Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaa neden oyle ya. Vallaha simdi kimseyle gorusmuyoruz karantina gunleri bitince duyacagin ilk sey aaa sen kilo mu aldin olacak biliyorsun demi. Bence super firsat karantina bitince hafiflemis olarak sokaga ciksak cifte bayram olur bize. Psikolojik olarak zor bir surec evet ama kimseyle gorusmuyoruz misafir gelmiyor kimse cagirmiyor kacamak olsa bile evde kendin yapip yiyeceksin planlarin bozulmayacak ben simdj kendime kacamak hakki veriyorum. Bir gun kacamak yapiyorum. Sonra dikkat ediyorum. Tabii ilk oncelik artiya gecmemek bende cok veremiyorum kilo ama artiya gecmeden devam ediyorum. 100 200 gr ancak veriyorum. Az ama arti degil en azindan kucuk hedeflerle ilerlemeye calisiyorum ne cok sıkıyorum ne de serbest birakiyorum kendimi. Sende bunca yol almissin one gidemiyorsan bile geriye de gitme en azindan sagligimiz yerinde cok sukur bu stresi biraz azaltip kendi isimize adaptr olalim. Yapabilirsin inan ilk once kendine
Gel alnından öpeyim :) :KK5:

Günaydın canım. Bizde de eşim işe gidiyo. Tedirginim eve getirir diye. Eve girer girmez banyo yapıyo. O çıkınca dezenfekte çalışması yapıyorum banyo koridor kapı kolu. Ateşini de ölçüyoruz. Artık çocuklar da alıştı küçük kızım ateş ölçeri koşa koşa getiriyor önce babasını sonra bizi ölçüyor 😆 Sonumuz ne olacak bilemiyorum. Aile hekimimiz de bile çıkmış hastalık iyice dağıldı heryere
Sizin aile hekimi bizim üst komşu 1 hafta oldu yoklar kapicidan öğrendik meğerse hastanedelermis.geldiler apartmani.dezenfekte ettiler rabbim korusun hepimizi
Boğazımda ağrı var dünden beri bu bile beni sinir etti ama bisikletime çıkmama engel değil diyetimede 😍

Sizin aile hekimi bizim üst komşu 1 hafta oldu yoklar kapicidan öğrendik meğerse hastanedelermis.geldiler apartmani.dezenfekte ettiler rabbim korusun hepimizi
Boğazımda ağrı var dünden beri bu bile beni sinir etti ama bisikletime çıkmama engel değil diyetimede 😍
Aman dikkat et cnm, geçmiş olsun 🌸

Aman dikkat edin kuzum. Dediğin gibi vardır belki yakınlarımızda da olan ama kimseden haberimiz yok. Allah korusun hepimizi.

Harikasın ortim sporunu aksstmıyorsun.
Bugün yarın derken spora başlayamadım bir türlü. Ben spor yapmazsam diyet hiç yapamıyorum. Sonunda pişmanlık + malubiyet hissi yaşamak istemiyorsam bir an önce başlamalıyım. Şimdi koşubandına gidiyorum. 😘

Aman Allah korusun dikkat edin 💜

Harikasın canım. Farkındalık sağladı bu mesajın. Kafa sürekli hastalık mevzusuyla meşgulken adapte olamıyoruz hepimizde vardı bu sorun. Söylediğin gibi bu süreç bitince pişmanlık mı yoksa mutluluk mu hissetmek istiyoruz onu düşünmemiz lazım.
Ilk haftalara göre daha iyiyim su an durumu kabullendim zor bır sürec ve hemen de bitmeyecek. O yüzden kendimi koruyorum sagligimiz da yerinde cok şükür o yüzden evde kalmak sorun degil artik benim icin. Duzen hepimizin degisti evet ama degisen duzene gore hareket edecegiz. Gec yatip gec kalkiyoruz bu yuzden sporumu gec yapiyorum gun icinde zaman az olunca yesil cayimi gec iciyorum. Gec yatinca gece uzun oluyor acikmamak icin aksam yrmegini biraz gec yemeye basladik normalde en gec 7 de yiyorduk simdi 8 i buluyor. Icinde bulundugumuz duruma gore yasayacagiz. Ilk hafta bende cok gerildim surekli temizlik yaptim kendimi surekli hasta hissettim baktim olacak gibi degil surec uzun surekli temizlikte yapamam iyice stres oluyor insan. Evin tadini cikarin cok sukur saglikliyiz ha oldu da bizde yakalandik diyelim her yakalanan da olecek diye bisey yok bir sürü insan iyilesiyor. Dunyanin sonu degil yani siz kendinize bakin. Vallaha ben size diyeyim bu viruste gelir gecer benim bu bacaklr incelmez. Virusun caresi var benim bacaklarin yok.

Back
X