• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah:
1 haşlnmış yumurta+ 1 dilim peynir+ 1 dilim tb ekmek +domates +salatalık
Ara:
3 kepekli galeta+1 su bardağı süt
Akşam:
2köfte+1 dilim ekmek

kaçamaK: 10 tane çikolatalı leblebi

su: 2,5 lt
Spor: 60 dakika bölgesel + 30dakika jilian (jilianı daha yapmadım 10 gibi yapcam)
Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin biraz peynir 1 dilim ekmek dereotu maydanoz
Öğlen bulgur.pilavi.yogurt
Aksam 1 tavuk pirzola çorba salata

Spor 5000 adım
Sabah-öğle
1 kase çorba
1 parça ekmek

akşam
Küçük bi tabak makarna :KK47:

su 2 litre
Spor sonra yazacağım
Iyi aksamlar
Kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
7 zeytin
Domates salatalik
Ara
1 elma
2 kare bitter cikolata
Aksam
2 yk bulgur pilavi
1 baget tavuk haslanmis
1 kase yogurt
2 lt su

30 dk cardio (felaketti ama hic dinlenme koymamislar ) Cherry Mom Cherry Mom adimlarda devam ediyor 10 da paylasirim
Sabah
Kendi yaptığım tam buğday unlu ekmek 2 dilim, 1 kk lor, 1 domates ve salatalık

Ara 3 hurma ve şekersiz türk kahvesi

Akşam
Patates salatası 1 kase, 6 tane sarma

Su 1,5 litre

700 bölgesel, 1000 ip Cherry Mom Cherry Mom
Tartı günü geçti ya minik minik kaçamaklar görüyorum menülerde👀😂😂

Yalnız bu çok iyi oldu pawlover pawlover oh be reklamsız bi nefes aldırdı resmen... kafam yorulmuştu artık reklam içeriğinden🙈🙈🙈 Çok teşekkürler.💕
ahh evet ya.. ama yine de reklam var masaüstü bilgisayardan opera ile bağlandım..yine reklam yine reklamyine ekranın %50sini kaplıyor :KK11:

Mobil baglantida sorun yok simdi telefindan denedim ve suoer duper huper kuper operaas

IMG_20200410_235801.webp

Sanirim yine nota almisizdir,herkes azda olsa verdi
Kizlar ama yetmedi heleki veremeyip alanlar🤐
Sizce okulun tembel sinifi olmak bize yakisiyormu🤔heleki bu bir yarissa derece veya ceza almak varsa🙄kac haftadir bu sekilde.neler dusunuyorsunuz merak ediyorum.irdeleyelim biraz bu konuyu.sen mezunsun konusmak kolay dersiniz belki ama sizinle uzulup sizinle seviniyorum bende ayni zamanda motive olmaya çalışıyorum.tamam zor gunler geciriyoruz ama kabullenme zamani geldi artik bu sartlarda ilerliycez.ye ye nereye kadar hersey zaten saglikli olmak icin degilmi.evet napiyosunuz bu hafta persembe toplu detoks,carsamba sebze ağırlık li beslenme oneriyorum,diyetisyenlerimiz de yonlendirsin bizi ,biz guclu ve bagli bir takimiz💪toparlanalim

Eki Görüntüle 2617703

Sizce okulun tembel sinifi olmak bize yakisiyormu🤔heleki bu bir yarissa derece veya ceza almak varsa🙄kac haftadir bu sekilde.neler dusunuyorsunuz merak ediyorum.irdeleyelim biraz bu konuyu.sen mezunsun konusmak kolay dersiniz belki ama sizinle uzulup sizinle seviniyorum bende ayni zamanda motive olmaya çalışıyorum.tamam zor gunler geciriyoruz ama kabullenme zamani geldi artik bu sartlarda ilerliycez.ye ye nereye kadar hersey zaten saglikli olmak icin degilmi.evet napiyosunuz bu hafta persembe toplu detoks,carsamba sebze ağırlık li beslenme oneriyorum,diyetisyenlerimiz de yonlendirsin bizi ,biz guclu ve bagli bir takimiz💪toparlanalim
Ben hurmaya niyetlendim bu hafta yine çarş perş inşallah. Zor gidiyo son kilolar ama ne kadar giderse bakalım. Bi yıldır buradayım neredeyse hiç bu kadar kötü olmamıştık

Eki Görüntüle 2617703

Malesef..

Back
X