Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kaptanım. Bu günler çabucak geçsin İnşaAllah.
aminn canım
Günaydın kaptanim çok şükür atlattıniz gidersiniz bahceyede.ben boş alanda yürürken bile elimi bir yere surdum mu diye paranoya yapiyorum cidden insan etkileniyor gecmisler olsun sizede 5 hafta rahatsiniz inşallah ☺
kesinlikle yaa eve gidince çouklara dokunmadan banyoya giriş çıkışım vs resmen geriyordu beni hayırlısı ile bu öğleden sonra gideceğiz bahçeye

Ama çok içmeyin içerseniz de kızlar bağırsağın kendi yapısına zarar veren bi ot bu. Sürekli kullanımda bağırsak kendi kendine çalışamaz duruma gelebilir yani. Sinameki gibi .
Öyle mi ben sinameki.de içemiyorum bu yüzden çok kötü oluyorum sonra diğer şeylere devam.o halde :)

Selam

Artıda olduğum için yemek yemedim, bi de yürüyüşe çıktım. Şimdi sabitim, duşa gireceğim daha fazla inmez sanırım.

Takımdan özür diliyorum, karantina tüm gün evdeyiz, hareket yok her gün bugün leslie yapıcam diye düşünüyorum ama zama bulamıyorum.

Beni izne ayırabilirsiniz.

Selam

Artıda olduğum için yemek yemedim, bi de yürüyüşe çıktım. Şimdi sabitim, duşa gireceğim daha fazla inmez sanırım.

Takımdan özür diliyorum, karantina tüm gün evdeyiz, hareket yok her gün bugün leslie yapıcam diye düşünüyorum ama zama bulamıyorum.

Beni izne ayırabilirsiniz.
:( Adapte olamaz misin canım tekrardan ? Sen mezun ol cok istiyordum.esin nasıl oldu başka bir belirti eklendi.mi ?

Hayırdır cnm, iyi misin?
Değilim ya artık yorgunluktan uyku bile uyuyamıyorum vücudum isyan ediyo. Kimsesiz gibi kaldım tüm bu süreçte. Kendi kendimi doldurmayayım diye motive etmeye çalışıp moralimi yüksel tutayım diye uğraşıyodum ama artık ağrılardan uyku bile uyuyamıyorum. Bi yandan projeler var beyin yorgunluğu tam depresyonluk moddayım. 1-2 saate toplanıp gelcem

herkese merhabalar koronavirus derken evde kal derken eşiminde surekli evde olmasi derken haftalar haftalar geçip gitti 3 hafta bitti... önce sasirdik sonra isyan ettik nasil yapicaz disari cikmadan diye sonrada kabullendik bu sürecin bitmesini beklemek icin evde kalmak zorundayiz....
bu surecte duygudan duyguya gecerken kiloyu korumak kilo da vermek zor oldu benim icin gercekten...
velhasil gelelim hesaba kitaba😉
gecen hafta:61.3
bu hafta:60.9

Back
X