Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeni gördüm bunu aaa ben çok yapmışım yarın yapmasam mı kafasına girdim bana yaramadı 😂
Vay arkadas tabloyu günlük atayım ddim yine olmadı motivasyon için ne yapsam olmuyor :KK70:
Geçen hafta mezuniyeti.yaklasanlara tablo yaptım 4 kişinin 2 si bu hafta izne ayrılmak istedi :KK70::KK70::KK70: susayım benn😑😅😅

Vay arkadas tabloyu günlük atayım ddim yine olmadı motivasyon için ne yapsam olmuyor :KK70:
Geçen hafta mezuniyeti.yaklasanlara tablo yaptım 4 kişinin 2 si bu hafta izne ayrılmak istedi :KK70::KK70::KK70: susayım benn😑😅😅
Şaka yaptııımm şuan mekik çekiyorum bak öyle düşün 😂😂

Tugbayuksel diye bir sayfa var Instagram. 21 günde incelme programı diye her gün Spor videoları paylaşıyor. Baya zorlayıcı egzersizler. Ben onu yapıyorum 5. Gün bitti bugün. Bir de ekstra eliptik yaparsam yapıyorum. Yarından itibaren bir de ip atlama ekleyebilirim👀

Bir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz 🙈
En minnak benim 26 yaşındayım gelmek bilmeyen bebeye fit bir vücutla hamile kalayım derdindeyim ama fitte olsam gelmicek galiba 😂

En minnak benim 26 yaşındayım gelmek bilmeyen bebeye fit bir vücutla hamile kalayım derdindeyim ama fitte olsam gelmicek galiba 😂
No noo en minnak ben oldum bu durumda. 94lüyüm👀 ben de bir zayıflayayim sonra bebek işlerine giriseyim Eylül gibi diye düşünüyorum 🙈

No noo en minnak ben oldum bu durumda. 94lüyüm👀 ben de bir zayıflayayim sonra bebek işlerine giriseyim Eylül gibi diye düşünüyorum 🙈
Ay farkımız var galiba bende 94 🤣 şubat ben
İstediğin gibi kavuşursun inşallah hiç beklemeden 💜

Ay farkımız var galiba bende 94 🤣 şubat ben
İstediğin gibi kavuşursun inşallah hiç beklemeden 💜
Amin canım henüz sadece düşünce aşamasında. İnşallah uğraştırmaz🙏🏻 ben Mayıs doğumluyum:))
1 buçuk yıllık evliyim. Görev dolayısıyla Şırnak'ta yaşıyorum. Normalde İstanbul'daydik eşim de ben de. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😂😂😂😂

Bir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz 🙈
Doğru söylüyorsun ☺️
Ben Esra maalesef sizin kadar çıtır degilim 😅 33 yaşındayım 😑 1 tane evladim var 3.5 yaşında. 2 yıl öncesine kadar bankacıydim ama şuan evdeyim ☺️ memnun oldum 😘

Doğru söylüyorsun ☺
Ben Esra maalesef sizin kadar çıtır degilim 😅 33 yaşındayım 😑 1 tane evladim var 3.5 yaşında. 2 yıl öncesine kadar bankacıydim ama şuan evdeyim ☺ memnun oldum 😘
Maşallah canım 3 buçuk yaşında bıcır bıcırdır şimdi :)))
Ben de öğretmenim güya. Ama atanamayanlardan😂😂😂
Ben de memnun oldum 🙏🏻🙏🏻

Back
X