- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.561
Kızlar bu arada salı adet olmam gerekiyordu ama olmadım her zamanki gibi gecikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1
Gitme hiç bi yere
Attığım listeleri kendine göre düzenleyebilirsin belki faydası olur aklıma yeni bişeyler gelirse yine söyleriimpawlover keto icin henüz karar vermedim sanırım şu illet gittikten sonra cesaret edecegim. Meyve ve bakliyatin 0 olması hatta bazi sebzelerin bile kısıtlı olması bağışıklığı bir anda dusururmuyum endişesi doğurdu
yogurtta yok süt.kisitli tirstim açıkçası o yüzden sonra baslayayim icim rahat olsun.. birde ifle birlikte yapacagim eve hapis durumu varken if çok zor olur en azından şöyle parka bahçeye cikabildigimiz bir zaman olursa o kismida kolay geçer . O muddete kadar sabit ufak eksilerle ilerlemeye çalışacağım kafami çok takmazsam belki daha.rahat olurum
![]()
Ablam biraz dik başlı sallamaz pek kimseyi, annem de kimseye müdahale etmez ben gibi kendini yıpratır anca ona çekmişimAnnen ablanı yonlendirmedi mi acaba hiç benim annem koyden tum sulaleyi yönetir![]()
Belki bilmediğin bi durum vardır. Eşinden kaynaklı bişeydir belki. Eminim destek olmak isterdi canım bi abla asla sebepsiz yere kayıtsız kalmaz. Zor zamanda tabi insan destek görmek istiyor haklısın ama kırılma bence o senin en yakının.En çok ablama kırıldım valla imkanı da vardı, iki çocuğunu da ben büyüttüm sayılır okulumu astım ona yardıma gittim salakmışım cidden. Herkesin işine geldiği kadarız işte ona da söyledim haklı olduğumu bildiği için kendi de savunamıyo kendini
Evet şuan senin attiklarin daha mantikli en azından her.sey.var ketoda %25protein var şu aşamada riskAttığım listeleri kendine göre düzenleyebilirsin belki faydası olur aklıma yeni bişeyler gelirse yine söyleriim![]()
Pek sanmıyorum ama kendimi öyle avutabilirimBelki bilmediğin bi durum vardır. Eşinden kaynaklı bişeydir belki. Eminim destek olmak isterdi canım bi abla asla sebepsiz yere kayıtsız kalmaz. Zor zamanda tabi insan destek görmek istiyor haklısın ama kırılma bence o senin en yakının.
Baş ağrısı varsa sen hiç girişmesen mi acabası? Migrene çevirmesin?Evet şuan senin attiklarin daha mantikli en azından her.sey.var ketoda %25protein var şu aşamada riskbirde keto flu oluyormuş ilk ay insan baş ağrısı halsizlik.bacak.kramlari
hiç su sürecte onları cekesim yok :)
Başta oluyormuş ya çok yapmaz sanırımBaş ağrısı varsa sen hiç girişmesen mi acabası? Migrene çevirmesin?
çok güzel gözüküyodu size de atayım dedimyağı mısırı azaltılıp yapılabilinir sankiii
Üzülme cnm gerçekten üzülme bak. Ne varsa kendimizde var biz sağ olalım, iyi olalım, huzurlu olalım herşey hallolur. Elbette en yakınlarından bekler insan desteği ama olmadığı zaman daha çok şey öğrenir insan. Bu da sana artı katacak emin ol. Hayat böyledir işte. Herkese koşar koşarsın ama sonra bi bakarsın ki en çok kendine geç kalmışsındır. Hem belki ablanın da vardır bi sebepleri İnşaAllah senin gönlünü alır yinede.En çok ablama kırıldım valla imkanı da vardı, iki çocuğunu da ben büyüttüm sayılır okulumu astım ona yardıma gittim salakmışım cidden. Herkesin işine geldiği kadarız işte ona da söyledim haklı olduğumu bildiği için kendi de savunamıyo kendini
Öyle cnm. Napalım böyle böyle gidecektir kalan kilolarÇok iyi canım. Daim olsun inşallah
Harikasın
Tatlım bozma moralini. Hepsinin de çok güzel üstesinden geldin maaşallah. Bi de yetmedi aslan gibi her hafta kilo da verdin. İçinde bulunduğumuz durumdan ötürü de bu duygu durumlarını yaşıyorsun. Ben de çok yaşadım yalnızlık duygusunu. İnan gurbette olan her insan yaşıyor. Sana basit şeyler gibi gelebilir ama bu başarılarının farkına var
Süpersin
Işte buuu
Gayet iyi canım sakın bozma moralini
Kuzum ayrılma bence. Salarsın kendini. Hedefe ulaşana kadar ayrılma. Evdeyiz evet hazirana kadar gidecek böyle. Bu 2 ayda ne giderse kar. Gerçi sen benim gözümde oldun artık ama hedefine de ulaş istiyorum
Çok iyi gitmiş canım![]()
Huyumuz ölsün çok yipratiyoruz.boyle kendimizi yaAblam biraz dik başlı sallamaz pek kimseyi, annem de kimseye müdahale etmez ben gibi kendini yıpratır anca ona çekmişim![]()
O sorun zor oluyor cnm inşallah atlatırsın hemen.Arkadaşlar çok özür diliyorum kilom 85.
Dah fazlaydı sabah. Bu saate kadar durdum tuvalet sorunum belki çözülür dedim ama maalesef.
Bu hafta son özrümü diledim bugünden itibaren tam gaz inie geçicem inşallah.
Gramlarla boğuşuyorum resmenGüzel canım üzülme ✌![]()
Aslında onu çok güzel yaparım eşim dalga geçer hattaÜzülme cnm gerçekten üzülme bak. Ne varsa kendimizde var biz sağ olalım, iyi olalım, huzurlu olalım herşey hallolur. Elbette en yakınlarından bekler insan desteği ama olmadığı zaman daha çok şey öğrenir insan. Bu da sana artı katacak emin ol. Hayat böyledir işte. Herkese koşar koşarsın ama sonra bi bakarsın ki en çok kendine geç kalmışsındır. Hem belki ablanın da vardır bi sebepleri İnşaAllah senin gönlünü alır yinede.
Yine de iyiki varım diyebilmek lazım, ben güçlüyüm diye fısıldamak lazım kendimize![]()
Bizim kilolarda öyle gidiyo malesefGramlarla boğuşuyorum resmenama napalım sağlık olsun
![]()
Hayııır sakın ayrılma. Asıl o zmn bizim motivasyonumuz düşer@toplight Bende sadece -100 esim evde spor yapamadım kahvaltı hazırladım
Bende izne mi ayrılsam kaptanım ekibe artık hic bir faydam olmuyor yine burda olurum asla ayrılmam ama her cuma psikolojim bozulur oldu
Olur bazen öyle. Sen çok güzelsin. Ruhumuz kaybetmesin yeterki gücünü . Beden de çökmeler geçicidirAslında onu çok güzel yaparım eşim dalga geçer hattaaynaya bakar ne güzel kızım bee iyi ki varım falan derim kendime eşim yine başladı deli der
ama şu ara aynaya bakasım da yok yüzüm çöktü valla