Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya şöyle söyleyeyim, ben daha önce yani bu 5-6 yıl önce 40 kiloya yakın kilo verdim ve 50 lere düştüğüm zaman bile günde 100 gram giderdi rahat.
Şimdi günlerdir spor yapıyorum kaçamak yapmıyorum. Aç uyuyorum. Ya hic oynamiyo ya az gidiyo. Anlamadım sebebini🙄
Offf bravo valla 40 kilo vermek büyük başarı
:confused: 👍👍👍👍

Yani siz kizmadiniz bana ama ben kendime kizdim ve detox çayı demledim gün boyu aralarda içip sahsimi kendime affettirecem:KK4: aha da böle yola getirip cumaya 2 kilo garanti kizlar benden bu kadar:cool:
Harikasın canım kim tutar seni
. :KK9::KK9::KK9::KK9:

Maşallah gerçekten.
Nasıl başardın ne kadar sürede verdin sen
motivasyona ihtiyacım çok kizlar...hadi bu düşkün insanı el birliği ile ayakta tutun...yoksa tepetaklak yerlerdeyim a dostlar. ... :işsiz:
Neden yerlerdesin sakin sakin birlikte kilo vereceğiz bir tek senin sorunun değil hepimizin ortak derdi ortak olduğumuz içinde birbirmize destek ola ola günler aylar geçecek bir bakmışsın 10 kilo gitmiş 15 kilo gitmiş 😍
Ben 82 kilo ile 2. Dönüşümü buraya yaptım :) daha önce 65 de izne ayrılmıştım 😭😭 temmuz Eylül arası baya sıki bir diyet yaptım yazın çok aktiftim yürüyüş çocukla gezme havuzda yuzme gece yarısı evde sporlar falan .. öncesinde kilomdan dolayı bunalıma girdigim için kendimi spora verdikçe ve etraftan övgüler aldıkça gaza geldim.. eylülden beride hem çok sıki diyet yapamıyorum hemde malum kisi atlattık hareketim azaldı kilo vermem durdu gibi.birsey 😑 surecimi uzatıyorum farkındayım ama şu korona gecene kadarda böyle devam edecek sanırım o yüzden bununda kabullendm..
Bir ara albumume before after fotolarimi.koyarim belki biraZ ozenmeni saglarsam ne mutlu bana 😍

Selam kızlar
Bir kaybolup bir ortaya çıkıyorum. Kendimden bana sinir geldi. Oldukça istikrarsız ama bir şekilde dengeleyerek ilerlemeye çalışıyorum. Herkes iyidir umarım
Cherry Mom Cherry Mom geçmiş olsun canım. Maalesef bu süreçte sağlıkçılar çok risk altında ve İnsan üstü çaba gösteriyorlar..
Sağol canim herkes iyi sende iyisin inşallah
Buraya daha sık gel eski düzen biraZda olsa oturur belki :)

Neden yerlerdesin sakin sakin birlikte kilo vereceğiz bir tek senin sorunun değil hepimizin ortak derdi ortak olduğumuz içinde birbirmize destek ola ola günler aylar geçecek bir bakmışsın 10 kilo gitmiş 15 kilo gitmiş 😍
Ben 82 kilo ile 2. Dönüşümü buraya yaptım :) daha önce 65 de izne ayrılmıştım 😭😭 temmuz Eylül arası baya sıki bir diyet yaptım yazın çok aktiftim yürüyüş çocukla gezme havuzda yuzme gece yarısı evde sporlar falan .. öncesinde kilomdan dolayı bunalıma girdigim için kendimi spora verdikçe ve etraftan övgüler aldıkça gaza geldim.. eylülden beride hem çok sıki diyet yapamıyorum hemde malum kisi atlattık hareketim azaldı kilo vermem durdu gibi.birsey 😑 surecimi uzatıyorum farkındayım ama şu korona gecene kadarda böyle devam edecek sanırım o yüzden bununda kabullendm..
Bir ara albumume before after fotolarimi.koyarim belki biraZ ozenmeni saglarsam ne mutlu bana 😍
Yaaa ne güzel demi. Bişeyler başarmak🤩

Tartılmadım ama bence aynı. İki gün diyet iki gün kaçamak şeklinde ilerliyorum. Kaçamak varsa spor yapmaya çalışıyorum ama sporda bir istikrar yok maalesef. Yine mazeret söyleyeceğim bu noktada ama sanki evdekiler ayağıma dolanıyor gibi hissediyorum. Bir de eşim sürekli başımda, spor yaparken, kendimi zorlama sınırına bile gelmeden tamam yeter artık diyor ve benim spor bitiyor :)
Evde birinin olması beni de her yönden psikolojik olarak etkiliyo geçerli bi bahane 😄 evde tek olmaya çok alışmışım galiba üç yıldır seninle aynı hissediyorum

