Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bilmiyorum burası yerimi. Evlilik hazırlığı yaşarken bir ayrılığın eşiğine geldim. Kotu gunlerimde buraya üye oldum. Cevremde kimseye henüz ayrılığı anlatmadım. Ama şu anda en büyük hayalim 79u ucundan tutmak. Hayal ediyorum bugün artık giydigim gömleğin pantolonun bana nasıl yakışacağını düşünüyorum hep.

Canım ne kural olursa olsun düzen disiplin kararlılık olduktan sonra veremeyeceğimiz kilo yok.. hem tüm bu yaptıklarınız daha iyi bir takım için hem de bizlerin hedefimize gitmemiz için yapılan çalışmalar ✌ben tüm bu tarz hareket uygulama vs lere okeyim 👍 yeterli grubumuz canlı aktif dinamik olsun 🥰
Gece gece kendini bi gazlıyprun bak bildiğiniz gibi değil ☺yarın daha sağlıklı daha az yemek daha çok spor ile günü bitirmeliyim 👍ve tartı almalıyım 😅
Heh işte tüm çabam bunun için 💪🏻💪🏻 diyete ve spora karşı istek oluşturmak gaza getirmek motive etmek için 😍😍 burada herkes bu şekilde, emin ol hızlı ilerleyeceksin💪🏻💪🏻
Tamamdır canım ☺ sizler de burada yaptığınız spor videosu varsa atabilir misiniz ? Ben YouTube dan açıyorum önce Leslie ile başlıyorum 15-20dk ısınma için sonra zumbalara geçiş yapıyorum.. öyle her zaman yaptığım 2 video var .. canım daha da spor isterse videolarda gezinşp kafama göre bir şeyler bulma çabasıdayım işte 🤷
İlk sayfada bazı spor isimleri var bir incelersin:)
Çok iyi ya birincilik görmek istiyorum artık ben 😂 bir dahaki yürüyüşün birincisi benim
Ya o kadar çabaladım 1. Lik görmek için yine basaramadim ben çıkamıyorum taaa 16-17 binlere yaaa😢
birsevgi birsevgi cim benden yana sikinti yok , yalniz kesin karari umarim gozden kacirmam :)
Ben sana söylerim 😘😘

Kızlar bilmiyorum burası yerimi. Evlilik hazırlığı yaşarken bir ayrılığın eşiğine geldim. Kotu gunlerimde buraya üye oldum. Cevremde kimseye henüz ayrılığı anlatmadım. Ama şu anda en büyük hayalim 79u ucundan tutmak. Hayal ediyorum bugün artık giydigim gömleğin pantolonun bana nasıl yakışacağını düşünüyorum hep.
Bu hayal seni canlı dinamik tutacak inşallah basaracaksin💪🏻💪🏻💪🏻 kimseye anlatmamak doğru karar. Kesin kararını verdikten sonra anlatırsın. Şuan kimsenin seni etkilemesine izin verme 😊

Hakkinda hayirlisi olsun oncelikle. Ben her zaman evlenip cocuk yapip ayrilmaktansa fikirler uyuşmuyorsa bitmesi en hayirlisi gibi geliyor. O yuzden hic uzulme eger ayrilik varsa kader de bunun erken olmasi senin hakkina hayirli olanmis diyelim. Bu sureci rejimle sporla kafani dagitarak gecirebilirsin. 79 cok uzak degil yeterkj inan ve mücadele et.👍👍

Umarım her şey istediğin gibi olur canım.. ama her şeyi değiştirebilecek, istediğin gibi düzenleyebilecek gücün olduğunu unutma

