• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün yarış günü olduğu İçin ben de gazdayım. Şimdiye kadar 7500 adım yaptım en fazla. Bakalım ne olacak. Olmazsa üstüne eliptik de yaparım akşam.😃
Yaaa evimde yer olsa bir eliptik alırımm çok eğlencelii 😊

Daha iyi gidiyor Denizcim, Umut da alıştı biraz daha. Bana git çalış diyor artık o derece :KK48: Tabi yine arada oyun istekleri de oluyor ama daha iyiyiz ilk günlere göre, o da ben de alıştık :)
Sen nasılsın??

Oooo Şeyma’cım seni burda görmek ne güzel.😃 Ben yeniden sahalara döndüm karantinadan kilo vererek çıkmaya niyetliyim. Beni bir daha gördüğünde net 5 kilo erimiş olayım diye çaba göstereceğim ördekcim 😂

Ben de iyiyim canım. Evde yuvarlanıyorum :) bir ay saldım, biraz gelişi güzel geçti ama artık toparlamak istiyorum.. Değişen koşulların yeni çözümlerini aramaktayım :)
Değişen koşullara hepimiz ayak uydursak iyi olacak Denizcim çok iyi yapıyorsun :)
Ben de kendimi motive edebilsem keşke, şu an yuvarlanma evresindeyim halen :işsiz:
Oooo Şeyma’cım seni burda görmek ne güzel.😃 Ben yeniden sahalara döndüm karantinadan kilo vererek çıkmaya niyetliyim. Beni bir daha gördüğünde net 5 kilo erimiş olayım diye çaba göstereceğim ördekcim 😂
Esracım ben de seni gördüğüme sevindim :)) Hadi bakalım belki de bu karantina sana iyi gelir :KK48: Bana şu ana kadar pek iyi gelemedi maalesef, sen de beni gördüğünde 5 kg almış olarak görmezsin umarım :olamaz:

Yok yahu o gaza getirmek içindi :KK70:

Ben müziği son ses açıp sanki konser veriyomuşcasına coşuyorum. Halıları da kaldırdım arada koşup koşup kayıyorum eğlence çıkarıyorum kendime 😂

Ben de son ses müzik açıyorum arada görüne videoları falan izleyip oyalanıyorum iyi vakit geçiyor öyle. Az önce parfüm sıktım enerji olsun diye. çok severim değişik parfümler sıkmayı. Hemen enerjimi yükseltir.😃

Azıcık ip ucu versene bana ya evde nasıl daha çok adım atacağız 😂 sabah Leslie yaptım 45 dakika adım sayısını hiç beğenmedim. Ah ah parkta olmak vardı şimdi :)
Ay nasil yuriycem diyo ya,evde kosu bandi var.ac 2,5 saatlik bi hint filmi yuru😬kosma ama yorulursun yuru😂

Değişen koşullara hepimiz ayak uydursak iyi olacak Denizcim çok iyi yapıyorsun :)
Ben de kendimi motive edebilsem keşke, şu an yuvarlanma evresindeyim halen :işsiz:

Esracım ben de seni gördüğüme sevindim :)) Hadi bakalım belki de bu karantina sana iyi gelir :KK48: Bana şu ana kadar pek iyi gelemedi maalesef, sen de beni gördüğünde 5 kg almış olarak görmezsin umarım :olamaz:

Aaa modunu düşürme Şeyma. Kendimizi motive edip yükseltecek bir şeyler bulmamız şart. Zaman zaman ben de düşüyorum tabii ama kendimi başka şeylere veriyorum. Mesela, diyet ve spor iyi geldi bana çünkü yemek yeyip oturuyoruz, gün ışığı da görmüyoruz. kilo almasan da yağlanma yapıyor bu durum.
Ben de kendimi başka şeylere yönlendiriyorum. İspanyolca çalışıyorum bol bol, evde TV açmayan ben dizi izlemeye başladım. Arada aklımı verebilirsem 1-2 sayfa kitap okuyorum. Evde yürüyüşte çok iyi geldi bana bacaklarımın açıldığını hissettim resmen. Bide biz erken kapandık eve 35 gün olmuş düşün...

Yok yahu o gaza getirmek içindi :KK70:

Ben müziği son ses açıp sanki konser veriyomuşcasına coşuyorum. Halıları da kaldırdım arada koşup koşup kayıyorum eğlence çıkarıyorum kendime 😂
Kaymaa,kircan hi tarafini😂

Evde kalınca hormonlarımız değişti vücut reaksiyon gösterir gün ışığından mahrumuz bu değişimler çok normal.
Ben de dana senin şu tatlı tarifinde ki sirkeyi soracaktım. Elma sirkesi mi kullanıyorsun, üzüm sirkesi mi? Deneyeceğim tarifini.😊
Caanim bizim evde bir sirke koleksiyobu var..elimize gecen sirkeden sirke yapiyoruz..acikcasi bilmiyorum ne sirkesi oldugunu..alıç ya da ayva sirkesi olabilir:KK66:ev sirkesi olsa iyi olur diger sirkelerden denemedim..baslangic icin 1 çay kasigi ekleyebilirsin..sevmezsen tadini bisa git.esin diye..pekmez azgelirs eyine ekmeyebilirsin

günaydınlar kızlar morordek kaptaniminda yazdığı gibi eğer derecede olamazsak 4 hafta boyunca bunun cezasını sadece kaptan olarak ben çekeceğim sonuç hazırlayarak sizlerden ricam bu hafta elinizden geleni yapmanız menü ve spor bildirimlerini ihmal etmemeniz bu hafta mazereti olmadan takımda yazmayan kg şunu cuma öğleyin 12 ye kadar bildirmeye artı gelenler kendinize cezalardan ceza beğenin valla bu corona beni çok yıprattı sağolsun emnis esra ilgileniyorum ama onu da yıprattı özellikle cuma gün ki bildirimler lütfen sizlerden ricam toparlayıp kendimize gelelim size corona yüzünden reglim in 20 gün geciktigini söyleyeyim o kadar iptal oldum normalde 2-3 gün anca sapitirdi durum hiç bu kadar kötü olmamisti
:KK42:tamam kaotanim..insallah ciddi bi sorun degildir neden o kadar uzadi acaba :( duzenlerimiz bozuldu

