerim bundan sonra eksiksiz yazacağım😍

Dünkü menulerinizi paylastiginiz için teşekkürler kızlar :KK68:
ayvacicegi ayvacicegi
nrmyn nrmyn
kardelelen321 kardelelen321
Mehfam Mehfam

Başka paylasan yok.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::skandal::skandal::skandal:

Bugün menüleri eksiksiz yazalım kizlar kendimize ve takıma karşı sorumluyuz unutmayalım bende misafir falan derken yazamadım özür dilerim bundan sonra eksiksiz yazacağım😍
Ben de bu ara yazamıyorum ama kaçamak yapmadım. Yarın kaçamak yapcam :sus: Gideyim de menümü yazayım

@pisi pisi kopatim 2.mezuniyetin icin tebrik ederim canım mezuniyet bizim takıma nasip oldu iyi ki geldin ♥️♥️

toplight toplight kaptanim nasılsınız ? Uzuldum mecburi izne ayrilisiniza size idari izin verilmeliydi bence riske atılabilir bir durum değil çünkü bunu hesap etmeleri lazım 🤷 esinizde iyi insallah Allah korusun bir şey olsa şimdiye belirti gösterirdi zaten siz canınızı sıkmayın evlerimizde bişey yok yani simdilik 😣

Iyi aksamlar
Dünki menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Peynir 1 kk
Zeytin 7 tane
1 tk reçel
Ara
1 muz
Akşam
2 kuru biber 2 kuru patlıcan dolması
2 sarma
1 kase yoğurt
2.5 lt su

Bugün ki menüm
Kahvaltı
2 yumurtadan pırasalı omlet
2 dilim ekmek
5 zeytin 1 kk peynir
Ara
1 elma
Akşam
2 kuru biber 2 kuru patlıcan dolması
3 sarma
Salata
2.5 lt su
Tesekkur ederiz ammmaa Cumartesiden beri spor yok.yatmadan yapabilrsen bekleriz :)))

Karnabaharın çiçek yerlerini rondodan geçiriyosun incecik, soğan salça kavurup karnabarı ekleyip onu da yumuşayana kadar kavuruyosun sonra sıcağını atınca kısıra yeşillik baharat ne koyuyosan ekleyip afiyetle yiyosun 🤩
Sevindim cnm. Bende henüz olmadım. Güzel şişliklerle boğuşuyorum halen😣
Ben hayatımda ilk kez böyle regl oldum. Bebeğin gidişinin etkisiyle galiba ped yetiremedim

Karnabaharın çiçek yerlerini rondodan geçiriyosun incecik, soğan salça kavurup karnabarı ekleyip onu da yumuşayana kadar kavuruyosun sonra sıcağını atınca kısıra yeşillik baharat ne koyuyosan ekleyip afiyetle yiyosun 🤩
Eneee bulgur yok sahaneymis 😍😍tuttum bunu sagol kuzum

Bide ben yapayım İnşaAllah 🤩

Benimde ellerim çalı gibi oldu. Aslında abartıyoruz evlerimiz de bisey yok virüs dışarda ama bisey yapmadan duramıyor insan ama
Aynen disari cikan gelince temizlense yeter,artik yavaslamak lazim

Eşim devlet kurumunda aşcı. Lokanta kısmını kapatmışlar. İkinci bir emre kadar açılmayacakmış😕 önlemler ciddi ciddi alınıyor arkadaşlar
:(( İyi bari esindeki risk azalacak
Ama anlamadim kurumdakiler nerden yemek.yicek disarisida kapalı 🙄

Back
X