- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.661
GünaydınnnGünaydııınn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınnnGünaydııınn
Tm cnm, anladım.Calypso95 e soralım canım ben sinameki gibi diye dikkat et dedim bünye alışıyor sonra kısır döngü oluyor ya ondan
![]()
Ben yürüyorummm
Evet ya haydiBiraz ip atlasam ne iyi olacak
![]()
Olsun ben sana dün yazacaktim da kızın aklına sokmayıyim dedim akşam yeseydin inan hem ekstra bir şey olacakti hemde gece gece yakma imkanın olmayacaktı sabah kahvaltıda mi yedin ? Ekmek falan yemediysen bence sıkıntı yok öğlen veya aradada dengelersin oldu bittiSabah kekin tadına baktım çok pişmanım
![]()
Günaydın kuzumGünaydın herkese![]()
Ben bugün akşam yürürüm sadece kızlar oruç tutayım dedim deWalk Challenge pazartesi carsamba cuma![]()
Canım açlık otunu mümkünse her gün içme. Sadece iyice zor durumda kalırsan içmen lazımEşime geçen hafta açlık otu aldırmıştım. Onu da denicem İnşaAllah![]()
En iyi sporu sen yapmışsınÇocuklarla kudurma sporu yapıldı şimdi biraz ip atlayayım![]()
Tüm stresimi attım. İyi geldi gerçekten.En iyi sporu sen yapmışsın![]()
Günaydın amin inşallahGünaydın inşaallah daha güzel güneşli günlere uyanırız
Normal spordan çok çok daha iyi gelmiştir evlatlarınla oynamakTüm stresimi attım. İyi geldi gerçekten.![]()
Sabah kızımın yarım tostun yedim 1 dilim de kek. Bugün Başka ekmek yemem artıkOlsun ben sana dün yazacaktim da kızın aklına sokmayıyim dedim akşam yeseydin inan hem ekstra bir şey olacakti hemde gece gece yakma imkanın olmayacaktı sabah kahvaltıda mi yedin ? Ekmek falan yemediysen bence sıkıntı yok öğlen veya aradada dengelersin oldu bitti
Tamamdır o halde canım üzülme ve harekete geçSabah kızımın yarım tostun yedim 1 dilim de kek. Bugün Başka ekmek yemem artık![]()