Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Umut çok haklı bence,annesini bulmuş eğlenmek istiyor :) diğer şeyler neden önemli olsun ki katılıyorum ona şu an 🤣
Evet belçikadayım. Bir haftadır iş yerleri kapalı sokağa çıkma yasağı var zorunlu haller hariç, ama etrafımızda komşuculuk oynayan bir ekip de var yani.. son iki gündür enfekte sayıları günlük 600 lere yaklaştı ama henüz tepe noktasına gelmediği düşünülüyor. Haftaya tepe yapıp enfekte sayısının azalması bekleniyor ama bir yandan da 5 nisandan sonra sokağa çıkma yasağı devam etsin tartışmaları başladı. Sendikalar ödeme yapacağı için alınan kararlar hazirana kadar ama bilmiyorum hayatımız ne zaman normale döner
Of evet kesinlikle o modda Umut anneyi babayı evde buldu oynamak istiyor doğal olarak :) Şimdi o da biraz daha alıştı gibi daha rahat çalışabiliyorum sanırım. Ama evimdeki insanlardan farklı insanlar görmek istiyorum artık, sosyalleşme vaktim geldi :))
Umarım tüm dünyada durum bir an önce normale döner ama bir süre daha devam edecek gibi maalesef :/

Kizlar bisey sorcam corona haberleri ni ya tvden ya ggogleden takip ediyorum ama yok cinde kaynakla kapilari kapatmuslar yok yaslidan alıp gence takiyolarmus maskeyi vs vs bunlar nerden duyuluyo,varmi bilen.youtube falan mi acaba
Ben twitterdan takip ediyorum

Kizlar bisey sorcam corona haberleri ni ya tvden ya ggogleden takip ediyorum ama yok cinde kaynakla kapilari kapatmuslar yok yaslidan alıp gence takiyolarmus maskeyi vs vs bunlar nerden duyuluyo,varmi bilen.youtube falan mi acaba
Hiç duymadım, bende haber uygulamalarından takip ediyorum. Ama italya da yaşlıları ölüme terk ettiklerini okumuştum.

Back
X