• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Adımların atlamalarin sana özelden yazılmasına kimsenin bir diyecegi yoktur sanırım ??
Sorun 1.olup kaçamağı haketmekte evet o kısımda bende biraz takıldım şöyle ki şartlar esit değil çoluk çocuk vs acısından o yuzden ben hayatta birinci olamam zaten akşam 10 dan sonra oglum uyuyor bildirimi 10 da yapıyoruz gibi:))
Ama bildirimlerin özelden yapılmasına varım
Adimlarda butun kacamaklar reyyana gider 😂😂 hic veremez artik 🤣🤣

Adımların atlamalarin sana özelden yazılmasına kimsenin bir diyecegi yoktur sanırım ??
Sorun 1.olup kaçamağı haketmekte evet o kısımda bende biraz takıldım şöyle ki şartlar esit değil çoluk çocuk vs acısından o yuzden ben hayatta birinci olamam zaten akşam 10 dan sonra oglum uyuyor bildirimi 10 da yapıyoruz gibi:))
Ama bildirimlerin özelden yapılmasına varım
Ya bilmiyorum ki bir ödül bir ceza düşünsek daha bir şevkle yapılır gibi gelmişti:)
Fark etmez bana, nasıl isterseniz öyle yapalım 🙏🏻

Arkadaşlar sabahtan beri yazamadım bi fırsat bulup... Ben bu sabah +200 çıktım onun için bugün yürümedim spor da yapmadım çünkü kaslar şişince de ödem yapıyor. Öyle olabilir diye düşündüm yoksa kendimi gayet hafiflemiş ve aç hissediyorum🙈😃
Olabilir canım evet spor çok odem yapıyor

Kizlar yarınki kilo bildirimleri aksama kalmasın lütfen öğlene kadar bitirelim :KK69::KK69:
- sabah ödemi olduğunu düşünenler 15 dakikalık bir spor sonrası tekrar tartilabilirse çok iyi olur
cc toplight toplight

Umutumut82 Umutumut82
C Cagrihilal1
hezeyan5381 hezeyan5381
kardelelen321 kardelelen321
A annecicegi
pawlover pawlover
Elifcig93 Elifcig93
melita09 melita09
nrmyn nrmyn
Mehfam Mehfam
Calypso95 Calypso95