- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.121
Hadi 84 olsun mademHaydi boşluk bulmuşken hedeflerinizi alayım tatlılarım![]()
Amin canım çok sağolCnm geçmiş olsun. Allah kolaylık güç versin.

Sağol canımÇok geçmiş olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi 84 olsun mademHaydi boşluk bulmuşken hedeflerinizi alayım tatlılarım![]()
Amin canım çok sağolCnm geçmiş olsun. Allah kolaylık güç versin.
Sağol canımÇok geçmiş olsun![]()
2 pogacayi ne güzel yazmışsın oyleee gordumIyi aksamlar
Kahvalti
1 yumurtadan patatesli omlet
5 zeytin
1kk peynir
Aralar
1 muz
2 pogaca
Aksam
5 sarma
1 kase yogurt
2 lt su
45 dk kardio ve ust vucut birlikte
30 dk bolgeselCherry Mom
O poğaçalar olmasaydı sen bence 76.6 olmustun zaten
Kaçamaklar baslamis hilal dikkat et,cok cabuk geri geliyo verilenler bende n soylemesiIyi aksamlar
Kahvalti
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
3 ceviz
Ara
Birazcik !patlamis misir
Aksam
1 kase kuru fasulye
1 kase yogurt
2.5 lt su
40 dk kardioCherry Mom
Ac kalmissin belkide bu yuzden arti geliyorsundurSabah fırında patates 1 orta boy, 1 yk lor, 2 çeri domates, 1 çk bal
Ara yarım kivi, 1 portakal, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam yok
Bol ütü ve dolap içi temizliği yaptığım için spor yapamadım![]()
Cherry Mom
Bu hafta derece gelmesi gerektigi seni motive edermi canim tekrar nota almamak gerekiyorKızlar motive olmaya ihtiyacım varbugün epeyce artı geldim ve bütün hevesim, kendime olan inancım yine azaldı. Bakıyorum yediklerime öyle ne hamur işi ne tatlı yiyorum. Bi patates mi beni böyle artı yapan
![]()
Ama ben doyuyorum. Daha fazla nasıl yiyeyimKaçamaklar baslamis hilal dikkat et,cok cabuk geri geliyo verilenler bende n soylemesi
Ac kalmissin belkide bu yuzden arti geliyorsundur
Bu hafta derece gelmesi gerektigi seni motive edermi canim tekrar nota almamak gerekiyor
Gecmis olsun canımHadi 84 olsun madem
Amin canım çok sağol ❤
Sağol canım ❤
Herseyi birden yapmak zorunda degilsin hasta olursun bak,sana odev bi kahve bi su ,1 soda bi su ,1 cay bi su ok?Ya yine susuz günlerime döndüm bu hafta hiç içemedim dövün beni![]()
Neyle doydun aksam yemegi yokAma ben doyuyorum. Daha fazla nasıl yiyeyim
Geçen hafta çok güzel eksi geldim ve bu hafta da elbette yine eksi gelip gruba derece getirmek isterim. Ama başta kendim motive olmam gördüğüm eksiyi devam ettirmem gerek![]()
Ekmek yemiyorum. Onun için yerine bunları yiyorum diyr düşündüm ki patates hergün yemiyorum eskisi gibi. E meyve de bi kaç dilim ekmeğin yerine geçmez mi? Bilmiyorum demekki yanlış düşünüyorum böyle yaparakNeyle doydun aksam yemegi yok
Hadi if yaptim desen protein nerde.
Yediklerin hepsi karbonhidrat be canim o yüzden yine karbonhidrat cekiyo(meyve)
Nasil doyyyosun