Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Adımların atlamalarin sana özelden yazılmasına kimsenin bir diyecegi yoktur sanırım ??
Sorun 1.olup kaçamağı haketmekte evet o kısımda bende biraz takıldım şöyle ki şartlar esit değil çoluk çocuk vs acısından o yuzden ben hayatta birinci olamam zaten akşam 10 dan sonra oglum uyuyor bildirimi 10 da yapıyoruz gibi:))
Ama bildirimlerin özelden yapılmasına varım
Adimlarda butun kacamaklar reyyana gider 😂😂 hic veremez artik 🤣🤣

Adımların atlamalarin sana özelden yazılmasına kimsenin bir diyecegi yoktur sanırım ??
Sorun 1.olup kaçamağı haketmekte evet o kısımda bende biraz takıldım şöyle ki şartlar esit değil çoluk çocuk vs acısından o yuzden ben hayatta birinci olamam zaten akşam 10 dan sonra oglum uyuyor bildirimi 10 da yapıyoruz gibi:))
Ama bildirimlerin özelden yapılmasına varım
Ya bilmiyorum ki bir ödül bir ceza düşünsek daha bir şevkle yapılır gibi gelmişti:)
Fark etmez bana, nasıl isterseniz öyle yapalım 🙏🏻

Arkadaşlar sabahtan beri yazamadım bi fırsat bulup... Ben bu sabah +200 çıktım onun için bugün yürümedim spor da yapmadım çünkü kaslar şişince de ödem yapıyor. Öyle olabilir diye düşündüm yoksa kendimi gayet hafiflemiş ve aç hissediyorum🙈😃
Olabilir canım evet spor çok odem yapıyor

Kizlar yarınki kilo bildirimleri aksama kalmasın lütfen öğlene kadar bitirelim :KK69::KK69:
- sabah ödemi olduğunu düşünenler 15 dakikalık bir spor sonrası tekrar tartilabilirse çok iyi olur
cc toplight toplight

Umutumut82 Umutumut82
C Cagrihilal1
hezeyan5381 hezeyan5381
kardelelen321 kardelelen321
A annecicegi
pawlover pawlover
Elifcig93 Elifcig93
melita09 melita09
nrmyn nrmyn
Mehfam Mehfam
Calypso95 Calypso95