- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.821
MaşallahYatmıyorum valla canım yahatim bölüşüyoruz tesbihler falan oluyo sonra evde olunca spor falan yapıyorum
ben de çok severim uykuyu ama uyumak da sanki çok şişiriyo beni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahYatmıyorum valla canım yahatim bölüşüyoruz tesbihler falan oluyo sonra evde olunca spor falan yapıyorum
ben de çok severim uykuyu ama uyumak da sanki çok şişiriyo beni
![]()
Ben ekmeği uzun zamandır bıraktım ..yediklerim hatırladığım kadarıyla...Günaydın öyle zamanlarda ya kendini başka şeye yönlendireceksin yada az kalorili atıştırmalık bulunduracaksin evde canım üzüldüm menünu yazda bakalım ceza yazalım![]()
Canım bende pasta börek tatlı falan yedin sandim tabi sağlıklı şeylerde porsiyonu kaçırınca kilo olarak dönüyor ama hiç olmazsa hamur işi değil çokta güzel yurumussun. Bundan sonra dikkatli gidersen hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum pazartesi güzel bir eski görürüz sendenBen ekmeği uzun zamandır bıraktım ..yediklerim hatırladığım kadarıyla...
Sabah 2 yumurta salata öğlen bir çorba kasesi dolu çerez ( fındık ve üzüm ) yarım porsiyon sade kavurma...akşama tavuk ve salata idi sanırım...akşam yine büyük su bardağı sütlü kahve içtim... Ki hatirladigim bu kadar belki biraz daha yemisimdirdün ben bende değildim..
.artı akşam 1.5 saat kesintisiZ. Yürüyüş....yaklaşık 7 km
Ilk gunden gecti bizi daha yetisemeyiz artik 1. Belli olduHoh bacım ne.ettin hilali geçim derken sen nerden ciktin![]()
Valla yaaaaIlk gunden gecti bizi daha yetisemeyiz artik 1. Belli oldu![]()
Valla yaaaa2.likte yarışalım bari
![]()
Ilk haftalar daha cok kilo veriliyor ilk haftadan neden eklemiyoruz kiCalypso95 deneme süreci biteceği icin bu cuma asıl listeye gireceksin
her zamankinden dikkatli ol canım :)) diğer arkadaşlarda eklendiginde toparlanacagiz inşallah
Evet canım sen hiç merak etme bu hafta kendi evindeyim sporu da daha çok yapabileceğimCalypso95 deneme süreci biteceği icin bu cuma asıl listeye gireceksin
her zamankinden dikkatli ol canım :)) diğer arkadaşlarda eklendiginde toparlanacagiz inşallah
Aslında çok iyi olurdu iyice çok olmasa da yine de verdim kilo yeteri kadarIlk haftalar daha cok kilo veriliyor ilk haftadan neden eklemiyoruz ki
AhMerhaba. Bugün menüm iyi değil ama yine de yazacağım. Yarın dikkat edeceğim.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, çay, 2-3 zeytin
Ara: 1 elma+ 1 bardak sütlü kahve
Ara: yoğurt+1 dilim ekmek
Akşam: 2 lahmacun (1 yiyecektim ama olmadı) sonrasında çay ile birlikte tatlı yedim. Bu hiç olmadı biliyorum.
Suyu az içtiğim zamanlarda canım tatlı istiyor bunu fark ettim
Bugün adım da az çünkü pek yürüyüş yapamadım. 6000 adım. Iyi geceler![]()
Bende bazen kendimi kaybediyorum. Acikinca ilk once iki bardak su iciyorum en azindan midemi doldurup kacamaga az yer birakiyorum. Ama bu aralar aciktigim icin degil tamamen can sikintisindan yiyorum. Kuru yemis falan saglikli secenekler ama ayarlamakta ben de zorlaniyorum. Bir baslayinca ne kadar yedigimi bile fark edemiyorum. O yuzden doyurmayan seyleri pek yemiyorum artik. Meyve normalden fazla yiyorum bu ara grnelde dr muz oluyor oda cabuk bozuluyor diye yiyorum. Karantinadan sonraki duzene yeniden bir adaptasyon sureci gecirecegiz belli ki. Yediklerin sagliksiz seyler degil en azindan o yuzunden cok stres yapma ara ara hepimizde oluyor bu durum. Yine iyi kontrol etmissin en azindan saglikli olanlari abartmissinBen ekmeği uzun zamandır bıraktım ..yediklerim hatırladığım kadarıyla...
Sabah 2 yumurta salata öğlen bir çorba kasesi dolu çerez ( fındık ve üzüm ) yarım porsiyon sade kavurma...akşama tavuk ve salata idi sanırım...akşam yine büyük su bardağı sütlü kahve içtim... Ki hatirladigim bu kadar belki biraz daha yemisimdirdün ben bende değildim..
.artı akşam 1.5 saat kesintisiZ. Yürüyüş....yaklaşık 7 km
Çünku.kisiyi ilk haftadan tanimiyoruz uyumsuz sıkintili biri olabilir duzenli.paylasim yapmayacak biri olabilir listeye girildi mi 2 ay izin kullanılamıyor gibi kurallar böyleIlk haftalar daha cok kilo veriliyor ilk haftadan neden eklemiyoruz ki
Çünku.kisiyi ilk haftadan tanimiyoruz uyumsuz sıkintili biri olabilir duzenli.paylasim yapmayacak biri olabilir listeye girildi mi 2 ay izin kullanılamıyor gibi kurallar böyle1.sayfayi okuyup kabul eder misin
belli ki sen bizi kandirmisin kuralları okumamisin :)))))
Ya kilo çok gider az gider mühim değil disiplinli ve düzenli bir arkadaşsin keza yeni gelen diğer arkadaşlarda öyle yeterki bu istikrarimiz bozulmasınEvet canım sen hiç merak etme bu hafta kendi evindeyim sporu da daha çok yapabileceğim![]()
Sende cikip eski bir üye gibi diyet yapmayın pasta yiyin demeyeceksin degil mi![]()
Hrpimiz de donem donem duraklamalar oluyor. Ben zaten bastan beri cok yavas veriyorum. Kacamak yoksa ve sporada devam ediyorsan bir sure sonra tekrar baslar kilo verimi. Cok uzun zamandir boyleyse de biseyleri degistirmen gerekir. Surekli ayni standarta besleniyorsan kucuk degislikler yapip devam edebilirsin.Kizlar hiç kaçamak yapmadığınız ve spor yaptığınız halde gram oynamadığınız zamanlar oldu mu? Olduysa nasıl aştınız?