- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.501
Aminnn kuzum senindeArkadaşlar berat kandiliniz mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olsun inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn kuzum senindeArkadaşlar berat kandiliniz mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olsun inşallah
![]()
Eve kesinlikle. Ama bugün ara vercemDeğil mi yaaaa ciddden senden tam bir spor canavarı yarattık![]()
Amin inşaAllah. Hayırlı kandiller cnmArkadaşlar berat kandiliniz mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olsun inşallah
![]()
İlk hamilelikte aşırı kilo aldım ve veremedim. İkincide 1yaşında Emmeyi bıraktı ben başladım 94tüm o zamanlar 78 e kadar indim 5 ayda. İlk hedefimdi 78 mezun oldu burdan. Sonra kardeşimin düğünü için memlekete gittim filan birkaç ayda geri aldım. 90 kilo iletekrar döndüm. İnşallah yine vericem. Bu sene önceki azmin yok bi verip bi alıyorum maalesef.kardelelen321 kilolarınızı yakın imiş...sevindim ama vereceğiz nasılsa... Sen kaç kilo ile başlasın diyete ve daha önce nasıldı kilon yazar misin
Olur canım benim hedefim 23 nisana kadar 85 olmak haftalık 1.5 kilo versek çok iyi olur..89 ile uzun zamandır devam ediyorum geçen hafta 88.5 bu hafta 86.5 bilemedim 87 olmak...İlk hamilelikte aşırı kilo aldım ve veremedim. İkincide 1yaşında Emmeyi bıraktı ben başladım 94tüm o zamanlar 78 e kadar indim 5 ayda. İlk hedefimdi 78 mezun oldu burdan. Sonra kardeşimin düğünü için memlekete gittim filan birkaç ayda geri aldım. 90 kilo iletekrar döndüm. İnşallah yine vericem. Bu sene önceki azmin yok bi verip bi alıyorum maalesef.
Gel biz de birbirimizemeydan okuyalım kilolar yakın![]()
Yaa duruşa bak
Önce temizlik sonra ruj ve topukluHe kizz sür rujunu topuklu giy soyle bir çöp at![]()
![]()
![]()
![]()
Yok kuzum evde, gerekli durumlarda çağırıyorlar ama onun dışında evde.Kuzum hiç mi calismayacak eşin dönüşümlü mu ? Benim eşim geçen hafta evdeydi bu hafta işte ama keşke olsa diyorumherkesin derdi ayrı
![]()
Haftalık hedef için demiştim canım motivasyon için. Birbirimizi tetiklerizİki çocukla gün içi spor ile meydan okuyan belki ama haftalık rakam tutturma olabilir..bide ben çalışınca çok güzel diyet su olayına adapte oluyorum .ama evde buna dikkat edemiyorum..bu benim için iyi olmuyor
Dün 1 saat yürüyüş yaptımm
Ben beğendiğim spor videolarını eşime indirtiyorum bilgisayarda. Flaş belleğe atıyo TV ye takıp yapıyorumKizlar bide Leslie yaparken devamlı internetten mi giriyorsunuz..internetsiz uygulama var mı..link atar misiniz
Ben yuotube go.uygulamasindan indirdim canim her seferinde internetten yememiş oluyorKizlar bide Leslie yaparken devamlı internetten mi giriyorsunuz..internetsiz uygulama var mı..link atar misiniz
Çok güzelDün 1 saat yürüyüş yaptımm
İyiymişYok kuzum evde, gerekli durumlarda çağırıyorlar ama onun dışında evde.
Hadi bakalım bu hafta gösterelim kendimiziOlur canım benim hedefim 23 nisana kadar 85 olmak haftalık 1.5 kilo versek çok iyi olur..89 ile uzun zamandır devam ediyorum geçen hafta 88.5 bu hafta 86.5 bilemedim 87 olmak...
Senin hedefin kaç kilo verip kaç olacaksinHadi bakalım bu hafta gösterelim kendimizi
Kız ben de meraktan soruyon sandımNer bi hedef alayım mı kızlar listeye ekleyeceğim