- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.021
Uu yansın kollarŞınavda gibi durcan sonra dirseklerin üstüne incen tek tek sonra tek tek geri şınav

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uu yansın kollarŞınavda gibi durcan sonra dirseklerin üstüne incen tek tek sonra tek tek geri şınav
Biz daha ölmedik kızlar. Yarın sporları görürsünüzOnlari denizin ipler kurtariyordu deniz yoksa galibiyet yok![]()
Spor ne yaptın canım :)
[/QUOTE
Yazmıştım ya yürüyüş az yapabildim eşimle çıkmıştık o da yoruldu dönelim dedi sonra da banyo yaptım hava soğuk tekrar çıkamadım
Senin ismin Esraydı dimi emniş olunca ben Emine felan diye düşünmüştümDoğru söylüyorsun ☺
Ben Esra maalesef sizin kadar çıtır degilim33 yaşındayım
1 tane evladim var 3.5 yaşında. 2 yıl öncesine kadar bankacıydim ama şuan evdeyim ☺ memnun oldum
![]()
İsmim Ayşegül sanırım bunu ilk kez yazıyorumBir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz![]()
Memnun olduumİsmim Ayşegül sanırım bunu ilk kez yazıyorumÖzel eğitim öğretmeniyim 88 doğumluyum rehberlik Araştırma merkezinde çalışıyorum sınıf öğretmenliğinden bu branşa geçtim. Yarışmaya Düzceden katılıyorum. 21 aylık oğlum var
GünaydıınnGünaydın herkese![]()
O zaman en minnakimiz sensinBu arada dünküleri okudum ben de 95 eylül doğumluyum![]()
K KuruPapatya da 95 li sanırımO zaman en minnakimiz sensin![]()
Cherry Mom Çok iyi kilo vermişsin ya inşallah senin gibi inceliriz hepimiz
Ayyy bu çok zor yaaaaŞınavda gibi durcan sonra dirseklerin üstüne incen tek tek sonra tek tek geri şınav
HahahaSenin ismin Esraydı dimi emniş olunca ben Emine felan diye düşünmüştüm
Valla yAaa.mezun olma vakti geldi diyor çanlar tembel öğrenci gibi okulu uzattık tabi çıtırlar gelirTakımı çıtır lar bastı aboooo.. Nerelere gidem. Ne kadar ruhum genç de olsa kimlik 39u gösteriyo. 2 kızım var. 10 yıllık evliyim. Çocuk olunca iş hayatım bitti. Ev hanımzadesiyim şu an
Edirnede yaşıyorum.
Gençler yapsınKimse up and down plank yapmıyo mu![]()