Caanim bizim evde bir sirke koleksiyobu var..elimize gecen sirkeden sirke yapiyoruz..acikcasi bilmiyorum ne sirkesi oldugunu..alıç ya da ayva sirkesi olabilir:KK66:ev sirkesi olsa iyi olur diger sirkelerden denemedim..baslangic icin 1 çay kasigi ekleyebilirsin..sevmezsen tadini bisa git.esin diye..pekmez azgelirs eyine ekmeyebilirsin

çok teşekkür ederim ben de kendim yapmasam da organik sirke kullanıyorum ama evdesadece elma ve üzüm var. Tabii sirkeler arasında baya bi tat farkı oluyor onun İçin sordum. Acaba üzüm çok keskin mi gelir diye düşündüm.

Ay nasil yuriycem diyo ya,evde kosu bandi var.ac 2,5 saatlik bi hint filmi yuru😬kosma ama yorulursun yuru😂
Ya eksinden öyle şeylere yapıyordum. Film açıp 10 km yürüyordum. ama şu karantinada spordan nefret ettim. evdekiler ayağıma dolanıyor bana kim 2 saat koşu bandı izni verecek bu ortamda. 15 dakika cardio yapıyorum bitti gitti. karantina olmasa çok pis coşarım ama şu an maalesef sınırlı. Ben bu yarışlarda gaza gelip evdekileri kapı dışarı etmem değil mi :KK70::KK70:

Ya eksinden öyle şeylere yapıyordum. Film açıp 10 km yürüyordum. ama şu karantinada spordan nefret ettim. evdekiler ayağıma dolanıyor bana kim 2 saat koşu bandı izni verecek bu ortamda. 15 dakika cardio yapıyorum bitti gitti. karantina olmasa çok pis coşarım ama şu an maalesef sınırlı. Ben bu yarışlarda gaza gelip evdekileri kapı dışarı etmem değil mi :KK70::KK70:

Deniz gidişatın bana bunu yapacaksın gibi gösteriyor😂😂😂 kaç kişisiniz ki evde? Arkadaşın falan mi kaldı sizinle karantinada?

Aaa modunu düşürme Şeyma. Kendimizi motive edip yükseltecek bir şeyler bulmamız şart. Zaman zaman ben de düşüyorum tabii ama kendimi başka şeylere veriyorum. Mesela, diyet ve spor iyi geldi bana çünkü yemek yeyip oturuyoruz, gün ışığı da görmüyoruz. kilo almasan da yağlanma yapıyor bu durum.
Ben de kendimi başka şeylere yönlendiriyorum. İspanyolca çalışıyorum bol bol, evde TV açmayan ben dizi izlemeye başladım. Arada aklımı verebilirsem 1-2 sayfa kitap okuyorum. Evde yürüyüşte çok iyi geldi bana bacaklarımın açıldığını hissettim resmen. Bide biz erken kapandık eve 35 gün olmuş düşün...
34 gün de baya olmuş yahu
Biz evden çalışıyoruz o yüzden hafta içi çoğunlukla bilgisayar başındayım, şu anda da oldugu gibi :işsiz: Yediklerime pek dikkat edemedim maalesef, o yuzden kilo aldım bence. Geçenlerde bi tartıldım bekledigimden az almışım onun verdigi bi rahatlık da var niyeyse :olamaz:

Deniz gidişatın bana bunu yapacaksın gibi gösteriyor😂😂😂 kaç kişisiniz ki evde? Arkadaşın falan mi kaldı sizinle karantinada?
Evet başka şehirden bir arkadaşımız bize gelmişti. sokağa çıkma yasağına bizde yakalandı :) bir aydır beraberiz yasak kalkana kadar gidemeyecek. Normalde bu Pazar bitiyor ama çarşamba günü yeni toplantı olacak 3 Mayıs’a kadar uzatılacak gibi duruyor ilk etapta.. daha fazlası da olabilir. Ama bir yandan da kademli dönüş tartışılıyor bakalım göreceğiz..

34 gün de baya olmuş yahu
Biz evden çalışıyoruz o yüzden hafta içi çoğunlukla bilgisayar başındayım, şu anda da oldugu gibi :işsiz: Yediklerime pek dikkat edemedim maalesef, o yuzden kilo aldım bence. Geçenlerde bi tartıldım bekledigimden az almışım onun verdigi bi rahatlık da var niyeyse :olamaz:
Beklediğinden az aldığını görünce sanki yeme hakkın varmış gibi hissediyorsun ya bir de.. benim de başta öyle gitti ama yağ alıp kalınlaşmaya başladım sonra. Evde sürekli eşofman tayt takılınca da anlamıyorsun başta :)

Back
X