- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #337.801
O kadar sarılma gaz yapıp şişlik olmasınYarın cuma imiş yabu kadar hızlı nasıl gelebildi. Lahana suyuma daha çok sarılayım en iyisi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar sarılma gaz yapıp şişlik olmasınYarın cuma imiş yabu kadar hızlı nasıl gelebildi. Lahana suyuma daha çok sarılayım en iyisi
![]()
Yemekten sonra yaparsınİp atlamaya başlamıştım ki eşim geldi acıktım diyesonuç yemek yapıyorum
Kuzum yaBana demez mi anne sen git yatak odasına yat hastalığını bana bulastiracaksin
Koronadan çocukların ayarı bozuldu :)) ama işime geldi gittim hemen :))
Yaa şimdiye kadar yapmadı ama sabaha kadar da yapmaz İnşaAllahO kadar sarılma gaz yapıp şişlik olmasın
Etraf baskısı ile olsu hep.. Yersin bak, ne kadar güzel tadı dediler ama sonu hüsran. Şimdi denemeye bile tövbeliyimEn çok kokan balıkla başlamışsın sendebende çok severim balığı
Ya nasip. Başarırız biz, güçlüyüzGidebilecek günlere gelecek miyiz acaba![]()
Evet evet yaptım şükürYemekten sonra yaparsınönemli olan niyet
Sağol canimKuzum yageçmiş olsun
Wuuuuuu.supersin :)Sabah
Tere
Peynir
Ekmek
akşam
5yk keşkek
su 2 litre
30dk jillian, 120 bölgesel, 6000 adım yürüyüşCherry Mom
Herşeyi kolileyince benWuuuuuu.supersin :)
Yooo hiç korkmadım ki yo tırsmadım daHerşeyi kolileyince ben![]()
Korkma yaa ben spor yapmadığım için midir bilmiyorum hiç vermiş gibi hissetmiyorumYooo hiç korkmadım ki yo tırsmadım da![]()
Yaaa böyle diyince bizim taşınma aklıma geldiHerşeyi kolileyince ben![]()
Çok da az yememek lazım bu kadar az yemeyi bırakıp bi anda yemeye başlanırsa da vücut normalden hızlı kilo aliyo
Bence verdin verdinKorkma yaa ben spor yapmadığım için midir bilmiyorum hiç vermiş gibi hissetmiyorum