- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.261
Regl kervanina bende katildim. Merak icinde bekliyorum cumayi. Spordan umutluyum sure olarak az ama cok yorucu.Huhuu cuma çanları çalıyoo napıyosunuuzz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl kervanina bende katildim. Merak icinde bekliyorum cumayi. Spordan umutluyum sure olarak az ama cok yorucu.Huhuu cuma çanları çalıyoo napıyosunuuzz?
okudum ve de kabul ediyorum.. eksiğim olursada uyarirsiniz beni olur muHoşgeldiinilk sayfadaki kurallarımızı okuyabilir misiin?
MerhabaaHuhuu cuma çanları çalıyoo napıyosunuuzz?
Geçmiş olsun canımCherry Mom bugün spor yapamadım. Çünkü dün değişik bölgesel egzersizler yapayım derken
bacağımı hallettim, bugün spor yapmayı denedim ama yok çok acıdı
![]()
Aramıza hoşgeldin canım. İnşallah hedefine belirlediğin zamana kadar ulaşırsın.Kendimden de bahsedeyim biraz.... Hemşireyim.5 ve 2 yaşında 2 oglum var ...hala küçüğü emziriyorum.. 10 ocaktan beri sağlıklı beslenmeye geçtim... Ekmek ve şekeri tamamen hayatımdan çıkardım sayılır... Tatlıyı canim çekmiyor ama arada ekmeğe yok diyemedigimde olmuyor değil... 67 kilo olmak hedefim ve 1 ağustosa kadar süre verdim kendime...
Günaydın herkese![]()
GunaydinnnnnGünaydın kızlar :)
Allah bağışlasınKendimden de bahsedeyim biraz.... Hemşireyim.5 ve 2 yaşında 2 oglum var ...hala küçüğü emziriyorum.. 10 ocaktan beri sağlıklı beslenmeye geçtim... Ekmek ve şekeri tamamen hayatımdan çıkardım sayılır... Tatlıyı canim çekmiyor ama arada ekmeğe yok diyemedigimde olmuyor değil... 67 kilo olmak hedefim ve 1 ağustosa kadar süre verdim kendime...
Sağol cnmGeçmiş olsun canım
HoşgeldinizSlm kizlar beniide aranıza kabul eder misiniz![]()
sende bi lahana dene istersen cumaya kadarRegl kervanina bende katildim. Merak icinde bekliyorum cumayi. Spordan umutluyum sure olarak az ama cok yorucu.![]()
Olur öyle arada sürekli olmasındaMerhabaa
Ben rafine şekersize devam ediyorum..bakalim neler olur bu hafta..
Istahim geri gelkdi gecen hafta ki gibibdegil..biraz yemeye basladim..
Sağol canım Allah herkesin evladını bağışlasın .özellikle bu zor günlerde .... Hedefe gelince evet 89 um şu an ve hedefim yıl sonuna uzatmadan 67 yakalamak ama uzarsada diyet mantığıyla hareket etmediğinden sağlıklı beslenme düzeniyle hedefime yıl sonunda varmış olmak...Allah bağışlasın ☺ kararlılığın daim olsun inşallah,güncel kilo 89 hedef 67 mi ?