• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen bide ahşap dolabın üstündeydi süresi dolmuştu kapanmıştı sonra geriye doğru dönüp yine çalışmış nasıl oldu anlamadım 3-4 saat çalışmış
Hic saati ni kullanmadim firinlarimin nolur nolmaz

Bu arada ben yeni bişey öğrendim kızlar , benim gibi sanan varsa diye paylaşıyorum . Araştırdım da baya makale falan baktım , ben cardio yapıp sonra bölgesel yapıyodum , spor salonuna gittigim dönem de şu an da hep böyle yaptım ama bu yağ yakımını yavaşlatıyomus bu sıralamada yapılmaması gerekiyormuş, hatta ikisi birarada yapılmaması gerekiyormus . Ayrı ayrı yani mesela agırlık antrenmanı yaptın diyelim cardio da yapman gerekiyorsa 6 saatlik bir süre geçmesi daha faydalıymıs. Öncesinde ve hemen sonrasında yapmak uygun degilmiş , bilimsel sebeplerini de okuyunca çok mantıklı geldi, arka arkaya yapmıcam artık farklı günlerde yapcm
Ooo ben hep peşpeşe sagol canım 👍

kızlar selam bahçede pek giremiyorum ama yarın mutlaka ihmal etmem ben sizlerle hiç ilgilenemedim hakkınızı helal edin
Selam kaptanim öyle demeyin helal olsun tabikide yarin müsait olmazsanizda biz hallederiz merak etmeyin 😘 ama imkan varsa gelin tabi özledik

Back
X