• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bn balık yiyemiyorum malesef ya hatta pişen evde bile duramam😣
Ben balık çok severim hele bu yaz asma yaprağına sarılmış versiyonuyla tanıştım leziz 😋😋 tadını mı sevmiyosun kokudan mı?

Kuşburnu var ya kırmızı çayı falan oluyo onun ezmesini yapıyolar en çok c vitamini içeren yiyecek kendisi 🤩
Vavvv çayını severim zaten ama bu da değişik geldi. Ne heyecanlı yiyecekler var yahu🤩

Vavvv çayını severim zaten ama bu da değişik geldi. Ne heyecanlı yiyecekler var yahu🤩
Bunun tadı da lezizdir hasta olunca ilk işim ona sarılmaktı eskiden hemen topluyo boğazını filan insanın 😍 diyet olunca dolapta kalakaldılar 🙈

Hamsi denedim o şekilde ama zor yuttum. Eşim alabalık denetcem diyor. Bakalım. Aslında yemeyi çok istiyorum
Alabalık çupra somon ayy hepsine bayılıyorum 😍 inşallah güzeline denk gelirsin 😋 büyük balık eti yemen daha kolay olur dene bi bakalım

Bunun tadı da lezizdir hasta olunca ilk işim ona sarılmaktı eskiden hemen topluyo boğazını filan insanın 😍 diyet olunca dolapta kalakaldılar 🙈
Soyle bidaha sekersiZ yapsinlar isteyen bal pekmez katsin yerken aaaa😂

Back
X