Kızlar bu hisleri zaman zaman hepimiz yaşıyoruz 🙄 mesela ben şu sıralar kendime acayip kızdığım bir dönemdeyim. Evlendigimden beri yavaş yavaş kilo aldigimin farkındaydım ama dur demedim kendime. Ara ara spor salonuna gittim, istikrar saglayamadim. Eve koşu bandı aldım, bi odada öylece beni bekledi. 21 gün şekersiz yaptım, bundan sonra da böyle devam edicem dedim, yapamadım. Aslında yapamadım edemedim diyorum ama bilerek yapmadım. Yemek hoş geldi yalan söyleyecek değilim😂😂
Sonra da işte aldığım kilolar bu kadar fazlalaşinca kendime kizmaua başladım. Tek suçlu kendimim çünkü. Her ne kadar bahanelerle avunsak da işin aslı bizde bitiyo. Ben 2013-14te kilo verirken öğrenciydim yahu. Şehir dışında okuyodum yurtta kalıyodum yurtta ne piserse onu yemek zorundaydım ayriyeten yemek yapmaya izin yoktu, para konusu zaten kısıtlıydı. Buna rağmen verdin şimdi bu kadar imkanın varken neden bir sürü bahaneye sığınıyosun diye kızıyorum kendime. Kızıyorum ama içime kapanmıyorum, yanlış anlamayın. Kendi kendimle kavga ediyorum hırs yapıyorum, görürsün sen yine vercem diyorum😂😂 bu da benim kafayı yeme şeklim olsun😂😂
Taa o zamanlar buraya başarı hikayesi yazmış biri olarak yine buralardayım işte velhasili kelam. Bence ara ara böyle uzun uzun konuşalım. Okumaya da usenmeyelim yazılanları. Eminim motivasyon arttırıcı bir unsur olacak:))

Kızlar bu hisleri zaman zaman hepimiz yaşıyoruz 🙄 mesela ben şu sıralar kendime acayip kızdığım bir dönemdeyim. Evlendigimden beri yavaş yavaş kilo aldigimin farkındaydım ama dur demedim kendime. Ara ara spor salonuna gittim, istikrar saglayamadim. Eve koşu bandı aldım, bi odada öylece beni bekledi. 21 gün şekersiz yaptım, bundan sonra da böyle devam edicem dedim, yapamadım. Aslında yapamadım edemedim diyorum ama bilerek yapmadım. Yemek hoş geldi yalan söyleyecek değilim😂😂
Sonra da işte aldığım kilolar bu kadar fazlalaşinca kendime kizmaua başladım. Tek suçlu kendimim çünkü. Her ne kadar bahanelerle avunsak da işin aslı bizde bitiyo. Ben 2013-14te kilo verirken öğrenciydim yahu. Şehir dışında okuyodum yurtta kalıyodum yurtta ne piserse onu yemek zorundaydım ayriyeten yemek yapmaya izin yoktu, para konusu zaten kısıtlıydı. Buna rağmen verdin şimdi bu kadar imkanın varken neden bir sürü bahaneye sığınıyosun diye kızıyorum kendime. Kızıyorum ama içime kapanmıyorum, yanlış anlamayın. Kendi kendimle kavga ediyorum hırs yapıyorum, görürsün sen yine vercem diyorum😂😂 bu da benim kafayı yeme şeklim olsun😂😂
Taa o zamanlar buraya başarı hikayesi yazmış biri olarak yine buralardayım işte velhasili kelam. Bence ara ara böyle uzun uzun konuşalım. Okumaya da usenmeyelim yazılanları. Eminim motivasyon arttırıcı bir unsur olacak:))
Benim motive olma şeklimde sevmediğim zayıf birini düşünüp o bile yapmış ben mi yapamicam demek 😂😂

Evde birinin olması beni de her yönden psikolojik olarak etkiliyo geçerli bi bahane 😄 evde tek olmaya çok alışmışım galiba üç yıldır seninle aynı hissediyorum
Bizde de aynı. Bizimki de evde bu ara, gerilmemek için çabalıyorum resmen😖
Bu hep böyledir ama...
Benim babam emekli olduktan sonra babamın hep başında olup herşeye karışmasından annem sürekli şikayet eder.
Otursalar kuzu kuzu karışmasalar çekilir olacaklar bi nebze😆

Yine yapacaksin ve bu sefer rotayı bozmadan inşallah burasının en büyük faydası bu diyetin devamlılığını sağlamaya acayip etkisi var ☺️
Öğrencilik zamanında verdiysen şimdi gerçekten çok daha rahat vereceğine eminim tek dezavantajı metabolizma o zamana gore daha yavaş çalışıyor olabilir ama bu zayıflamaya engel değil. Diyetin dış faktörlere bağlılığa çok inanıyorum öğrenciyken dediğin gibi ne varsa onu yiyeceksin gidipte ben bir bir avakado ananas alayım diyemezsin ama şimdi kendine özel şeylerde alırsın detoks yiyecekleri içecekleride hazirlarsin ✌️ eşinde seni destekliyorsa oh ne ala 😍 benim eşim sağolsun uzun süre benden hamur.isi vs.istemedi benle birlikte kuru kuru cay içti :) ama 3 yaşındaki oğlumda o olgunluk olmadı tabi :KK70: kek börek ona yapıyorum kalanı hemen buzluğa dilim.dilim çıkartıyorum :)

