Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Napiyosunuz kizlarr kahvaltılar kaçamakli mi👀👀
Yaaaaa ben dün aksam puding yedim şekeri yarı yarıya hazirlardan az ama yedim valla 😭😭😭😭 Mehmet Emre'ye sinirlip götürdüm sonrada zaten migrenden bayıldım.dun o da bende uyksuuzduk ya, Allahimm nasıl aksiydi yedi beynimi bütün günn oğlum oyun oynayalım diyorum ağlıyor yakalamaca oynayalım ağlıyor hamur oynuyor onda bile şekil olmadı diye kriz geçiriyor birlikte yapalım desen daha çok bağırıyor 😣😣 çok kötü bir gündü yürüyüş haricindede bişey yapmadım spor olarak puding yanima kar kaldı yani daha 1 haftayı bile kacamaksiz geciremiyorum ya tartıda hemen + tabi arkadaş resmen pusuda bekliyor yaaa :KK11:

Çocukla oynamak en güzel aktivite ben yeğenimle az kudurmadım yazın ve kesinlikle çok faydasını gördüm.. doğru yoldasın canım. Bizde çocuk olmadığı için ancak bu kadar adım atıyoruz evde :)
Çocuk hem + hem - etki ama negatifi daha daha fazla sanki sağolsun ona kızıp kızıp yemek yiyorum. E birde beni bırakmadığı için spor yapamıyorum 😣😣😣😣

Spor videolarımı değiştirdim vücut leslieye alıştı artık 😂 her hafta farklı bi video yapcam bundan sonra vücut şaşırsın 😂
Kraal😂😂
Kızlar bugün adım yarışı yok dimi 😁 yine de yapcam gerçi ben gayet iyi geliyo hareketli olunca
Ben de devam edicem👀😂
Yaaaaa ben dün aksam puding yedim şekeri yarı yarıya hazirlardan az ama yedim valla 😭😭😭😭 Mehmet Emre'ye sinirlip götürdüm sonrada zaten migrenden bayıldım.dun o da bende uyksuuzduk ya, Allahimm nasıl aksiydi yedi beynimi bütün günn oğlum oyun oynayalım diyorum ağlıyor yakalamaca oynayalım ağlıyor hamur oynuyor onda bile şekil olmadı diye kriz geçiriyor birlikte yapalım desen daha çok bağırıyor 😣😣 çok kötü bir gündü yürüyüş haricindede bişey yapmadım spor olarak puding yanima kar kaldı yani daha 1 haftayı bile kacamaksiz geciremiyorum ya tartıda hemen + tabi arkadaş resmen pusuda bekliyor yaaa :KK11:
Olur öyle aradaa🙄evde minik bir bireyi idare ediyosun sen. Bir kaçamak yaptın diye herşeyi bir kenara itip bozmusken tam bozayim demiyosun en azından bak kaldığın yerden devam ediyosun bu çok önemli bişey 😍

Olur öyle aradaa🙄evde minik bir bireyi idare ediyosun sen. Bir kaçamak yaptın diye herşeyi bir kenara itip bozmusken tam bozayim demiyosun en azından bak kaldığın yerden devam ediyosun bu çok önemli bişey 😍
Aaaaa olur mu birakmak hiç kafamda yok ölene kadar buradayim :KK70: :KK70: :KK53:

yaa hemen etki ediyo valla. Bende de şişkinlik kabızlık falan filan olunca dün 2 kilo fazla çıkmıştım ben şok tabi :D sonra hemen yeşilçay geldi kocamdan dün akşam buün sabah öğünlerden önce içtim bugün bi kilo daha az geldi. yarın da normale dönecek sanırım korkutmuştu beni ama geçiyo :D
Çocuk hem + hem - etki ama negatifi daha daha fazla sanki sağolsun ona kızıp kızıp yemek yiyorum. E birde beni bırakmadığı için spor yapamıyorum 😣😣😣😣
Çocuğu olan zaten kilo verir derler normalde ama ben ona inanmıyorum ya benim akrabamın ikiz çocukları oldu onlarla kesin zayıflarsın dediler yok nerdee daha kilo aldı. Her şey yememekte bitiyo

Benim ki 8 yasinda. 3. Sinifa gidiyor. Gunde 2 saat falan oyun oynuyoruz fazlada oluyor tabi onun disinda spor yapacagim dedigimde engel olmuyor. Ben spor yaparken hic sesi çıkmıyor annesi zayiflasin istiyor yavrum 🙈🙈
Heeee büyükmüş kız ben 5 hatırlıyorum ondan 😑
8 yaş laf dinleyen bir yaş ne güzel masallah kuzuma

Sıkma canını o da evde bunalmıştır haklı olarak belki onun hıncını çıkarıyodur

Back
X