- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.481
73 den hallice yaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
73 den hallice yaz![]()
Bunalmak miiiii yooooooooSıkma canını o da evde bunalmıştır haklı olarak belki onun hıncını çıkarıyodur
Aminn hayırlı kandiller cümleten kizlar dua edelim bu musibetlerden kurtulalımherkese hayırlı kandiller
He kizz sür rujunu topuklu giy soyle bir çöp atBugün süslenmeye karar verdim pijamalardan sıkıldım, gideyim de süsleneyim![]()
Harikasın canımSabah miis gibi bir güne uyancaz, tartılarda eksiler gorcez, gördükçe kalorili şeyler yeme isteğimiz azalacak, daha fazla daha fazla eksi görmek isteyeceğiz. Spor yapmak çok iyi gelecek, yarış halinde olacağız, birbirimizden daha fazla spor yapmaya çalışmak hem komik hem yararimiza olacakbundan 2-3 ay sonra belki de yazın sonunda her şey duzeldigi zaman evlerimizden bir cikcaz, hic kimse inanamicak. Bu süreci en verimli biz geçireceğiz
gece motivasyonunuz benden
sabah okuyacaksiniz muhtemel, günaydın♥♥
![]()
Geçmiş olsun kuzum. Emre bey çok sıkılmış seni iyice bunaltmış kaçamağın kucağına itmiş. Kötü yola düşürmüş bu çocuk seni yaaYaaaaa ben dün aksam puding yedim şekeri yarı yarıya hazirlardan az ama yedim vallaMehmet Emre'ye sinirlip götürdüm sonrada zaten migrenden bayıldım.dun o da bende uyksuuzduk ya, Allahimm nasıl aksiydi yedi beynimi bütün günn oğlum oyun oynayalım diyorum ağlıyor yakalamaca oynayalım ağlıyor hamur oynuyor onda bile şekil olmadı diye kriz geçiriyor birlikte yapalım desen daha çok bağırıyor
çok kötü bir gündü yürüyüş haricindede bişey yapmadım spor olarak puding yanima kar kaldı yani daha 1 haftayı bile kacamaksiz geciremiyorum ya tartıda hemen + tabi arkadaş resmen pusuda bekliyor yaaa
![]()
Benim hedef 84,5 olsun tatlımBen yine hedefleri unuttumhaydi cuma hedeflerinizi söyleyiiiinn
-2 dediğine göre tartıda işler iyi gidiyorKizlar slm benim hedefim.ise iki kilo verip 86.5 ile güne uyanmak... İki gündür çok yogundum hele dün hiç bakamadım...bugün takipteyim
Aslında dün cok kaçamak yaptım ...uzun zamandır sabitlendi kilom ...bu ara asildim yine yoksa şu an pek parlak değil ama kendimi motive etmek amac tabi basarcamda-2 dediğine göre tartıda işler iyi gidiyortartildin mi hiç
Benim kilo alma serüveni hamilelik le başladı ilk doğumdasldıklarımj veremedimkardelelen321 kilolarınızı yakın imiş...sevindim ama vereceğiz nasılsa... Sen kaç kilo ile başlasın diyete ve daha önce nasıldı kilon yazar misin
Hay maşallah banaGüncel sporlar![]()
pawlover önde gidiyor
Baska sporu olan varsa ekleyeyim gözümden kaçanda olabilir uyarın kizlar
Eki Görüntüle 2615795
Kuzum hiç mi calismayacak eşin dönüşümlü mu ? Benim eşim geçen hafta evdeydi bu hafta işte ama keşke olsa diyorumErkekler evdeyken herşey çok zor kızlar ya. Geç kalkıyo kahvaltı bizden sonra yapıyo. Temizlik o uyandıktan sonra başlıyo (uyurken süpürge açamıyorum). Herşey aksıyor. Bu saat oldu hala işler bitmedi. Akşam yemeğini ona kitledim akşam için rahatım. Daha spor da yapmam lazım
Değil mi yaaaa ciddden senden tam bir spor canavarı yarattıkHay maşallah banabu sayıları görecek miydim
![]()