• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Konu spor yarışması ise ben bu yürüme işini hiç sevmiyorum çünkü puanı az :) 2500 ip atlamak 25 bin Adım atmaktan daha kolay. Benim günüm yarın :)
Betty 2500 ip mi dedin .. sabah gözünü açtıpın gibi başlıyor mısın kız 😁

Yok kız öyle tarçınla sütle geçtiği yok.. bazen işte iştahı açılıyor insanın artık Allah ne verdiyse yiyorum.. bugün o kadar çok değil en azından kahve çay idare etmeye çalışıyorum.. kahveya tarçın atınca iştah kapatırmış bi denemek lazım aslında belki günde 2-3 büyük bardak kahve içiyorum hiç denemedim bi deneyim
Bence güzel oluyor. Ben bazen tarçınlı içiyorum. Zaten tarçını çok severim.

Yok kız öyle tarçınla sütle geçtiği yok.. bazen işte iştahı açılıyor insanın artık Allah ne verdiyse yiyorum.. bugün o kadar çok değil en azından kahve çay idare etmeye çalışıyorum.. kahveya tarçın atınca iştah kapatırmış bi denemek lazım aslında belki günde 2-3 büyük bardak kahve içiyorum hiç denemedim bi deneyim
Brn kahve fincanima cubuk tarcin koyuyordum..kaşık gibi..kariştirmak onunla oynamak hoşuma gidiyordu..tadi da efsaneee:kahve:

Ayy çok sevindim. Eşler arasında huzursuzluk olunca hayat zorlaşıyor. Zaten zor. Çocuklar da etkileniyor. Allah herkesin yuvasına huzur, mutluluk versin
Amin canim cok cok amin

Kızlar durumuma yazdım ama görmezsiniz belki, sağlık Bakanlığı'nın yaptığı hayat eve sigar uygulaması var çok güzel şeyler düşünülmüş ama tabi yayılması lazım tavsiye ederim
Durumun neresi kiz

Back
X