Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom saol tatlım bilgilendirmeler için.. aynen dediğin gibi bir anda her şeyi okuyup klima yazmaya çalışsam da zamanla isimlere daha aşina olup daha çok muhabbete katılıcam 🙈şimdilik önümdeki zıpzıp yarışına odaklanıyorum.. iple zıplamak zorunlu mu? Benlm küçücük oğlum etrafımda pervane.. işsiz zıplasam ☺
Rica ederim canım
İpsiz de atlayabilirsin yerinde zıplama.gibi kolları çevirerek hayali ip misali :)) benim oglumda 3.5 yaşında bende onunla birlikte zipliyorum 😍

Karantina da zorlukda var güzellikte.. 24 saatin hepsi doldu dolu geçmese de ben de oğluma bulabildiğim etkinliği yaptırıyorum.. havalar ısı su şükür balkonda toprak su oynatıyorum Bol bol

Kızlar ben kentini tanıtayım 🤭
27 yaşındayım kaç kiloyum şu an bilmiyorum tartı alocam en yakın zamanda.. boyun 168.. bir buçuk yaşında bir oğlum var .. doğum kilolarımı çoktan verdim sonra tekrar aldın sonra 5 ini yine verdim almamak için direniyorum 😅 63 kilo olsam bana yeter de artar bile 😀

Merhaba 🤭ilk sayfadan geliyorum kuralları kabul ettim inşallah ♥ sizler de beni aldığınız için teşekkürler 🥰
Aramızaı hoşgeldin canım

Kızlar bilmiyorum burası yerimi. Evlilik hazırlığı yaşarken bir ayrılığın eşiğine geldim. Kotu gunlerimde buraya üye oldum. Cevremde kimseye henüz ayrılığı anlatmadım. Ama şu anda en büyük hayalim 79u ucundan tutmak. Hayal ediyorum bugün artık giydigim gömleğin pantolonun bana nasıl yakışacağını düşünüyorum hep.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Sonradan pişmanlık yaşayacağına önceden hatalardan dönmek daha doğru. Ben şu an geçmişe bi baktığımda çok şeyi yanlış yaptığımı düşünüyorum. Şu anki olgunlukla düşünebilseydim hayatım bambaşka olurdu diyorum ama iş işten geçti benim için. Sen daha yolun başındasın. Seni gerçekten seven, olduğun gibi kabul etmesini bilen, hak eden birisiyle olmalısın. Şu an belki aşırı üzüldüğün şeyi ilerde ne kadar doğru yapmışım diyebilirsin. Sanırım kilo konusunda bu olay seni epey kamçılamış. İstediğin kiloya bu güçle ulaşacağını eminim.

Biz karantinada çok sıkıldık, artık çocukları hiçbirşey ile oyalayamıyorum 🥺 Kızım arkadaşlarını okulunu çok özledi, oğlum deseniz daha ufak hergün soruyor corona bitti mi anne, bitince parka gidecekmiyiz anne 🥺 Biran önce biter de kurtuluruz inşallah..
İnşallah canım 😭
Bizimde evin hemen yaninda park var sırf buyuzden güneşlik bile açmıyorum ki görüp istemesin diye 😣 ne büyük.nimetmis çocuklarımızla parkta oynamak herşey bize bir ders bu zamanlarda öğrendigimiz nice şeyi sonra yine unutmayız insallah.

Bugün hiç bir yarış yokmuş tüh 🙈
Dünden biz büyük bir badire atlatıp tüm takimlar arasinda ikinci oldukta yorgunuz olmadığı bencede iyi oldu 🤭
Sen evde yürüyup ziplama yapabilirsin bence kendine bir hedef belirle hatta burayada yaz gün sonunda soralım kaç yaptigini😍

Back
X