- 23 Mart 2016
- 29.721
- 90.102
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #341.761
C
Cagrihilal1
nerdesiiin zafer turu mu atıyorsun evde
hele anlat bakalim nasil gitti bu 1 kilo biz -200 e alışmıştık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhaahahahajah
Bana bir adım gelene iki adım giderim huyum kurusun
Haklısın canım 1 ayda bu kadar alınmaz diyeceğim ama 1 haftada 4 kg ları zorladığım için kendime de şaşıramıyorum şu an.. ne kadarı ödem görürüz zaten haftaya gelecek eksiden :)Denizcim bizim seninle kilomuz hemen hemen aynı gidiyordu. Sen yukarı atak yaptın ben aşağı. Gel şu işi dengeleyelim zaten çoğu ödemdir 1 ayda bu kadar yağ biriktiremezsin. Yediğin tatlı-tuzlu-hamurlular su tuttu muhtemelen. Benim hedefim de 60. Bu sefer yapalım yaa çok uzun zamandır 60’a inmedim ama çok istiyorum bu sefer. Dün eski fotolarıma baktım ne kadar iyiymişim. Belim incecikti ama o zaman bile diyet yapmaya çalışırdım her zaman. Şimdi o zaman ki kilom hedefim oldu![]()
Ne iyi etmis te yuzde hesaplamis dimi sagol emnis bid e bizle.ugrasmissinBana bak bana.. rezillik resmen. Şu an kendi gözüme gözükmek istemiyorum![]()
OhhHahahah birsevgi öldürüyorsun beniGayet pozitif yüklendim şu an enerjin sayesinde bataryam fulleniyor
![]()
Hahahaha ya normalde İstanbul'da yaşıyordum da şuan Şırnak'tayım görev dolayısıyla
Canım benim. Benim çocuğum yok. Ama ufacık bir kardeşim var. Evlenmeden önce 1 buçuk yaşına kadar ben baktım sayılır. Şimdi de 3 bucuga yaklaşıyor ve tekne kazintisi olduğu için tahmin edersin ki aşırı simartilarak büyüdü. Bunlari seni biraz olsun anladığımı bil diye söylüyorum
Bence olaya biraz şu açıdan bak; sevgili kızın yıllar sonra büyüyecek, oyuncakları yerine ders kitapları gezecek ortalıkta, sonra yine yıllar geçecek çeyizi gezecek ortalıkta:))
Bütün bunlar yaşanmışlık... Evdeki birşeylerin eskimesi, evin dağılması benim çok hoşuma gider mesela. Gece yatmadan önce şöyle bir bakarım eve. Bugün çok dolu çok güzel bir gün geçirmişiz derim. Toplarım düzeltirim ve yatarım. Ertesi gün yine dağılmaya başlar. Bir muhabbet kusumuz var aşırı özgür bırakıyoruz onu. Kafeste değil evde yaşıyo resmen. Her yere afedersin mıçıyorfotoğraf çerçevelerinin üzerine çıkıyor. Uçarken arkasında bıraktığı rüzgar ve çerçeveden aldığı güçle o çerçeve düşüyor, bazen ucu kırılıyor. Yapıştırıp geçiyorum. Elime ıslak mendil alıp pislettigi her yeri temizliyorum. Bu kadar rahatça ucabildigi gezebildigi bir evde olması onu ne kadar mutlu ediyordur deyip geçiyorum:)
Belki biraz psikopatca ama yaşanmışlıkbakış açını değiştirdiğin an herşey o kadar toz pembe gelecek ki. Bu ani tahammülsüzlüklerinde hep bunları düşün lütfen
![]()
Tabi ki yazacagim canım sen bizim için dün kendini zorladin o kadarNe iyi etmis te yuzde hesaplamis dimi sagol emnis bid e bizle.ugrasmissin![]()
Yaa canimm♥AhahaSenin adın gerçekten “birsevgi”!!!Ne güzel şeyler yazmışsın. Bunları zaman zaman ben de düşünüyorum ama olay kontrolümden çıkınca sinirlerm zayıflıyor demek ki. Yahu bir İspanyolca çalışabiliyordum arada derede. O düzen de bozuldu. Notlarımı yazdığım defter ortada yok okuduğum kitap bir tarafa savrulmuş artık kapağını açasım gelmiyor böyle eşyalarıma kötü davranılınca hayattan soğuyorum. Bana ait bir şey yok ben yaşayamıyorum diyorum. Kendime kitap alsam kızıma da alıyorum, defter-kalem alınca ona da ayrı alıyorum. Ama yine brnimkiler karalanıyor, kayboluyor. İşte orada tahammül azalıyor artık... Konuşmaya gelince çok iyi laf yapıyor ama söylediklermi asla anlamıyor sanki. Geçen gün diyor ki; seneye ilkokula başlayacağım artık cüzdanım ve telefonum olacak ayrıca ilkokula gidenler modadan da anlar.... Pardon pardon dedim ne cüzdanı ne telefonu
Yani özgür bir genç kız olmanın hayallerini yaşıyor 5.5 yaşında ama bana özgürlüğü yaşatmıyor sağolsun.
