Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende ayni sen gibiyim ölen kisi sayımız artan vaka sayisi...sanki bi anda kabusun ortasina düştük 15 gündür...çabuk biter diye düşünüyoruz ama uzmanlari dinleyince biranda gecmiyecek gibi konusmalari..ister istemez gelecek kaygisi yasıyoruz bide sevdiklerimizden ayri kalmak memlekete gidememek..
Allah yardimcimiz olsun benimde hic ümidim yok
Öyle düşünmeyin kizlar ya 2 hafta sonra daha rahat olacağımıza inanıyorum iyileşen vaka sayisida çok iyi 105.. iyi dusunelim iyi olsun

Şunu şuraya ilistireyim yine :KK70:

Herkese selam💕💕

Canım sağlık mutluluk huzurla güle güle oturun yeni evinizde. Bebeleriniz şenlendirsin inşallah içini. 😘

Kuzum Muhteşemsin. 😘 Böyle sen liste yaptıkça ne gaza geliyorum bir bilsen. Ben de yapıp yanına tik koyasım geliyo ama bir türlü olmuyo. Dün gece diş acildeydik. Cemrenin dişi apse yapmış sol yanak komple şiş. Antibiyotik başladık. Onların peşinde helak oldum ben de. Ama kendim içim yaptığım tek şey bi kahve yanında biraz kadınlar kulübü. İzne ayrılmamak için direniyorum ama nereye kadar böyle bocalayacağım hiç bilmiyorum.
Cnm geçmiş olsun. Allah kolaylık güç versin.

Herkese selam💕💕

Canım sağlık mutluluk huzurla güle güle oturun yeni evinizde. Bebeleriniz şenlendirsin inşallah içini. 😘

Kuzum Muhteşemsin. 😘 Böyle sen liste yaptıkça ne gaza geliyorum bir bilsen. Ben de yapıp yanına tik koyasım geliyo ama bir türlü olmuyo. Dün gece diş acildeydik. Cemrenin dişi apse yapmış sol yanak komple şiş. Antibiyotik başladık. Onların peşinde helak oldum ben de. Ama kendim içim yaptığım tek şey bi kahve yanında biraz kadınlar kulübü. İzne ayrılmamak için direniyorum ama nereye kadar böyle bocalayacağım hiç bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun 🥺

Back
X