- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.001
Evet evet spor yapmayinca kilo da veremiyorlarNo kilodakiler kilo vermeyenler mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet spor yapmayinca kilo da veremiyorlarNo kilodakiler kilo vermeyenler mi
Vay arkadas tabloyu günlük atayım ddim yine olmadı motivasyon için ne yapsam olmuyoryeni gördüm bunu aaa ben çok yapmışım yarın yapmasam mı kafasına girdim bana yaramadı![]()
Şaka yaptııımm şuan mekik çekiyorum bak öyle düşünVay arkadas tabloyu günlük atayım ddim yine olmadı motivasyon için ne yapsam olmuyor
Geçen hafta mezuniyeti.yaklasanlara tablo yaptım 4 kişinin 2 si bu hafta izne ayrılmak istedisusayım benn
![]()
Kız yeterŞaka yaptııımm şuan mekik çekiyorum bak öyle düşün![]()
Ya up and down plank var ya onu yapmayı denedim 4ten sonra yere yapışıyorum
Ya ne güldümEvet evet spor yapmayinca kilo da veremiyorlar![]()
En minnak benim 26 yaşındayım gelmek bilmeyen bebeye fit bir vücutla hamile kalayım derdindeyim ama fitte olsam gelmicek galibaBir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz![]()
No noo en minnak ben oldum bu durumda. 94lüyümEn minnak benim 26 yaşındayım gelmek bilmeyen bebeye fit bir vücutla hamile kalayım derdindeyim ama fitte olsam gelmicek galiba![]()
Ay farkımız var galiba bende 94No noo en minnak ben oldum bu durumda. 94lüyümben de bir zayıflayayim sonra bebek işlerine giriseyim Eylül gibi diye düşünüyorum
![]()
Amin canım henüz sadece düşünce aşamasında. İnşallah uğraştırmazAy farkımız var galiba bende 94şubat ben
İstediğin gibi kavuşursun inşallah hiç beklemeden![]()
Doğru söylüyorsunBir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz![]()
Maşallah canım 3 buçuk yaşında bıcır bıcırdır şimdi :)))Doğru söylüyorsun ☺
Ben Esra maalesef sizin kadar çıtır degilim33 yaşındayım
1 tane evladim var 3.5 yaşında. 2 yıl öncesine kadar bankacıydim ama şuan evdeyim ☺ memnun oldum
![]()
Yarın bi ne olduğuna bakıp yapabilirimKimse up and down plank yapmıyo mu![]()
Şınavda gibi durcan sonra dirseklerin üstüne incen tek tek sonra tek tek geri şınavYarın bi ne olduğuna bakıp yapabilirimnormal planki biliyorum ben