• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş buldum teşekkürler.
30 yaşında 2 çocuk annesiyim Hatayda yaşıyorum.
Şuan için kaç kilo olduğumu bilmiyorum bayadır tartıya çıkmadım :)
Yarın sabah aç karnına tartılır kilo bildirimimi yaparım.
Merak ettiğim bir konu var malum ramazan geliyor, ramazan da nasıl bir sistem uygulamalıyız?

Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum :)
Ben iftar ara sahur şeklinde dikkatli beslenerek 2,5-3 kilo vermistim,arkadaslarimiz gece sporda yapiyor leslie bisiklet vs.

Ben iftar ara sahur şeklinde dikkatli beslenerek 2,5-3 kilo vermistim,arkadaslarimiz gece sporda yapiyor leslie bisiklet vs.
Zamanla oturur o halde, normalde çalışıyorum virüsten dolayı evden çalışıyorum şuan.
Sporu da evden yaparım büyük ihtimal.
Peki spor yarışması oluyor diye bir yazı okudum o nasıl oluyor?

Zamanla oturur o halde, normalde çalışıyorum virüsten dolayı evden çalışıyorum şuan.
Sporu da evden yaparım büyük ihtimal.
Peki spor yarışması oluyor diye bir yazı okudum o nasıl oluyor?
Pazartesi , çarşamba, cuma günleri adım yarışması oluyor , kaç bin atım atarsan öyle . Normal her gün yaptıgın sporlara göre de puan veriliyo listeye puanların yazılıyor .

Canım sizde sokağa çıkma yasağı yok mu
Kaptanım ben Edirnede oturuyorum yasak yok burda. Ama çıkmıyoruz biz de genelde.

Saat 12.00 de kalktım
Öğlen: 3-4kasik menemen
2 kaşık ıspanak kavurması
Küçük bir parca bazlama
Ara: 1 adet elma

Akşam: brokoli haşlaması (zeytinyağ ve limon soslu)
Yumurtalı ıspanak
1 kaşık irmik helvası az şekerli

Spor yapmadım bugün 2.5 litre limonlu maydanozu su
🙄🙄🙄🙄🙄
Canım menü ve sporları yukarıda linkini koyduğum sayfaya yazıyoruz
yaa lütfen düşürmeyin modu hemen. Ben bugün yine 7450 adım attım yahu. Yazalımcanlı tutalım yürüyüşleri de yapalım. Yarın yarış mi var kardelelen321 kardelelen321 ?😃
Eveeet bugün yürüyüş var canım. Haydi başlasın yürüyüşler canlanalım.

Selam kizlar merak edenlr sağolsun iyiyim biraz uzaklasmak istedim sorun yok :KK200:
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hoş buldum teşekkürler.
30 yaşında 2 çocuk annesiyim Hatayda yaşıyorum.
Şuan için kaç kilo olduğumu bilmiyorum bayadır tartıya çıkmadım :)
Yarın sabah aç karnına tartılır kilo bildirimimi yaparım.
Merak ettiğim bir konu var malum ramazan geliyor, ramazan da nasıl bir sistem uygulamalıyız?

Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum :)
Aramıza hoşgeldin canım. İnşallah birlikte güzel kilolar kaybedicez. Tartılabildin mi. Hedeflediğin kilo kaç canım.

Diğer sayfa neresi acaba? Ben yeniyim ☺
Bu sayfa canım

Back
X