Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sıkma canını o da evde bunalmıştır haklı olarak belki onun hıncını çıkarıyodur
Bunalmak miiiii yoooooooo 😭😭😭😭😭😭😭😭
IMG_20200407_120947.webp

Sabah miis gibi bir güne uyancaz, tartılarda eksiler gorcez, gördükçe kalorili şeyler yeme isteğimiz azalacak, daha fazla daha fazla eksi görmek isteyeceğiz. Spor yapmak çok iyi gelecek, yarış halinde olacağız, birbirimizden daha fazla spor yapmaya çalışmak hem komik hem yararimiza olacak💪🏻💪🏻 bundan 2-3 ay sonra belki de yazın sonunda her şey duzeldigi zaman evlerimizden bir cikcaz, hic kimse inanamicak. Bu süreci en verimli biz geçireceğiz 💪🏻💪🏻💪🏻 gece motivasyonunuz benden😘😘😘 sabah okuyacaksiniz muhtemel, günaydın♥♥💪🏻
Harikasın canım ❤️

Yaaaaa ben dün aksam puding yedim şekeri yarı yarıya hazirlardan az ama yedim valla 😭😭😭😭 Mehmet Emre'ye sinirlip götürdüm sonrada zaten migrenden bayıldım.dun o da bende uyksuuzduk ya, Allahimm nasıl aksiydi yedi beynimi bütün günn oğlum oyun oynayalım diyorum ağlıyor yakalamaca oynayalım ağlıyor hamur oynuyor onda bile şekil olmadı diye kriz geçiriyor birlikte yapalım desen daha çok bağırıyor 😣😣 çok kötü bir gündü yürüyüş haricindede bişey yapmadım spor olarak puding yanima kar kaldı yani daha 1 haftayı bile kacamaksiz geciremiyorum ya tartıda hemen + tabi arkadaş resmen pusuda bekliyor yaaa :KK11:
Geçmiş olsun kuzum. Emre bey çok sıkılmış seni iyice bunaltmış kaçamağın kucağına itmiş. Kötü yola düşürmüş bu çocuk seni yaa
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Şaka bi yana puding gibi kaçamağın olsun. Ne var bugün yarın telafi olur.

Ben yine hedefleri unuttum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ haydi cuma hedeflerinizi söyleyiiiinn
Benim hedef 84,5 olsun tatlım

-2 dediğine göre tartıda işler iyi gidiyor 😍😍😍 tartildin mi hiç
Aslında dün cok kaçamak yaptım ...uzun zamandır sabitlendi kilom ...bu ara asildim yine yoksa şu an pek parlak değil ama kendimi motive etmek amac tabi basarcamda :KK25: :KK25:

Erkekler evdeyken herşey çok zor kızlar ya. Geç kalkıyo kahvaltı bizden sonra yapıyo. Temizlik o uyandıktan sonra başlıyo (uyurken süpürge açamıyorum). Herşey aksıyor. Bu saat oldu hala işler bitmedi. Akşam yemeğini ona kitledim akşam için rahatım. Daha spor da yapmam lazım

Erkekler evdeyken herşey çok zor kızlar ya. Geç kalkıyo kahvaltı bizden sonra yapıyo. Temizlik o uyandıktan sonra başlıyo (uyurken süpürge açamıyorum). Herşey aksıyor. Bu saat oldu hala işler bitmedi. Akşam yemeğini ona kitledim akşam için rahatım. Daha spor da yapmam lazım
Kuzum hiç mi calismayacak eşin dönüşümlü mu ? Benim eşim geçen hafta evdeydi bu hafta işte ama keşke olsa diyorum 😭 herkesin derdi ayrı 😅😅

Back
X