- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #337.841
Teşekkür ederim ❤Gönderdim tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ❤Gönderdim tatlım
Ay yazikkkYaa kıyamambize de misafir geldi geçenlerde yeni ayakkabı almış 15-20dk anca oturdular bi kapıyı açtık çalınmış
eşimin ayakkabılarından vermek zorunda kaldık bizde
![]()
Hemen hemennnn içeyimyesil caaaay
![]()
Deme öyle yaBoğaz ağrısından yediğim ballı karışımlar ve pekmezler inşallah yarın tırmalamaz beni çok korkuyorum![]()
Böyle seyler kilo vermeye engelmiBoğaz ağrısından yediğim ballı karışımlar ve pekmezler inşallah yarın tırmalamaz beni çok korkuyorum![]()
Diyetisyenin menusude böyle olur.
Süper kuzum inşallah güzel.bir eksi gelirIyi aksamlar
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 kk peynir zeytin domates
Aralarda
1 muz
1 avuç leblebi
Akşam
4 yk pilav
2 nagit kendim yaptım
Salata
4 yk yoğurt
2.5 lt su
45 dk kardio
55 dk lık bir spor yaptım ne olduğunu bilmiyorum ama adim atmaya dayalı birşeydi 6000 adım diyelim ona da
Cherry Mom @hezeyan5381
Yaa ne tatlı maşallahpawlover bak bu da bizim yavru, sana göstermek için rica ettim eşime, çektirdim
Eki Görüntüle 2609460
Ekstra kalori oldu şeker fazla olduBöyle seyler kilo vermeye engelmiCalypso95
Maaşallah emre'ye. Büyüyor gerçekten. O kadar dağınıklığın lafı olmaz artık, aferin küçük erkeğeÇok sağolun kizlar şimdi.daha iyiyim ama ilaç komasına gircem diye korkmadim değilhastanelik olcam diye korktum valla
kardelelen321 kuzum.esim bu hafta full çalışacak haftaya izinli o yüzden yoktum ama emre biraz daha az kudurdu yavaş yavaş büyüyor galiba laftan anlar oldu
kim benle oyun oynayacak diye başta agladiysada kendi kendine kuzu gibi.kabullenip oynadi şimdi.ev savaş alanına dönmüş onu toplayacagim
![]()
Bana demez mi anne sen git yatak odasına yat hastalığını bana bulastiracaksin
Koronadan çocukların ayarı bozuldu :)) ama işime geldi gittim hemen :))
Ben bahçede olduğum için bildirim yapamayacağım maalesef tatlımKizlar yarın cuma aman bildirim yapmayı unutmayin
toplight
Leyl-i-fer
ayvacicegi
@dennisgo
C Cagrihilal1
kardelelen321
pawlover
@hezeyan5381
@annecicegi
@melita09
@Elifcig93
@nrmyn
Umutumut82
@reyyanmeftuni
@Ichblumen23
Calypso95
bunlar daimi olarak yaptığın şeyler olmadığı için çok sıkıntı yapmana gerek yok. 1 tatlı kaşığı balda 5g karbonhidrat var 1 yemek kaşığı pekmezde de 5 g karbonhidrat var ( yani 20 kalori) . Bir porsiyon meyvede 15g karbonhidrat var (60 kalori). Meyvede de bal ve pekmezde de fruktoz bulunuyo . Normal diyette de az tükettiğimizde sıkıntı yok. şeker çikolata gibi ürünlere göre bunlar baya masum kilo veremem diye sıkıntıya girmeyin :)Böyle seyler kilo vermeye engelmiCalypso95
%1.5 yapıyor sanırımKızlar ben de bugün 77.8 geldim![]()