Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pawlover pawlover keto icin henüz karar vermedim sanırım şu illet gittikten sonra cesaret edecegim. Meyve ve bakliyatin 0 olması hatta bazi sebzelerin bile kısıtlı olması bağışıklığı bir anda dusururmuyum endişesi doğurdu 🙄 yogurtta yok süt.kisitli tirstim açıkçası o yüzden sonra baslayayim icim rahat olsun.. birde ifle birlikte yapacagim eve hapis durumu varken if çok zor olur en azından şöyle parka bahçeye cikabildigimiz bir zaman olursa o kismida kolay geçer . O muddete kadar sabit ufak eksilerle ilerlemeye çalışacağım kafami çok takmazsam belki daha.rahat olurum🤷
Attığım listeleri kendine göre düzenleyebilirsin belki faydası olur aklıma yeni bişeyler gelirse yine söyleriim 🤩
Annen ablanı yonlendirmedi mi acaba hiç benim annem koyden tum sulaleyi yönetir :KK70:
Ablam biraz dik başlı sallamaz pek kimseyi, annem de kimseye müdahale etmez ben gibi kendini yıpratır anca ona çekmişim 🙈

En çok ablama kırıldım valla imkanı da vardı, iki çocuğunu da ben büyüttüm sayılır okulumu astım ona yardıma gittim salakmışım cidden. Herkesin işine geldiği kadarız işte ona da söyledim haklı olduğumu bildiği için kendi de savunamıyo kendini
Belki bilmediğin bi durum vardır. Eşinden kaynaklı bişeydir belki. Eminim destek olmak isterdi canım bi abla asla sebepsiz yere kayıtsız kalmaz. Zor zamanda tabi insan destek görmek istiyor haklısın ama kırılma bence o senin en yakının.

***5. Takım 668. Etap***

emnis (68,1/68/0,1/%0,15)
umutumut82(87,5/87,4/0,1/%0,11)
Cagrihilal1 (76,8/) sabit
hezeyan538(98,2)sabit
kardelelen321(84,4/85/-0,6/-%0,71)
ayvacicegi(52.4)sabit izne ayrılmak istiyor
annecicegi(61,3/60,9/0,4/%0,65)
Pawlover(51.8/51,2/0,6/%1,16)
Elifcig93(58,9/58,7/0,2/%0,34)
Hmavidag (66,9/) bildirimsiz izne ayrıldı.
melita09 (81,2/
nrmyn(67,6/67,3/0,3/%0,44)
reyyanmeftuni(53,4/53,2/0,2/%0,37)

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (80,5/)sabit 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,6)
Dennisgo (68,6)
Calypso95(77,8/76,5/1,3/%1,6) yeni üye baş.tar 25.03, baş. Kilo 79, hedef kilo 65
Ichblumen23 (74,7/) yeni üye baş tarihi 25.03 baş kilo 75,2,hedef kilo 65
-papatya ( 69,8/67,5/2,3/%3,30)yeni üye baş tarihi 30.03 baş kilo 69,8 hedef kilo 60)
arasveannesi (89/88,5/0,5/%0,56) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 89, hedef kilo 67
Sevgibakir(75,2/75/0,2/%0,27) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 75,2, hedef kilo 60
Bluuue ( 68,8)

Attığım listeleri kendine göre düzenleyebilirsin belki faydası olur aklıma yeni bişeyler gelirse yine söyleriim 🤩
Evet şuan senin attiklarin daha mantikli en azından her.sey.var ketoda %25protein var şu aşamada risk 🙄 birde keto flu oluyormuş ilk ay insan baş ağrısı halsizlik.bacak.kramlari 🙈 hiç su sürecte onları cekesim yok :)

Belki bilmediğin bi durum vardır. Eşinden kaynaklı bişeydir belki. Eminim destek olmak isterdi canım bi abla asla sebepsiz yere kayıtsız kalmaz. Zor zamanda tabi insan destek görmek istiyor haklısın ama kırılma bence o senin en yakının.
Pek sanmıyorum ama kendimi öyle avutabilirim 🙈

Evet şuan senin attiklarin daha mantikli en azından her.sey.var ketoda %25protein var şu aşamada risk 🙄 birde keto flu oluyormuş ilk ay insan baş ağrısı halsizlik.bacak.kramlari 🙈 hiç su sürecte onları cekesim yok :)
Baş ağrısı varsa sen hiç girişmesen mi acabası? Migrene çevirmesin?

