- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.561
Tamamen olagan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen olagan
Ben bi kaç gündür çok spor yaptığımdan galiba hamlık yok çok şükürAl benden de kadar bacaklarimi hissetmiyorum bugun tepinmekten öldümn ekstra spor da da hep bacak agirlikli yaptim sabaha kadar agridan uyuyamadim
Ucunda odul falan olsa neler yapardik kim bilirBi kazanan olacaksa neden olmasın![]()
![]()
Ayyy nasil istiyorummSizde gelirsiniz bu gunlere azicik sabir canim
Ödül zayıflamak işte daha ne olsunUcunda odul falan olsa neler yapardik kim bilir
Amin seninde canımKandilimiz mübarek ve sifa dolu olsun hanimlarr♥bol bol dua edelimsosyal mesafeye dikkat edelim.
Yiyip yiyip kilo almamak olsa ödül bak neler neler yapardıkÖdül zayıflamak işte daha ne olsun❤❤
![]()
o zaman spor da yapmazdık yemek de 10 öğün falan mı yerdik bilmemYiyip yiyip kilo almamak olsa ödül bak neler neler yapardık![]()
Bendim canimm ben de öyle yaparım yine sıkıntı çıkarsaKim demisti telefon adim saymiyor diye,benimde oyl o yüzden ben dakika sayiyorum.ortalama da 10 dk 1000 adim gibi hesapliyorum
Neyse oraları karıştırmao zaman spor da yapmazdık yemek de 10 öğün falan mı yerdik bilmem![]()
Baaak... Makamımda gözün mü var yoksaAhahaha biri ne yapıyorsunuz dediği an sporumu anlatcam bundan sonra
Çocukla zor canım ben de çocuk olmadan atayım istiyorum şu kiloları
Oo görev paylaşımı da süpermiş . En çokkardelelen321 Arkadaşımızın görevi güzel ama
Yaşların yakın olmasını bırak olsa ikiz alırım ben ahahah![]()
Hiç mi istemiyor yoksa daha sonra mı düşünüyor canım. Yazık Emrecim tek kalmasaydıııEşimde istemiyor zaten![]()
Bişey olmaz canım telafi edersin. Onu da yemeseydin daha cıs şeylere yönelebilirdinKızlar malum yaklaşan günlerim dolayısıyla cnm çok tatlı çekiyor. Bende küçük 1 elma, 1 portakal, 1 kivi dilimleyip üzerine 3 tane ceviz koydum bide kendi yaptığım fıstık ezmeden koyup yedim. Kilo yapmaz demi☹
Hiç istemiyor canım belki 1 2 sene sonra onunda benimde değişir niyetlerimiz ama şimdilik böyleHiç mi istemiyor yoksa daha sonra mı düşünüyor canım. Yazık Emrecim tek kalmasaydııı
Bence gayet sağlıklıKızlar malum yaklaşan günlerim dolayısıyla cnm çok tatlı çekiyor. Bende küçük 1 elma, 1 portakal, 1 kivi dilimleyip üzerine 3 tane ceviz koydum bide kendi yaptığım fıstık ezmeden koyup yedim. Kilo yapmaz demi☹
Baaak... Makamımda gözün mü var yoksa
![]()
Sporda aynısıni bende aylardır yapıyorum çok etkili bir gün bile aksatmadimSabah: domates+salatalık+3 dilim tb ekmek+ 2 yumurta
Ara: 1 avuç leblebi
Akşam: 1 dilim ekmek+1 köfte+ 3yk yoğurt
Kaçamak: 2 kurabiye
spor: 30dk leslie+30dk jilian ( sporu daha yapmadım birazdan yapcam. Buraya yazdıgım için mecbur yapmak zorundayım yeni taktik geliştirdim aksatmamak için yapmasam da buraya yazıp mecbur kaldıgım için yapayım diye)
Bence gayet sağlıklı![]()
Aaaa estağfirullah makamında gözüm olur mu hiç . Daha yeni üyeyi ben zaman geçsin de belki olurBaaak... Makamımda gözün mü var yoksa
![]()
2 imtihan yaşadım kızlar. Baktım dolapta 1 litre süt var hemen puding yapmak aklıma geldi eşim çok sever ama eminim bu sefer bende yerdim. Işık hızı ile karar değiştirip yoğurt mayaladım o sütle.
Sonra eşim tulumba tatlısı almış yemeğin yanında koydum ve 1 an elim tatlının birine gitti. Ama öyle bi kaldım ki hemen çektim geri elimi ha dedim ben dışarda yapılanı yemiyorum kiçok şükür
Aaaa estağfirullah makamında gözüm olur mu hiç . Daha yeni üyeyi ben zaman geçsin de belki olur![]()
bravo valla mükemmelsin
![]()