- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.261
Ya ben de gunasiri voleybol oynuyor um oglumla 15 dk.Bizde mac yaptik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben de gunasiri voleybol oynuyor um oglumla 15 dk.Bizde mac yaptik![]()
Zaten aratrdim biraz sadece yoğurt ve patates varmış.ben onu renklendirirm biraz diye dusunuyrm çünkü pat diye verdgmi löp löp geri alabilirim onunda farkindaymHosgeldin
Sok diyetle baslama bence,listeye girmeden cok verir, listeye girerken az vermis olursun,duraksamalara veya regl gunune sakla sok u bu benim fikrim tabi.bide 1 hafta sok diyet yapan bi arkadaşımız birkac hafta takilmisti sonra .
Bilseydik o kadar abartmana gerek yok derdik günluk işler arasında yürüdük la biz![]()
Yaaaaa ben geç kaldım dimi. 90dk leslie vardı benim de1.gun meydan okuma tamamlanmıştır
Bizz harikayiz ev ortamında ancak bu kadar aktif olunabilirdigünün,
1.si @Cagrihilal1
2.mizCalypso95
3.muzMehfam
Herkese tebrikler
Eki Görüntüle 2615056
Aramıza hoşgeldin canımMerhabalar nasılsınız ben yeni geldi.kabul ettiğiniz için tesekkurler.simdi ne yapmalıyım tam olarak başka bı adım var mı
Hoşbulduk teşekkür ederim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yaaaaa ben geç kaldım dimi. 90dk leslie vardı benim de
Aramıza hoşgeldin canım
Oooo 3. Sen oldun o haldeYaaaaa ben geç kaldım dimi. 90dk leslie vardı benim de![]()
Ay kuzum sen kaçta yattın kaçta kalktınGünaydın herkese![]()
Anne olmak çok zor Allah kolaylık versin inşallahGünaydınlarberbat bir gece geçirdim yine bu oglum askere giderken mi uyumayı öğrenecek
![]()
Amin inşallah canımAnne olmak çok zor Allah kolaylık versin inşallah
HoşgeldinHa güncel kilom 75 boyunda 1.57![]()
Cnm ya gece uyuyamayınca da çok zor oluyor. Allah güç versin sana İnşaAllahGünaydınlar ♥ berbat bir gece geçirdim yine bu oglum askere giderken mi uyumayı öğrenecek![]()
Ooo birinci belliBen başladım bugünün adamlarına şimdi sen düşün![]()
Kendime gelemiyorum uzun süre aptal gibi oluyorum sormaCnm ya gece uyuyamayınca da çok zor oluyor. Allah güç versin sana İnşaAllah
Allah kolaylık versin cnm. Gerçekten anne olmak bambaşka özveri ve sabır istiyor değil mi? İnşallah bi an önce geçer bu alışkanlığı Oğlunun.Kendime gelemiyorum uzun süre aptal gibi oluyorum sormabu hafta eşimde calisacak daha yoğun geçecek bana
![]()
İnşallah kuzumAllah kolaylık versin cnm. Gerçekten anne olmak bambaşka özveri ve sabır istiyor değil mi? İnşallah bi an önce geçer bu alışkanlığı Oğlunun.