- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.441
Yok valla hiç kaçamak yapmadım kahvaltıda şükür 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzumTm kuzum sen iyi ol yeterki. Allah şifa versin İnşaAllah![]()
Yaaaaa ben dün aksam puding yedim şekeri yarı yarıya hazirlardan az ama yedim vallaNapiyosunuz kizlarr kahvaltılar kaçamakli mi![]()
Bugün yok ama isteyen yürusun tabi bencede ise yararKızlar bugün adım yarışı yok dimiyine de yapcam gerçi ben gayet iyi geliyo hareketli olunca
Sağol canımCherry Mom Geçmiş olsun canımm
Çocuk hem + hem - etki ama negatifi daha daha fazla sanki sağolsun ona kızıp kızıp yemek yiyorum. E birde beni bırakmadığı için spor yapamıyorumÇocukla oynamak en güzel aktivite ben yeğenimle az kudurmadım yazın ve kesinlikle çok faydasını gördüm.. doğru yoldasın canım. Bizde çocuk olmadığı için ancak bu kadar adım atıyoruz evde :)
KraalSpor videolarımı değiştirdim vücut leslieye alıştı artıkher hafta farklı bi video yapcam bundan sonra vücut şaşırsın
![]()
Ben de devam edicemKızlar bugün adım yarışı yok dimiyine de yapcam gerçi ben gayet iyi geliyo hareketli olunca
Olur öyle aradaaYaaaaa ben dün aksam puding yedim şekeri yarı yarıya hazirlardan az ama yedim vallaMehmet Emre'ye sinirlip götürdüm sonrada zaten migrenden bayıldım.dun o da bende uyksuuzduk ya, Allahimm nasıl aksiydi yedi beynimi bütün günn oğlum oyun oynayalım diyorum ağlıyor yakalamaca oynayalım ağlıyor hamur oynuyor onda bile şekil olmadı diye kriz geçiriyor birlikte yapalım desen daha çok bağırıyor
çok kötü bir gündü yürüyüş haricindede bişey yapmadım spor olarak puding yanima kar kaldı yani daha 1 haftayı bile kacamaksiz geciremiyorum ya tartıda hemen + tabi arkadaş resmen pusuda bekliyor yaaa
![]()
Eyyyy gidiiii deniz eyyyYalnız ben bunu adım sayısı falan sandım. 13 ne ya. Hayatta sıfırdan sonra aldığım en düşük spor puanı :)
Aaaaa olur mu birakmak hiç kafamda yok ölene kadar buradayimOlur öyle aradaaevde minik bir bireyi idare ediyosun sen. Bir kaçamak yaptın diye herşeyi bir kenara itip bozmusken tam bozayim demiyosun en azından bak kaldığın yerden devam ediyosun bu çok önemli bişey
![]()
Aaaaa olur mu birakmak hiç kafamda yok ölene kadar buradayim![]()
![]()
![]()
yaa hemen etki ediyo valla. Bende de şişkinlik kabızlık falan filan olunca dün 2 kilo fazla çıkmıştım ben şok tabiYaaaaa ben dün aksam puding yedim şekeri yarı yarıya hazirlardan az ama yedim vallaMehmet Emre'ye sinirlip götürdüm sonrada zaten migrenden bayıldım.dun o da bende uyksuuzduk ya, Allahimm nasıl aksiydi yedi beynimi bütün günn oğlum oyun oynayalım diyorum ağlıyor yakalamaca oynayalım ağlıyor hamur oynuyor onda bile şekil olmadı diye kriz geçiriyor birlikte yapalım desen daha çok bağırıyor
çok kötü bir gündü yürüyüş haricindede bişey yapmadım spor olarak puding yanima kar kaldı yani daha 1 haftayı bile kacamaksiz geciremiyorum ya tartıda hemen + tabi arkadaş resmen pusuda bekliyor yaaa
![]()
Çocuğu olan zaten kilo verir derler normalde ama ben ona inanmıyorum ya benim akrabamın ikiz çocukları oldu onlarla kesin zayıflarsın dediler yok nerdee daha kilo aldı. Her şey yememekte bitiyoÇocuk hem + hem - etki ama negatifi daha daha fazla sanki sağolsun ona kızıp kızıp yemek yiyorum. E birde beni bırakmadığı için spor yapamıyorum![]()
dimi ya ölmeden bi fit vücutla gezelim artıkÖlene kadar deme ya ölmeden önce 1-2 ay zayıf gezeriz herhalde hshshshahs
Heeee büyükmüş kız ben 5 hatırlıyorum ondanBenim ki 8 yasinda. 3. Sinifa gidiyor. Gunde 2 saat falan oyun oynuyoruz fazlada oluyor tabi onun disinda spor yapacagim dedigimde engel olmuyor. Ben spor yaparken hic sesi çıkmıyor annesi zayiflasin istiyor yavrum![]()
Sıkma canını o da evde bunalmıştır haklı olarak belki onun hıncını çıkarıyodurYaaaaa ben dün aksam puding yedim şekeri yarı yarıya hazirlardan az ama yedim vallaMehmet Emre'ye sinirlip götürdüm sonrada zaten migrenden bayıldım.dun o da bende uyksuuzduk ya, Allahimm nasıl aksiydi yedi beynimi bütün günn oğlum oyun oynayalım diyorum ağlıyor yakalamaca oynayalım ağlıyor hamur oynuyor onda bile şekil olmadı diye kriz geçiriyor birlikte yapalım desen daha çok bağırıyor
![]()
Yoksa gözüm açık giderim o kesindimi ya ölmeden bi fit vücutla gezelim artık![]()
orta halli işte 13bin adım 68 dk leslie 32 dk jessica sabahtan beri![]()
Adımsayar la problemlerim var![]()
Bi kazanan olacaksa neden olmasın