- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.941
Aynen bide ahşap dolabın üstündeydi süresi dolmuştu kapanmıştı sonra geriye doğru dönüp yine çalışmış nasıl oldu anlamadım 3-4 saat çalışmışİyi yangin cikmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bide ahşap dolabın üstündeydi süresi dolmuştu kapanmıştı sonra geriye doğru dönüp yine çalışmış nasıl oldu anlamadım 3-4 saat çalışmışİyi yangin cikmadi
Hic saati ni kullanmadim firinlarimin nolur nolmazAynen bide ahşap dolabın üstündeydi süresi dolmuştu kapanmıştı sonra geriye doğru dönüp yine çalışmış nasıl oldu anlamadım 3-4 saat çalışmış
Ooo ben hep peşpeşe sagol canımBu arada ben yeni bişey öğrendim kızlar , benim gibi sanan varsa diye paylaşıyorum . Araştırdım da baya makale falan baktım , ben cardio yapıp sonra bölgesel yapıyodum , spor salonuna gittigim dönem de şu an da hep böyle yaptım ama bu yağ yakımını yavaşlatıyomus bu sıralamada yapılmaması gerekiyormuş, hatta ikisi birarada yapılmaması gerekiyormus . Ayrı ayrı yani mesela agırlık antrenmanı yaptın diyelim cardio da yapman gerekiyorsa 6 saatlik bir süre geçmesi daha faydalıymıs. Öncesinde ve hemen sonrasında yapmak uygun degilmiş , bilimsel sebeplerini de okuyunca çok mantıklı geldi, arka arkaya yapmıcam artık farklı günlerde yapcm
Geçmiş olsun canımKızlar biz de bahar temizliği yapıyoruz hiç giremiyorum onun için yorgunluktan pes uyuyorum dün de migrenim tuttu 50 sayfa birikmiş okumaya çalışacağım meral etmeyin burdayım yani sabah bildiriö yaparım
Ne yaptın ne kaldı kiFırın kapanmamış yaa elektrik faturam müthişli gelcek galibası![]()
Kız Allah korumus boşver faturayiFırın kapanmamış yaa elektrik faturam müthişli gelcek galibası![]()
Aynen Allah korusunKız Allah korumus boşver faturayi
Evet ne yaptın doğru söyle kek mi börek mi kurabiye mi poğaça mi ne ne neNe yaptın ne kaldı ki![]()
Ay yok kız benim canım acayip çekiyo şuan o saydığım şeyleriTepkim biraz garip olmuş![]()
![]()
Aman aman senin regli dönemi mi yaklasiyor dünde zorlandım demistinAy yok kız benim canım acayip çekiyo şuan o saydığım şeylerionlardan birini yaptıysa içime içime yutkuncam şuan hahahahah
Hayır ya daha çok var benimki tamamen pisboğazlıkAman aman senin regli dönemi mi yaklasiyor dünde zorlandım demistin
Aman aman yiyeceksende gündüz yiyerek esktra spor ile yakmak en mantıklısıHayır ya daha çok var benimki tamamen pisboğazlık![]()
Ekmek yahuuNe yaptın ne kaldı ki![]()
Aynen çok şükürKız Allah korumus boşver faturayi
Benimkkde saatsiz calismaz
Yaa ben de öyle yapıyordum. Bir gün sırf cardio yap bir gün sırf bölgesel ağırlık çalış öyle daha verimli oluyormuşOoo ben hep peşpeşe sagol canım![]()
21 günün sonuna kadar yemicem inşallahAman aman yiyeceksende gündüz yiyerek esktra spor ile yakmak en mantıklısı
Selam kaptanim öyle demeyin helal olsun tabikide yarin müsait olmazsanizda biz hallederiz merak etmeyinkızlar selam bahçede pek giremiyorum ama yarın mutlaka ihmal etmem ben sizlerle hiç ilgilenemedim hakkınızı helal edin
Süpersin21 günün sonuna kadar yemicem inşallah![]()