Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün normalden yediğimden daha az yemek için büyük bir çaba içindeyim.. hergğn tatlı yerdim şimdi de canım istiyor neden böyle oldu kızlar ? Hani bundan bir kaç yıl önce hiç tatlı yemeden 3-4 gün durabilirdim bir ay çikolata yemeden olurdu.. de noldu da böyle oldu ? Her yemekten sonra ağzı a tatlı bir şeyler atasom var

nrmyn nrmyn canim müsait olduğunda paylaşım yapmanı rica ederim 😘

Tesekkurler canim..ekledim:KK8:

Bugün normalden yediğimden daha az yemek için büyük bir çaba içindeyim.. hergğn tatlı yerdim şimdi de canım istiyor neden böyle oldu kızlar ? Hani bundan bir kaç yıl önce hiç tatlı yemeden 3-4 gün durabilirdim bir ay çikolata yemeden olurdu.. de noldu da böyle oldu ? Her yemekten sonra ağzı a tatlı bir şeyler atasom var
Rafine sekerli olmayan alternatifler densen olur mu acaba?

Şaka gibi ama biz bu karantinada çok eğleniyoruz. Zaten eşimle beraberken çok güleriz bu süreçte iyice sıyırdık herhalde. evin koridorunda sahilde yürüyüşe çıkmalar, balkonda randevulaşmalar falan, manyaklıkta sınır yok dün gece masal anlatıyordum bir ara.. Ama her şey ben tartıda kilo alana kadar.. o zaman ben aşırı spor yapmak istiyorum. Başlıyor aramızda bir mücadele.. Sinir oluyorum çünkü evde tek kilo alan benim.kaçamağı tadında bırakamayan tek kişi de benim zaten :)
Ayyy ne guzel Allah bozmasin. Biz normLde de pek anlasamayinca karantina hapishane gibi oldu 😂😂

Bugün katıldım. Perşembe de belki katılırım. Şimdilik Pazartesi günü pek düşünmüyorum. Ama benim ruh halim dalgalıdır biliyorsun konu spor olunca :)
Pazar çok pis zıplayacağız desene :KK55:
Kiz sen cumaya -3 gelirsin aha buraya da yaziyorum 😂😂 sen az spor yapamazsin

Emziriyor musun canım

Kiz sen cumaya -3 gelirsin aha buraya da yaziyorum 😂😂 sen az spor yapamazsin
Bu kez gerçekten her gün spor yapmayacağım. Sabahtan beri kendimi tutuyorum, çünkü takıldım dünkü tartıya :) şaka gibi spor yapmamaya çalışıyorum resmen. Ama yarın zıplayacağım. Haftaya. -3 gelsem de Cherry Mom Cherry Mom bir de onu hesaplasa. Bu hafta yüzüme yüzüme vurdu yüzdemi :)

Fazla degil kiz 2,5 kilocuk🤕
Ben yaptım hiç hoş değil sen yapma hemen geri dön :) ben de R yaptım dün :)
Bir yemeye başlayınca insan duramıyor. Ben böyle ataklar için kayısı hurma yulaf ezmesi ile atıştırmalık yapıyordum. Onlar epey kesiyor. Sonra istek azalıyor zaten tarçınlı süt ve kahveler ile geçer hale geliyor.

Bu kez gerçekten her gün spor yapmayacağım. Sabahtan beri kendimi tutuyorum, çünkü takıldım dünkü tartıya :) şaka gibi spor yapmamaya çalışıyorum resmen. Ama yarın zıplayacağım. Haftaya. -3 gelsem de Cherry Mom Cherry Mom bir de onu hesaplasa. Bu hafta yüzüme yüzüme vurdu yüzdemi :)
Yaa allah aşkına her gün Spor yapmasan ne olcak dünkü spor puanin 567😬😬😬🤭

Back
X