Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canım
Bende tam senin gibi geçen sene oğlum 2 yasinda iken aynı duygulari yasadim :/
Emzirmeyi bitirmiş ve psikiyatriste kosmustum ise yaridi mi hayır 🙄 kendi içimde kabullendim. Senden farkı sanıyorum sen doğum olur olmaz işi bıraktın ben 1 yaşından sonra bıraktım ve o ara o kadar kötüydü ki anlatamam iş yerinde süt sagardim eve gotururdum çocuk biberonu istemez redderdi o.sutler hep çöp olurdu çocuk ac kalırdı annemler kafayı yerdi ben izin alır eve gelir emzirir.uyutur öyle gerisin geri ise donerdim😣😣
Çocuğumun ne uykusu kalmışti ne iştahı ben desen bu kadar psikolojik sıkıntı yetmez gibi iş yerinde gereksiz yükler ile ugrasirdim istifa edeceğim galiba dediğim anda eşimin Ankara'ya tayini cikti 1 yaşından sonra ben baktım yani ogluma ... Şimdi çalışırken kucuk.cocuk bakmanın ne demek olduğunu bildiğim için çok şükür diyorum .. ama yinede şehir değisikligi meslek hayatının bitişi devamlı evde olma duygusu ve koreldigini hissetme insanı yıpratan bir şey :KK43: sen ise geri.donmeye kararlı.isen bu simdede olabilir 1 yıl sonrada ama istiyorsan elbet olur o yüzden su anda canini düşünup.dusunup sıkma derim.. sadece biraz daha zaman kreş yaşı konusunda bencede çok iyi düşünmüşsun hiç pisman olma gerçi yurt dışı bilmiyorum ama Burdada uzmanlar 3 yaş.diyor .sen iyi bir annesin biraZ daha gayret canım 😍

Evet senin durumunu da dusunerek yazdim aslinda tecrubuler fikir verir diye.

Koronadan dolayi zaten gerginlik var bir de benim su halime bak :confused:

Uzun süre çalıştıktan sonra birden eve kapanmak zorunda kalan kadınlarda oluuyor o maalesef.. ben de ilk evlendigimde hissettim öyle Duygular. Henüz çocuk bile yok. Sadece evlenmeden önce çalışıyordum. Evlendikten sonra atanmayla uğraştığim için çalışmadim. Bir süre değersizlik hissiyle ise yaramazlık hissiyle bogustum. Ama şimdi iyiyim. Değerin bunlara bağlı olmadığını fark etmen gerekiyor🙄
Benimki daha cok kendimden beklentilerimle ilgili, bu degersizlik hissi baskalarinin bana verdigi deger anlaminda degil.

Sabah

1 dilim tam buğday ekmek ile ekmek pizza.
Şöyle ki; bir yumurta, biraz peynir, biraz zeytin, bir kaşık yoğurt, bir iki parça kavurmayi karıştırıp ekmeğin üzerine döktüm. Fırına verdim.
Yanına salatalık.

Ara öğün

Şekersiz türk kahvesi, activia yoğurt

2. Ara öğün

Sütlü kahve, 2 hurma, bir avuçtan daha az beyaz leblebi/fındık

Akşam

1 kase mercimek çorbası, 1 dolu tabak semizotu,maydanoz, salatalıklı yoğurt

2 buçuk litre su, 35 dk bölgesel egzersiz.