![]()
Barış muslu var..geceleri instagramda canlibyayin yapiyor..beyin ve tramva iliskisinden bahsediyor..mesela egzamasi cenede olan birisi yayina bağlanmişti yayina ve baris muslunun seminerlerinee ogrettigi cozumle nasil tramvasini cozdugunu anlattiydi..dis hekimi zorla disini cekmis..yani zorla dokunma hali..ve pogaca ya da unlu mamuller ile iliskisine gelirsek de belki de rahatsiz oldugun bir temas oldu ellerine ve o esnada pogaca yiyor olabilirsin..ya da birisi sen pogaca yiyorken rahatsiz olacahin bir bakis atnis olabilir ellerine..biraz baksana bubkonulara..beynin neyi nasil kaydettigi cok enteresean..mesela hazmedemedigin bir soz ile yutamadigin lokmayi ayni degerlendiriyor tramva olarak..
Adınla yaşa ne guzel yazmışsınCanım benim. Benim çocuğum yok. Ama ufacık bir kardeşim var. Evlenmeden önce 1 buçuk yaşına kadar ben baktım sayılır. Şimdi de 3 bucuga yaklaşıyor ve tekne kazintisi olduğu için tahmin edersin ki aşırı simartilarak büyüdü. Bunlari seni biraz olsun anladığımı bil diye söylüyorum
Bence olaya biraz şu açıdan bak; sevgili kızın yıllar sonra büyüyecek, oyuncakları yerine ders kitapları gezecek ortalıkta, sonra yine yıllar geçecek çeyizi gezecek ortalıkta:))
Bütün bunlar yaşanmışlık... Evdeki birşeylerin eskimesi, evin dağılması benim çok hoşuma gider mesela. Gece yatmadan önce şöyle bir bakarım eve. Bugün çok dolu çok güzel bir gün geçirmişiz derim. Toplarım düzeltirim ve yatarım. Ertesi gün yine dağılmaya başlar. Bir muhabbet kusumuz var aşırı özgür bırakıyoruz onu. Kafeste değil evde yaşıyo resmen. Her yere afedersin mıçıyorfotoğraf çerçevelerinin üzerine çıkıyor. Uçarken arkasında bıraktığı rüzgar ve çerçeveden aldığı güçle o çerçeve düşüyor, bazen ucu kırılıyor. Yapıştırıp geçiyorum. Elime ıslak mendil alıp pislettigi her yeri temizliyorum. Bu kadar rahatça ucabildigi gezebildigi bir evde olması onu ne kadar mutlu ediyordur deyip geçiyorum:)
Belki biraz psikopatca ama yaşanmışlıkbakış açını değiştirdiğin an herşey o kadar toz pembe gelecek ki. Bu ani tahammülsüzlüklerinde hep bunları düşün lütfen
![]()
Bir rivayete göre 7 yasina geldiklerinde rahatliyormusuzSenin adın gerçekten “birsevgi”!!!Ne güzel şeyler yazmışsın. Bunları zaman zaman ben de düşünüyorum ama olay kontrolümden çıkınca sinirlerm zayıflıyor demek ki. Yahu bir İspanyolca çalışabiliyordum arada derede. O düzen de bozuldu. Notlarımı yazdığım defter ortada yok okuduğum kitap bir tarafa savrulmuş artık kapağını açasım gelmiyor böyle eşyalarıma kötü davranılınca hayattan soğuyorum. Bana ait bir şey yok ben yaşayamıyorum diyorum. Kendime kitap