• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de beni düşün. Kendimi kesecektim sinirden. Sanki kilo almıyorum da rokete bindim şişkolar diyarına gidiyorum :)
Sana da çarpıcı olmuştur sen artık aramıza geri dön ve kal kaybolma bi yere 🤩
Sen ne yaptın canım ilacını alabildin mi ?
İlk başladığım ilacı aldım, hastanelere gidilmiyo sanıyodum ama gidiliyomuş pazartesiye randevu aldım gitcem bakalım

Kuzum frene bas artık. Sen 2 haftada toparlarsın buna inanıyorum ama yazık emekler gidiyo. Hadi harekete geç. Salı günü ip atlama yarışı vardı sen yoksun diye ben birinci oldum😆😆
Pazartesi aktivitesinden sonra kendimi sakatladım ama şimdi iyiyim yarım saat Leslie yaptım şimdi ip atlayacağım. Sonra da kahvaltı ederim :)
Bu durumda pazartesi çarşamba cuma yürüyüş salı ip atlama yarışması oldu galiba değil mi? Perşembe boş kalmalı bence sonuçta Cuma tartı var. Sadece bu yarışlara katılarak bile sağlam spor yapar insan.

Ben bu hafta yavaş başladım. Her seferinde çok hızlı kilo verip bıktım ve bıraktım. Bu sefer kendimi çok yormadan sağlam ve düzenli adımlarla ilerleyeceğim.
İçinden geçtiğimiz süreç de öyle bir süreç zaten. Aşırı diyet düşük kalorili tek tip beslenme olmamalı hedefimiz. dengeli beslenip sağlıklı kilo verip fiziksel olarak güçlenmek en güzeli.

Hayırlı cumalar dereceli sonucumuz olsunn🤲
Kilom 75.6 hurmayla verdim kabakla bisey gitmemis olsun buda bisey👏
Hadi kizlar siz yaparsiniz,siz bir takimsiniz💪
Haftasonu salmazsaniz ramazana bir sifir onde baslarsiniz.gruplar ramazanin ilk haftalarinda cok kilo veriyor haberiniz olsun😬haftaya kalmasin derece isi ,vede artida olmasin.

Pazartesi aktivitesinden sonra kendimi sakatladım ama şimdi iyiyim yarım saat Leslie yaptım şimdi ip atlayacağım. Sonra da kahvaltı ederim :)
Bu durumda pazartesi çarşamba cuma yürüyüş salı ip atlama yarışması oldu galiba değil mi? Perşembe boş kalmalı bence sonuçta Cuma tartı var. Sadece bu yarışlara katılarak bile sağlam spor yapar insan.

Pazartesi walk challenge
Sali zıp zıp Challenge
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge

:)) 1.sayfayida guncelledim kizlar pawlover pawlover kuzumuz sagolsun ❤️

Konu üzerinde çalışıyoruz :)
Canim hosgeldin aramiza tekrar😊ben senin yapabilecegini biliyorum👍ama bu sefer yavas git olurmu,kalici olsun😉daha sonra yapamiycagim diyeti ve sporu yapma,geri aliyosun cunku.aliskamliklarimizi degistirmekte pek iyi degiliz🙄

Pazartesi walk challenge
Sali zıp zıp Challenge
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge

:)) 1.sayfayida guncelledim kizlar pawlover pawlover kuzumuz sagolsun ❤
Salı pazar zıplama gözlerimi kamaştırdın sen şu an. Hemen kendime geliyorum.
17 nisanda 72.3 ile başlamış olayım.ilk hedef 69 şu an. Bu kez 60 a kadar gitmekten yanayım ama ilerleyen günlerde karar vereceğim. 😂

Canim hosgeldin aramiza tekrar😊ben senin yapabilecegini biliyorum👍ama bu sefer yavas git olurmu,kalici olsun😉daha sonra yapamiycagim diyeti ve sporu yapma,geri aliyosun cunku.aliskamliklarimizi degistirmekte pek iyi degiliz🙄
Diyetten yana sıkıntı olmaz çünkü menüler ekmekli ve 3 öğün bende biliyorsun. Ama spordan fena patladım geçen sefer bu defa aynı hayata düşmek istemiyorum. Ama bu zalımlar 5 gün yarış koymuşlar. Olaya bir kaptırırsam yandım. Bazılarını pas geçmem lazım 😂

Salı pazar zıplama gözlerimi kamaştırdın sen şu an. Hemen kendime geliyorum.
17 nisanda 72.3 ile başlamış olayım.ilk hedef 69 şu an. Bu kez 60 a kadar gitmekten yanayım ama ilerleyen günlerde karar vereceğim. 😂
Eğer guzel kilolar verirsen emnis seni bi dahaki haftaya ekstrem durumdan listeye alsin takima faydan olur🥰 istersen tabi

Diyetten yana sıkıntı olmaz çünkü menüler ekmekli ve 3 öğün bende biliyorsun. Ama spordan fena patladım geçen sefer bu defa aynı hayata düşmek istemiyorum. Ama bu zalımlar 5 gün yarış koymuşlar. Olaya bir kaptırırsam yandım. Bazılarını pas geçmem lazım 😂
[/QUOTE hem ye hem spor yap😂😂

Eğer guzel kilolar verirsen emnis seni bi dahaki haftaya ekstrem durumdan listeye alsin takima faydan olur🥰 istersen tabi
Takıma girme konusunda kendime güvenmiyorum. Biraz tuhaf ataklarım var. 69 olsaydım ben de isterdim ama 72 nedir.. eni topu bir aydır evdeyiz. Bu yüzden evet listede motive olurum böyle yapmam ama bu artıya bakınca da saatli bomba gibiyim 😂 alt listede takılacağım gel beraber takılalım :) ben 60 a kadar gitmek ister gibiyim bu karantina günlerinde..ama haftaya cuma tartıma göre karar vereceğim biraz özgüven eksikliği yaşıyorum. Daha önce de kilo verdim ve korudum. Ama benim en büyük sorunum değişen şartlara uyum gösterememek hemen yemeğe sığınmaktır. Kendimi tanıyorum şu an olan bu. Kendimi tanıdığım kadarıyla da bence durdum ama gelecek haftayı bir görmek lazım yalancı çobana döndüm bu süreçte :)

Tartıldımm

Eklentiler

• BEA37447-A1FB-4C33-A4E8-5467DB51C4A3.webp
    BEA37447-A1FB-4C33-A4E8-5467DB51C4A3.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 5A7F3145-1AE8-49B6-ACA8-27739CF8627B.webp
    5A7F3145-1AE8-49B6-ACA8-27739CF8627B.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 33
Back
X