• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

34 gün de baya olmuş yahu
Biz evden çalışıyoruz o yüzden hafta içi çoğunlukla bilgisayar başındayım, şu anda da oldugu gibi :işsiz: Yediklerime pek dikkat edemedim maalesef, o yuzden kilo aldım bence. Geçenlerde bi tartıldım bekledigimden az almışım onun verdigi bi rahatlık da var niyeyse :olamaz:
Bizde oyle cocuklar 33 gun oldu haftada 1-2 markete ciktim ben sadece 🥵

Beklediğinden az aldığını görünce sanki yeme hakkın varmış gibi hissediyorsun ya bir de.. benim de başta öyle gitti ama yağ alıp kalınlaşmaya başladım sonra. Evde sürekli eşofman tayt takılınca da anlamıyorsun başta :)
Aynen ya geçen cuma bi çıkmak durumunda kaldım, pantalon giyerken bi gerildim acaba sığmayacak mı diye ama neyse ki o da sığdı :KK53:
Bizde oyle cocuklar 33 gun oldu haftada 1-2 markete ciktim ben sadece 🥵
Allah hepimize kolaylık versin vallahi şunu bi atlatsaydık bir an önce

Kizlar buradan mi yaziyoruz diger sayfaya mi?
15 dakika bacak hafeketi yaotim ben ayakta ama..bel skintim nuksetmesin diye cok acayip antin kuntin seyler yapmiyorum daha..yuruyus ve bir iki adim.hareket ekledim bu sayilir mi?

Bir takım aktiviteler içindeyim hepsi kaç adım öğreniyorum. bu da yeni bir yaklaşım oldu güzel oldu.. Adım yarışması süpermiş kızlar kim akıl etti ise Harika :)
Tabiiki @emnis🥰
Kiz esraa yuruyus rekorumu kirican sessiz ve derinden mi geliyon🤪sakin bu sessizlii kacamaga yol acmasin💪😂

Kizlar buradan mi yaziyoruz diger sayfaya mi?
15 dakika bacak hafeketi yaotim ben ayakta ama..bel skintim nuksetmesin diye cok acayip antin kuntin seyler yapmiyorum daha..yuruyus ve bir iki adim.hareket ekledim bu sayilir mi?
Sayılıyor tabiki canım sen ne yaptığını ne kadar yaptığını yazarsan ben haftalık spor listesine de eklerim

toplight toplight Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ve yardımcım takım arkadaşlarım artık bu süreçte diyetimi hakkıyla yapamıyorum beni takımdan çıkarmanızı rica ediyorum iki ileri bir geri sabahtan beri inanın doymuyorum sabah yine 99 çıktım takımı etkilemek istemiyorum lütfen beni izne ayırın nasıl oluyor süreç bilmiyorum bir daha girmek istersem şartlar neler bilgilendirirseniz sevinirim

Kızlar vallahi süpersiniz bu adım yarışlarının takıma çok faydası olcak bence. Ben yürüyemiyorum ama evde koşu bandım yok :KK43: bisikletim var onun yerine bsiklet yapayım ben de bugüün 💪
Cnm benim de koşu bandım yok hatta ipten başka hiç bir spor aletim yok. Ama normal yürüyorum bende. İllaki onlarla olacak değil. Adım sayar indir telefonuna yoksa. Normal yürü.

toplight toplight Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ve yardımcım takım arkadaşlarım artık bu süreçte diyetimi hakkıyla yapamıyorum beni takımdan çıkarmanızı rica ediyorum iki ileri bir geri sabahtan beri inanın doymuyorum sabah yine 99 çıktım takımı etkilemek istemiyorum lütfen beni izne ayırın nasıl oluyor süreç bilmiyorum bir daha girmek istersem şartlar neler bilgilendirirseniz sevinirim
Selam canim :( yani şu süreçte kimseye bişey diyemiyorum zor zamanlardan geçiyoruz en iyi.sen kendini bilirsin ama lütfen kilo alma
İzin veya ayrılma konusunu cuma günü listeyi paylaşırken not.dusmek gerekiyordu o yüzden şuanda yapamayız ama cuma günü istersen yazarız . yılda 2 kez izin hakkın oluyor .İzne ciktiktan sonra listeyi takip eden 2 hafta boyunca listeye geri donemiyorsun.bu haftada takım.ici maksimum Cabani ver sonra izne ayiralim canim

Selam canim :KK43: yani şu süreçte kimseye bişey diyemiyorum zor zamanlardan geçiyoruz en iyi.sen kendini bilirsin ama lütfen kilo alma
İzin veya ayrılma konusunu cuma günü listeyi paylaşırken not.dusmek gerekiyordu o yüzden şuanda yapamayız ama cuma günü istersen yazarız . yılda 2 kez izin hakkın oluyor .İzne ciktiktan sonra listeyi takip eden 2 hafta boyunca listeye geri donemiyorsun.bu haftada takım.ici maksimum Cabani ver sonra izne ayiralim canim
Tamam bu hafta listeye yansıyacak son kez anladığım kadarıyla izin dönüşü koşul nedir elimden geleni yaparım bu günden itibaren çok üzülüyorum cidden ama düzenim tamamen bozuldu 1 aydır yerimde sayıyorum resmen

Back
X