- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.316
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.681

Oooo zumbalara baslamisizzzzz

Nasıl özledim zumba yapmayi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tm cnm teşekkür ederim. İçtim şimdi tadı güzel sevdimBen bugün akşam yürürüm sadece kızlar oruç tutayım dedim de
Canım açlık otunu mümkünse her gün içme. Sadece iyice zor durumda kalırsan içmen lazım
. Bağırsakların çalışmasını sağlayan epitel yapıyı uyararak ishal yapıyo zaten uzun süreli kullanımda da gerçekten bağırsağın yapısını bozar . Eğer mecbur kalıp kullanırsan da baya su içmen lazım o giden suyu yerine getirebilmen için .
Gerçekten ip atlamak çok motive ediyor yaaaBiraz ip atlasam ne iyi olacak
![]()
Süperiizz bizzzz. Bende 20 dk kardio yapıp biraz ip atladım. Şimdi bölgesele geçiyorumBen yürüyorummm![]()
Sabahı zor ettikOoo bugün sporlara erken baslanmiiss![]()
Evet canım iyi oluyo. 500 atladım bi 500 daha atlayıp bırakayım.Gerçekten ip atlamak çok motive ediyor yaaa![]()
Başladım bakalım haftaya perşembeye kadar böyle sonra cardiolu bişeyler var onları yapcam 15 tane falan farklı bideo buldum değiştirip değiştirip kullancam 65 kilo olana kadarCalypso95
Oooo zumbalara baslamisizzzzz![]()
Nasıl özledim zumba yapmayi![]()
Leyl-i-fer ben bu zumba bittiginden beri kilo veremedim sanki değil mi
![]()
Süperiizz bizzzz. Bende 20 dk kardio yapıp biraz ip atladım. Şimdi bölgesele geçiyorum![]()
Bu kızlar neler yapiyo böyle ben de yoga falan yapayım bari de en azından hiç sporsuz olmasın kıskanıyorumEvet canım iyi oluyo. 500 atladım bi 500 daha atlayıp bırakayım.
Yok ya hiç değilim daha yatıyorum
Arkadaşına ders çalışmıyorum diyip sınavda 100 alan öğrenciYok ya hiç değilim daha yatıyorum
Yok yaa valla yatıyomArkadaşına ders çalışmıyorum diyip sınavda 100 alan öğrenci![]()
![]()
![]()
Noldu cnm hasta mısın moralin mi bozuk?Yok ya hiç değilim daha yatıyorum
Acaba mı? AmaArkadaşına ders çalışmıyorum diyip sınavda 100 alan öğrenci![]()
![]()
![]()
Aaa geçmiş olsun cnmYok yaa valla yatıyombaşım çatlıyo
Başım çok ağrıyo ya nedenseNoldu cnm hasta mısın moralin mi bozuk?
Hiç mi güven vermedim size aşk olsun
Ay.kuzum geçmiş olsunYok yaa valla yatıyombaşım çatlıyo
TeşekkürleeerAy.kuzum geçmiş olsun
Ben sana çok güveniyorum valla bak. Beni yenmeye çalışmazsın ki kıyamazsın banaBaşım çok ağrıyo ya nedense
Hiç mi güven vermedim size aşk olsun![]()
Yenmeye çalışırımBen sana çok güveniyorum valla bak. Beni yenmeye çalışmazsın ki kıyamazsın bana![]()