Selam canım
Bende tam senin gibi geçen sene oğlum 2 yasinda iken aynı duygulari yasadim :/
Emzirmeyi bitirmiş ve psikiyatriste kosmustum ise yaridi mi hayır 🙄 kendi içimde kabullendim. Senden farkı sanıyorum sen doğum olur olmaz işi bıraktın ben 1 yaşından sonra bıraktım ve o ara o kadar kötüydü ki anlatamam iş yerinde süt sagardim eve gotururdum çocuk biberonu istemez redderdi o.sutler hep çöp olurdu çocuk ac kalırdı annemler kafayı yerdi ben izin alır eve gelir emzirir.uyutur öyle gerisin geri ise donerdim😣😣
Çocuğumun ne uykusu kalmışti ne iştahı ben desen bu kadar psikolojik sıkıntı yetmez gibi iş yerinde gereksiz yükler ile ugrasirdim istifa edeceğim galiba dediğim anda eşimin Ankara'ya tayini cikti 1 yaşından sonra ben baktım yani ogluma ... Şimdi çalışırken kucuk.cocuk bakmanın ne demek olduğunu bildiğim için çok şükür diyorum .. ama yinede şehir değisikligi meslek hayatının bitişi devamlı evde olma duygusu ve koreldigini hissetme insanı yıpratan bir şey :KK43: sen ise geri.donmeye kararlı.isen bu simdede olabilir 1 yıl sonrada ama istiyorsan elbet olur o yüzden su anda canini düşünup.dusunup sıkma derim.. sadece biraz daha zaman kreş yaşı konusunda bencede çok iyi düşünmüşsun hiç pisman olma gerçi yurt dışı bilmiyorum ama Burdada uzmanlar 3 yaş.diyor .sen iyi bir annesin biraZ daha gayret canım 😍
Evet cok farkli kaynaklardan okudum, 3 yas civari baglanma acisindan bir asama kaydediyorlar ayni zamandan ondan once sosyallesme yok zaten. Beklenebilirse 4 bile olabilir ama bizimkinin dil de ogrenmesi iyi olur diye dusunuyorum. 4 yasina kadar da evde kalabilirim, mesele ise donmek degil. Ama evde kaldigimda zamanimin buyuk kismi temizlik/yemek/ev toplamayla geciyorsa iste o zaman buyuk sorun oluyor. Cocukla oynarken hic zorluk cekmiyorum mesela o kisim eglenceli :) yavas yavas bagimsiz oyunlara da basladi ama maalesef henuz kendim icin birseyler yapmayi beceremiyorum gun icinde.

Uzun süre çalıştıktan sonra birden eve kapanmak zorunda kalan kadınlarda oluuyor o maalesef.. ben de ilk evlendigimde hissettim öyle Duygular. Henüz çocuk bile yok. Sadece evlenmeden önce çalışıyordum. Evlendikten sonra atanmayla uğraştığim için çalışmadim. Bir süre değersizlik hissiyle ise yaramazlık hissiyle bogustum. Ama şimdi iyiyim. Değerin bunlara bağlı olmadığını fark etmen gerekiyor🙄
O zaman ben tam anlayamadim. Insanin kendine verdigi deger calismakla filan ilgili degil demek mi istediniz?

Aslinda dusununce yanlis kelimeyi kullanmisim benim de kastettigim "deger" degil tabiki :) Cunku benim icin "degerli olmanin" taniminda farkli seyler var. Benim kastettigim kendimle ilgili planlarimdan/hedeflerimden uzak dusmenin getirdigi basarisizlik hissi.

O zaman ben tam anlayamadim. Insanin kendine verdigi deger calismakla filan ilgili degil demek mi istediniz?

Aslinda dusununce yanlis kelimeyi kullanmisim benim de kastettigim "deger" degil tabiki :) Cunku benim icin "degerli olmanin" taniminda farkli seyler var. Benim kastettigim kendimle ilgili planlarimdan/hedeflerimden uzak dusmenin getirdigi basarisizlik hissi.
Evet aynen bunu kastetmiştim:)

Doydun mu bunlarla canım😮 bana biraz az geldi de

Pilav yemeseydin keşke dicektim ama spor fazla yapmışsın erimiştir o 🙈😂😂

Akşam az yiyerek tandırı mı dengeledin👀👀👀

👏🏻👏🏻👏🏻
Canım ordan alıntıla yapıp burada yazıyoruz karışmaması adına 🌸🤗

niyetim o yöndeydi inşallah dengelenmiştir 😄

Sporlarımiz kizlar ♥ umarım eksiğim yoktur :)
BBireyselde 1. C Cagrihilal1 1258 puan yapmis harikasın canim bu hafta seni geçeceğim kizzzz 😎😎😎
Takım olarak birinci yine biz 😁😁 yes fit tebrikler spor yapan kendine ve takıma katkisi olan herkese teşekkürler 🤩🤩

Eki Görüntüle 2613863
Kiz benim dun gece gece kendimi parcalayip ugruna bugun ku 200 gr mi feda ettigim o persembe sporum nerde 🤣🤣

Back
X