- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.141
Kızlar öğle yemeğinde çorbanın yanında karnabahar kızartma yedim onun için 30 puanlık 150 ip atlama yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk uyurken yaparsın evde yapılabilecek şeyler. Dediğin gibi hiç hareketsiz nromalden biraz daha uzun sürer vermesiyapmaya mecburum yoksa sıfır haraketle az buz kilo veriliyo canım haftaya cumaya da bolgesel egzersizler yapmaya baslacam ınsallah
Kızlar öğle yemeğinde çorbanın yanında karnabahar kızartma yedim onun için 30 puanlık 150 ip atlama yaptım
Cezasını da hemen kendi vermiş ve uygulamış
![]()
Haslama üstü yoğurt yeeseydin keske :)Kızlar öğle yemeğinde çorbanın yanında karnabahar kızartma yedim onun için 30 puanlık 150 ip atlama yaptım
Süpersin canim ama diskalifiye edildin diyormusumben yürüyüş yaptim sadece 6 bin adim attim 1 saat icinde bi iki saat sonra kucuk oğlanı uyutunca bi sat kadar daha yürürüm
Haşlama kocam hiç hoşlanmıyo ben de kızartmasını daha çok seviyorum gerçiHaslama üstü yoğurt yeeseydin keske :)
Evet ben de öyle yapıyorum sonra katılıyo. Bugün leslie ve jessica smith yaptım onlardan sonra aldım cebime telefonu artık
Canım benim eşim de haşlama karnabahar sevmiyor. Ben de baharatlayip yağlayıp fırına atıyorum. Dene istersen:)) kızarmış gibi oluyo ama kızartma gibi kalorili de olmuyorevet herkese düşürmeden kendim halledeyim dedim . Ama yanında çorbadan başka bişey yemedim ekstra kalori almayayım bi de diye
Bundan sonraki ilk yapışımda bunu denicem canımCanım benim eşim de haşlama karnabahar sevmiyor. Ben de baharatlayip yağlayıp fırına atıyorum. Dene istersen:)) kızarmış gibi oluyo ama kızartma gibi kalorili de olmuyor
Ben yemeğini de seviyorumBundan sonraki ilk yapışımda bunu denicem canım![]()
Yemeğini ben de seviyorum. Ama hiç nohutlu duymadım. O nasıl oluyoBen yemeğini de seviyorumhatta bazen nohutlu da yapıyorum
Karnabarla birlikte yarım su bardağı da haşlanmış nohut ekleyip öyle pişiriyorumYemeğini ben de seviyorum. Ama hiç nohutlu duymadım. O nasıl oluyo![]()
Öyle de süper olur yalnız onu da deneyeyim benKarnabarla birlikte yarım su bardağı da haşlanmış nohut ekleyip öyle pişiriyorum
Nohut delisi yaBen yemeğini de seviyorumhatta bazen nohutlu da yapıyorum
Sadece nohut verseler bi ömür sıkılmadan yerimNohut delisi ya![]()
He orasını anladıkSadece nohut verseler bi ömür sıkılmadan yerim![]()
O zaman ömrün çok sancılı geçebilir yalnızSadece nohut verseler bi ömür sıkılmadan yerim![]()