En çok ablama kırıldım valla imkanı da vardı, iki çocuğunu da ben büyüttüm sayılır okulumu astım ona yardıma gittim salakmışım cidden. Herkesin işine geldiği kadarız işte ona da söyledim haklı olduğumu bildiği için kendi de savunamıyo kendini
Üzülme cnm gerçekten üzülme bak. Ne varsa kendimizde var biz sağ olalım, iyi olalım, huzurlu olalım herşey hallolur. Elbette en yakınlarından bekler insan desteği ama olmadığı zaman daha çok şey öğrenir insan. Bu da sana artı katacak emin ol. Hayat böyledir işte. Herkese koşar koşarsın ama sonra bi bakarsın ki en çok kendine geç kalmışsındır. Hem belki ablanın da vardır bi sebepleri İnşaAllah senin gönlünü alır yinede.
Yine de iyiki varım diyebilmek lazım, ben güçlüyüm diye fısıldamak lazım kendimize🤗

Çok iyi canım. Daim olsun inşallah 🎉

Harikasın 🎉

Tatlım bozma moralini. Hepsinin de çok güzel üstesinden geldin maaşallah. Bi de yetmedi aslan gibi her hafta kilo da verdin. İçinde bulunduğumuz durumdan ötürü de bu duygu durumlarını yaşıyorsun. Ben de çok yaşadım yalnızlık duygusunu. İnan gurbette olan her insan yaşıyor. Sana basit şeyler gibi gelebilir ama bu başarılarının farkına var 😘

Süpersin 🎉

Işte buuu🎉

Gayet iyi canım sakın bozma moralini 🎉

Kuzum ayrılma bence. Salarsın kendini. Hedefe ulaşana kadar ayrılma. Evdeyiz evet hazirana kadar gidecek böyle. Bu 2 ayda ne giderse kar. Gerçi sen benim gözümde oldun artık ama hedefine de ulaş istiyorum😘

Çok iyi gitmiş canım 🎉
Öyle cnm. Napalım böyle böyle gidecektir kalan kilolar😊

Üzülme cnm gerçekten üzülme bak. Ne varsa kendimizde var biz sağ olalım, iyi olalım, huzurlu olalım herşey hallolur. Elbette en yakınlarından bekler insan desteği ama olmadığı zaman daha çok şey öğrenir insan. Bu da sana artı katacak emin ol. Hayat böyledir işte. Herkese koşar koşarsın ama sonra bi bakarsın ki en çok kendine geç kalmışsındır. Hem belki ablanın da vardır bi sebepleri İnşaAllah senin gönlünü alır yinede.
Yine de iyiki varım diyebilmek lazım, ben güçlüyüm diye fısıldamak lazım kendimize🤗
Aslında onu çok güzel yaparım eşim dalga geçer hatta 🤭 aynaya bakar ne güzel kızım bee iyi ki varım falan derim kendime eşim yine başladı deli der 😂 ama şu ara aynaya bakasım da yok yüzüm çöktü valla

Aslında onu çok güzel yaparım eşim dalga geçer hatta 🤭 aynaya bakar ne güzel kızım bee iyi ki varım falan derim kendime eşim yine başladı deli der 😂 ama şu ara aynaya bakasım da yok yüzüm çöktü valla
Olur bazen öyle. Sen çok güzelsin. Ruhumuz kaybetmesin yeterki gücünü . Beden de çökmeler geçicidir🌸

Back
X