Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğru söylüyorsun ☺
Ben Esra maalesef sizin kadar çıtır degilim 😅 33 yaşındayım 😑 1 tane evladim var 3.5 yaşında. 2 yıl öncesine kadar bankacıydim ama şuan evdeyim ☺ memnun oldum 😘
Senin ismin Esraydı dimi emniş olunca ben Emine felan diye düşünmüştüm

Bir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz 🙈
İsmim Ayşegül sanırım bunu ilk kez yazıyorum 😁 Özel eğitim öğretmeniyim 88 doğumluyum rehberlik Araştırma merkezinde çalışıyorum sınıf öğretmenliğinden bu branşa geçtim. Yarışmaya Düzceden katılıyorum. 21 aylık oğlum var

İsmim Ayşegül sanırım bunu ilk kez yazıyorum 😁 Özel eğitim öğretmeniyim 88 doğumluyum rehberlik Araştırma merkezinde çalışıyorum sınıf öğretmenliğinden bu branşa geçtim. Yarışmaya Düzceden katılıyorum. 21 aylık oğlum var
Memnun olduum😍😍

Takımı çıtır lar bastı aboooo.. Nerelere gidem. Ne kadar ruhum genç de olsa kimlik 39u gösteriyo. 2 kızım var. 10 yıllık evliyim. Çocuk olunca iş hayatım bitti. Ev hanımzadesiyim şu an 😆😆😆😆😆
Edirnede yaşıyorum.
Valla yAaa.mezun olma vakti geldi diyor çanlar tembel öğrenci gibi okulu uzattık tabi çıtırlar gelir :KK70:

Back
X