Bu hep böyledir ama...
Benim babam emekli olduktan sonra babamın hep başında olup herşeye karışmasından annem sürekli şikayet eder.
Biz geçen hafta çok kötuyduk habire kavga tartışma bu hafta alıştık.herhalde çok iyiyiz masallah.emre 7 de uyanıyor 7 den 9.a ben bakıyorum 9 da esimi.kaldiyorum 10.30 a kadar uyuyorum 😍 nasıl iyi geliyor uykusuz olmayınca da haliyle gergin olmuyorum

Yine yapacaksin ve bu sefer rotayı bozmadan inşallah burasının en büyük faydası bu diyetin devamlılığını sağlamaya acayip etkisi var ☺
Öğrencilik zamanında verdiysen şimdi gerçekten çok daha rahat vereceğine eminim tek dezavantajı metabolizma o zamana gore daha yavaş çalışıyor olabilir ama bu zayıflamaya engel değil. Diyetin dış faktörlere bağlılığa çok inanıyorum öğrenciyken dediğin gibi ne varsa onu yiyeceksin gidipte ben bir bir avakado ananas alayım diyemezsin ama şimdi kendine özel şeylerde alırsın detoks yiyecekleri içecekleride hazirlarsin ✌ eşinde seni destekliyorsa oh ne ala 😍 benim eşim sağolsun uzun süre benden hamur.isi vs.istemedi benle birlikte kuru kuru cay içti :) ama 3 yaşındaki oğlumda o olgunluk olmadı tabi :KK70: kek börek ona yapıyorum kalanı hemen buzluğa dilim.dilim çıkartıyorum :)
Ya benim en büyük avantajim şu ki eşim de benimle beraber diyete başladı yani şuan ikimizden biri diğerini baştan cikarmasa eve abur cubur girmiyor😂😂
O yüzden şu sıralar yaptım yaptım. Yapamazsam dediğin gibi çocuk olduğu zaman ona mutlaka biseyler yapman gerekiyor, daha dirayetli olman gerekiyor. O yüzden takdir edilesi bişey yapiyosunuz çocuğu olanlar🙏🏻🙏🏻
Her şeyden önce bir hedefim var; hedef kilomu yaza kadar görmek, korona biterse de artık bebek işlerine girmek☺️☺️

Biz geçen hafta çok kötuyduk habire kavga tartışma bu hafta alıştık.herhalde çok iyiyiz masallah.emre 7 de uyanıyor 7 den 9.a ben bakıyorum 9 da esimi.kaldiyorum 10.30 a kadar uyuyorum 😍 nasıl iyi geliyor uykusuz olmayınca da haliyle gergin olmuyorum
Ah çok sevindim canım. Uykusuzluk zaten ayrı bi gerginlik sebebi. Ben asla bunu yapamam çocukları alır yatağa gelir benden önce uyur😆😆😆😆 Maalesef çocuklarla ilgilenme konusunda hiç iyi değil. 😥

Fotonu paylaşırsan sevinirim..banada motivasyon olur.bende şuan 44 bedenim...

Bu hep böyledir ama...
Allah var şimdi hakkını yemeyeyim hiç bişeye karışmaz. Hatta iş bölümü yaptık kahvaltıları da o hazırlıyo ama oyun oynamasına sinir oluyorum. Edebiyle oynasa yine sorun yok ama evde sürekli oyundakilere bağırıp çağırıp küfredince otomatik olarak ortam gerginliğinden gırtlağına çökesim geliyo 😂 diyorum ya oyunu olmasa mükemmel adam 🤣🤣

Ah çok sevindim canım. Uykusuzluk zaten ayrı bi gerginlik sebebi. Ben asla bunu yapamam çocukları alır yatağa gelir benden önce uyur😆😆😆😆 Maalesef çocuklarla ilgilenme konusunda hiç iyi değil. 😥
Ya ama sende birde 2.tane :( bakmak mi istemiyor yoksa oyalayamiyor mu ? Keşke biraz destek olsa alıştır vallahi kuzum hic birşey yoksa hastalık durumu var 🤷

Ya benim en büyük avantajim şu ki eşim de benimle beraber diyete başladı yani şuan ikimizden biri diğerini baştan cikarmasa eve abur cubur girmiyor😂😂
O yüzden şu sıralar yaptım yaptım. Yapamazsam dediğin gibi çocuk olduğu zaman ona mutlaka biseyler yapman gerekiyor, daha dirayetli olman gerekiyor. O yüzden takdir edilesi bişey yapiyosunuz çocuğu olanlar🙏🏻🙏🏻
Her şeyden önce bir hedefim var; hedef kilomu yaza kadar görmek, korona biterse de artık bebek işlerine girmek☺☺
Ah ah koca fit olunca seni anlamıyor. Hele ki kilo aldığında sevinen koca hiç anlamıyor. Sürekli bişeyler istiyo. Gecenin bi vakti yer içer hiç kilo almaz.
Böyle uyumlu olmak çok güzel. E ne demişler birlikten kuvvet doğar. Başaracağınıza eminim

Senin için çok iyi olmuş maşallah böyle devam eder inşallah 😍
Oyun falan kuramıyosa kitap falan okur mu ki?

Back
X