17.05.2020 5. Takim Menu Paylasimlari

Cherry Mom Cherry Mom - Paylasim yapildi 🥳

Umutumut82 Umutumut82 - Paylasim yapilmadi 🥺

C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi 🥳

kardelelen321 kardelelen321 - Paylasim yapilmadi 🥺

pawlover pawlover - Paylasim yapildi 🥳

Tempus Tempus - Paylasim yapildi 🥳

melita09 melita09 - Paylasim yapilmadi 🥺

nrmyn nrmyn - Paylasim yapildi 🥳

Mehfam Mehfam - Paylasim yapildi🥳

Calypso95 Calypso95 - Paylasim yapildi🥳

Leyl-i-fer Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi 🥺

K KuruPapatya - Paylasim yapilmadi 🥺

arasveannesi arasveannesi - Paylasim yapilmadi 🥺

@Bluue - Paylasim yapilmadi 🥺

birsevgi birsevgi - Paylasim yapildi🥳

_nazenince_ _nazenince_ - Paylasim yapildi🥳

dennisgo dennisgo - Paylasim yapildi🥳

balpamuk balpamuk - Paylasim yapildi🥳

U Umudumvar07 - Paylasim yapildi🥳

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

17.05.2020 5. Takim Menu Paylasimlari

Cherry Mom Cherry Mom - Paylasim yapildi 🥳

Umutumut82 Umutumut82 - Paylasim yapilmadi 🥺

C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi 🥳

@hezeyan538 - Paylasim yapilmadi 🥺

kardelelen321 kardelelen321 - Paylasim yapilmadi 🥺

A annecicegi - Paylasim yapilmadi 🥺

pawlover pawlover - Paylasim yapildi 🥳

Elifcig93 Elifcig93 - Paylasim yapilmadi 🥺

Tempus Tempus - Paylasim yapildi 🥳

melita09 melita09 - Paylasim yapilmadi 🥺

nrmyn nrmyn - Paylasim yapildi 🥳

Mehfam Mehfam - Paylasim yapildi🥳

Calypso95 Calypso95 - Paylasim yapildi🥳

Leyl-i-fer Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi 🥺

K KuruPapatya - Paylasim yapilmadi 🥺

arasveannesi arasveannesi - Paylasim yapilmadi 🥺

@Bluue - Paylasim yapilmadi 🥺

birsevgi birsevgi - Paylasim yapildi🥳

_nazenince_ _nazenince_ - Paylasim yapildi🥳

dennisgo dennisgo - Paylasim yapildi🥳

balpamuk balpamuk - Paylasim yapildi🥳

U Umudumvar07 - Paylasim yapildi🥳

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Canım hezeyan, annecicegi ve elif izine ayrıldı istersen onları çıkar listeden

Kızlar kızlar. Bizim hafta başımız pazartesi değil cuma ya.
Bunun ışığında bir kaç önerim var👀 bazılarını bugün söyledim de bir de toplu olarak yazayım dedim.

Sevgili Tempus Tempus menüleri kontrol ediyor. Kim paylaşım yaptı kim yapmadı diye. Bence her cuma tüm listeleri kontrol etsin ve 1 hafta boyunca 3 kez menü paylaşmayanı burada paylaşsın, kaptanımız tarafından uyarı alsın o kişi. Sonraki hafta kendini düzeltsin, düzeltemeyecek durumdaysa izne ayrılsın.

Sevgili kardelelen321 kardelelen321 eşleşip kendi aramızda yaptığımız yarışmayı takip edecek😍 her cuma kimin kimi yendiğini açıklayacak. Yenilen kişi ekstra 500 kez ziplasin mesela. Ceza olsun.

Sevgili Cherry Mom Cherry Mom kiloları takip ediyor. 1. Sayfaya güncel kilolarımızı da ekleyecektin canım unuttun mu🙈 eğer 2 hafta boyunca yerinde sayan olursa ona da uyarıyı sen ver, 3. Hafta tekrar yerinde sayarsa ya düzelme sözü versin ya izne ayrılsın o kişi, katı olalım bu konuda nasıl olur? 🙏🏻

Ben yarışma sporlarını takip ediyorum. Bana o günkü adımlarınızı ya da ip atlamalarinizi özelden gönderirseniz daha bir yarışma tadında olur herkes ilk 3 kişiyi merakla bekler:)) ama bunun için ödül ya da ceza düşünemedim. Önerisi olan varsa güzel olur 🙏🏻

pawlover pawlover ciğim hedef kiloların takibini yapıyor. Bence haftalık hedefini tutturamayana da bir spor cezası verelim. 500 ip atlamak gibi.

Bütün bunların amacı daha fazla hareketi sağlamak 🙏🏻🙏🏻 nasıl olur sizce. Verilen cezaları artık hangi konuda ceza almışsa o konunun görevlisi takip eder yapılıp yapılmadığını 😍
Millet cezaya okeyse olabilir tabiğsi

Oo o kadar diyosun yani işimiz zor o zaman 😂😂 ama imkansız değil 😜

Sen varken azcık zormuş bak öyle diyolar 😁
Ben akıllandım eskisi kadar çok yapmayı düşünmüyorum. Ama spora başlayınca içime canavar kaçıyor. Neyse ki şu an karantina günleri evde yalnız değilim ve işim hiç bitmiyor. Bu sayede insan gibi spor yapmayı öğreneceğime inanıyorum :)

Bi kerecik kazandım ben yaa pazar zıplamayı kazancam görün bakın siz 😈

Oo yürüyüşlere katılmıyo musuuunn
Bugün katıldım. Perşembe de belki katılırım. Şimdilik Pazartesi günü pek düşünmüyorum. Ama benim ruh halim dalgalıdır biliyorsun konu spor olunca :)
Pazar çok pis zıplayacağız desene :KK55:

Bugün katıldım. Perşembe de belki katılırım. Şimdilik Pazartesi günü pek düşünmüyorum. Ama benim ruh halim dalgalıdır biliyorsun konu spor olunca :)
Pazar çok pis zıplayacağız desene :KK55:
Senin 7000i kesin geçceğini düşünerek 10000 hedef koydum kendime tutturabilirsem 🤣🤣

Senin 7000i kesin geçceğini düşünerek 10000 hedef koydum kendime tutturabilirsem 🤣🤣
Ben ip konusunda zordayım. Ev halkı kalkmadan ne atlarsam kar. Kalktıklarında başları ağrıyormuş. İki üç kilo daha alsam ya kapının önüne koyacağım ya evden gideceğim o kadar gıcığım şu an bu şikayetlere. Benim işime geldi, her şeyi kendim yaptım ama sürekli onlara uydum kendi düzenimden oldum. Şimdi yeniden kuruyorum kendi düzenimi, laf edene de diren çemkiriyorum ama 7 bin ip atlayacak kadar bir atar yapma alanım var mı emin değilim :)

Back
X