alsam kızıma da alıyorum, defter-kalem alınca ona da ayrı alıyorum. Ama yine brnimkiler karalanıyor, kayboluyor. İşte orada tahammül azalıyor artık... Konuşmaya gelince çok iyi laf yapıyor ama söylediklermi asla anlamıyor sanki. Geçen gün diyor ki; seneye ilkokula başlayacağım artık cüzdanım ve telefonum olacak ayrıca ilkokula gidenler modadan da anlar.... Pardon pardon dedim ne cüzdanı ne telefonu
Yani özgür bir genç kız olmanın hayallerini yaşıyor 5.5 yaşında ama bana özgürlüğü yaşatmıyor sağolsun.
![]()
Yaa canimm♥Ahaha
özgür ruhundan öperim onun
Annesine özeniyor yavrucak belli ki
İspanyolca çalıştığın zaman onun da önüne bir defter bir şey versen. Masaya beraber otursaniz, şuan çok önemli bir şey yapıyoruz, herkes kendi önündeki şeye çalışacak artık büyüdün hadi bakalım diye gaza getirsengörevler versen mesela. Şimdi ben çamaşırları toplayacağım sen de oyuncaklarını toplayacaksin sonra çok güzel bir sürprizim var, önce söylediğimi yap hadi bakayım deyip sonra çok sevdiği bir yemeği vs önüne koysan sürpriz olarak. Çünkü kısacık tecrübemden edigindim bilgi şu, sen nasıl sorumluluklarını yerine getirmek için üstünde baskı hissediyorsan çocuğuna verdiğin sorumluluk ve ödül sistemi de onun üzerinde yapmalıyım basarmaliyim hissi verecek
tabi birinci denemede hemen olmaz. İki üç belki dört. Belki sürprizin hoşuna gitmeyecek, yaptığı şeyi boşuna yapmış gibi hissedecek
Ben kahve yapmaya giderken 1 yasindaki kardeşime hadi zeyneep kahve yapcaz derdim koşa koşa kucağıma gelirdi o kucağimdayken yapardım. Cezveyi alırdım şimdi ne koycaz derdim vaaave derdi, peki şimdi ne koycaz derdim suuu derdio kadar hoşuna giderdi ki. Yani ona ayri alan kendine ayrı alan yaratmak yerine yerine her şeyi bersber yapacak bir yol bulsan? Kız çocuğu yani erkek çocuğu kadar zorlamaz ortak alan yaratmak
![]()
Bir rivayete göre 7 yasina geldiklerinde rahatliyormusuzsenin yolun az kaldı benim daha cookk var
o zamana kadar bizden calacaklar annesi ❤
Bir rivayete göre 7 yasina geldiklerinde rahatliyormusuzsenin yolun az kaldı benim daha cookk var
o zamana kadar bizden calacaklar annesi ❤
Hahahaha ay aslan burcu zooorİnan biz de 3 yaşına kadar falan böyle her şeyi birlikte yapıyorduk ama okula başlayınca değişti her şey. Tipik aslan burcu, söylediklerimi dikkatlice dinler dinler sonra gözlerimi kısıp arkasını döner. Afedersin ama beni poposuna takıyor anca...![]()
Düşmesin modlariniz kizlar sağlığımız yerinde mi diğer her şey geçici ...Harikasınız yahu birkaç saat bakamadım telefona, ofise uğramam gerekti. Modum düştü ve şu yorumlarla inanılmaz motive oldum.![]()