- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #340.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben el işi olan herşeye aşığım galiba çok seviyorum bi ara atim size örgülerimdenYünlerle örgü yapmayı bende çok severim![]()
Sabah:
1 haşlnmış yumurta+ 1 dilim peynir+ 1 dilim tb ekmek +domates +salatalık
Ara:
3 kepekli galeta+1 su bardağı süt
Akşam:
2köfte+1 dilim ekmek
kaçamaK: 10 tane çikolatalı leblebi
su: 2,5 lt
Spor: 60 dakika bölgesel + 30dakika jilian (jilianı daha yapmadım 10 gibi yapcam)
Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin biraz peynir 1 dilim ekmek dereotu maydanoz
Öğlen bulgur.pilavi.yogurt
Aksam 1 tavuk pirzola çorba salata
Spor 5000 adım
Sabah-öğle
1 kase çorba
1 parça ekmek
akşam
Küçük bi tabak makarna
su 2 litre
Spor sonra yazacağım
Iyi aksamlar
Kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
7 zeytin
Domates salatalik
Ara
1 elma
2 kare bitter cikolata
Aksam
2 yk bulgur pilavi
1 baget tavuk haslanmis
1 kase yogurt
2 lt su
30 dk cardio (felaketti ama hic dinlenme koymamislar )Cherry Mom adimlarda devam ediyor 10 da paylasirim
Tartı günü geçti ya minik minik kaçamaklar görüyorum menülerdeSabah
Kendi yaptığım tam buğday unlu ekmek 2 dilim, 1 kk lor, 1 domates ve salatalık
Ara 3 hurma ve şekersiz türk kahvesi
Akşam
Patates salatası 1 kase, 6 tane sarma
Su 1,5 litre
700 bölgesel, 1000 ipCherry Mom
Çok sevinirimBen el işi olan herşeye aşığım galiba çok seviyorum bi ara atim size örgülerimden![]()
Azıcık öyle olduTartı günü geçti ya minik minik kaçamaklar görüyorum menülerde![]()
Belkim bende atarım en son ördüklerimiBen el işi olan herşeye aşığım galiba çok seviyorum bi ara atim size örgülerimden![]()
Sen ne örüyosun?Belkim bende atarım en son ördüklerimi![]()
Bende bebek battaniyesi patiki ve beresi ördüm tunus işiSen ne örüyosun?
Tunus için de şiş falan aldım ama hiç denemek nasip olmadııBende bebek battaniyesi patiki ve beresi ördüm tunus işi![]()
Çok zevkli ya ben çok sevdim örmesiniTunus için de şiş falan aldım ama hiç denemek nasip olmadıı![]()
Deniyim ben de elimdeki bitinceeÇok zevkli ya ben çok sevdim örmesini
ahh evet ya.. ama yine de reklam var masaüstü bilgisayardan opera ile bağlandım..yine reklam yine reklamyine ekranın %50sini kaplıyorYalnız bu çok iyi oldupawlover oh be reklamsız bi nefes aldırdı resmen... kafam yorulmuştu artık reklam içeriğinden
Çok teşekkürler.
![]()
Ben hurmaya niyetlendim bu hafta yine çarş perş inşallah. Zor gidiyo son kilolar ama ne kadar giderse bakalım. Bi yıldır buradayım neredeyse hiç bu kadar kötü olmamıştıkEki Görüntüle 2617703
Sanirim yine nota almisizdir,herkes azda olsa verdi
Kizlar ama yetmedi heleki veremeyip alanlar
Sizce okulun tembel sinifi olmak bize yakisiyormuheleki bu bir yarissa derece veya ceza almak varsa
kac haftadir bu sekilde.neler dusunuyorsunuz merak ediyorum.irdeleyelim biraz bu konuyu.sen mezunsun konusmak kolay dersiniz belki ama sizinle uzulup sizinle seviniyorum bende ayni zamanda motive olmaya çalışıyorum.tamam zor gunler geciriyoruz ama kabullenme zamani geldi artik bu sartlarda ilerliycez.ye ye nereye kadar hersey zaten saglikli olmak icin degilmi.evet napiyosunuz bu hafta persembe toplu detoks,carsamba sebze ağırlık li beslenme oneriyorum,diyetisyenlerimiz de yonlendirsin bizi ,biz guclu ve bagli bir takimiz
toparlanalim
Hurma yoğurt olan mı cnmBen hurmaya niyetlendim bu hafta yine çarş perş inşallah. Zor gidiyo son kilolar ama ne kadar giderse bakalım. Bi yıldır buradayım neredeyse hiç bu kadar kötü olmamıştık
Malesef..Eki Görüntüle 2617703
Sanirim yine nota almisizdir,herkes azda olsa verdi
Kizlar ama yetmedi heleki veremeyip alanlar
Sizce okulun tembel sinifi olmak bize yakisiyormuheleki bu bir yarissa derece veya ceza almak varsa
kac haftadir bu sekilde.neler dusunuyorsunuz merak ediyorum.irdeleyelim biraz bu konuyu.sen mezunsun konusmak kolay dersiniz belki ama sizinle uzulup sizinle seviniyorum bende ayni zamanda motive olmaya çalışıyorum.tamam zor gunler geciriyoruz ama kabullenme zamani geldi artik bu sartlarda ilerliycez.ye ye nereye kadar hersey zaten saglikli olmak icin degilmi.evet napiyosunuz bu hafta persembe toplu detoks,carsamba sebze ağırlık li beslenme oneriyorum,diyetisyenlerimiz de yonlendirsin bizi ,biz guclu ve bagli bir takimiz
toparlanalim