Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendimden de bahsedeyim biraz.... Hemşireyim.5 ve 2 yaşında 2 oglum var ...hala küçüğü emziriyorum.. 10 ocaktan beri sağlıklı beslenmeye geçtim... Ekmek ve şekeri tamamen hayatımdan çıkardım sayılır... Tatlıyı canim çekmiyor ama arada ekmeğe yok diyemedigimde olmuyor değil... 67 kilo olmak hedefim ve 1 ağustosa kadar süre verdim kendime...

Kendimden de bahsedeyim biraz.... Hemşireyim.5 ve 2 yaşında 2 oglum var ...hala küçüğü emziriyorum.. 10 ocaktan beri sağlıklı beslenmeye geçtim... Ekmek ve şekeri tamamen hayatımdan çıkardım sayılır... Tatlıyı canim çekmiyor ama arada ekmeğe yok diyemedigimde olmuyor değil... 67 kilo olmak hedefim ve 1 ağustosa kadar süre verdim kendime...
Aramıza hoşgeldin canım. İnşallah hedefine belirlediğin zamana kadar ulaşırsın.

Allah bağışlasın ☺️ kararlılığın daim olsun inşallah,güncel kilo 89 hedef 67 mi ?

Regl kervanina bende katildim. Merak icinde bekliyorum cumayi. Spordan umutluyum sure olarak az ama cok yorucu. 🙈🙈
sende bi lahana dene istersen cumaya kadar 😄
Merhabaa
Ben rafine şekersize devam ediyorum..bakalim neler olur bu hafta..
Istahim geri gelkdi gecen hafta ki gibibdegil..biraz yemeye basladim..
Olur öyle arada sürekli olmasında 🥰

Allah bağışlasın ☺ kararlılığın daim olsun inşallah,güncel kilo 89 hedef 67 mi ?
Sağol canım Allah herkesin evladını bağışlasın .özellikle bu zor günlerde .... Hedefe gelince evet 89 um şu an ve hedefim yıl sonuna uzatmadan 67 yakalamak ama uzarsada diyet mantığıyla hareket etmediğinden sağlıklı beslenme düzeniyle hedefime yıl sonunda varmış olmak...

Sabah uyanınca gün içi tuketecegim şeyleri kafamda oluşturuyorum ...ahh bide şu çocuklara yemek yaparken yada isitirkan sıcaklığı kontrol etmek adına kaşıkla yemek tatmalarim olmasa daha bı güzel olcak... Sanki kilo verme hızım sekteye uğruyor bence..

Back
X