Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün Kü yemek listem
Kahvaltı
1 rafadan yumurta
4 yeşil zeytin
Biraz peynir
Salatalık
Saat 16.30 gibi çok acıktım biraz peynir yedim
Akşam
1 su bardağı sütlü kahve

Menü yazayım da bu akşamı bitireyim ki gece kaçamak vs olmasın..

Baştan belirmek istiyorum ki bugün normalde yiyeceğimin yarısını yedim.. ama yine de fazla olabilir siz bi inceleyin 😁

Sabah saat 8 kalk 🤭
9.30 kahvaltı 2 yumurta 2 kızarmış beyaz ekmek çok ince dilim.. sınırsız domates salatalık biber..ortada salata vardı.. eccuk baş tereyağı ekmek üstüne.. eccuk acuka..

Aralarda çay kahve ve fit yaptığım lokum bir adet..
Spor sonrası saat 13.30 da annem sarma içi yaptı bulgurlu bi Ege yemeği diyeyim kısır gibi bir tabak ondan.. 15.30 da ızgara tavuk 4 YK pilav yoğurt..
Yine Nescafe vs vs çay vs ..bir adet hurma yarım elma..
18.30 bir ısırık lokum 🙈yine fit tarif tabi ki..

Şu an 20.30 yarım lt süt..

Spor puan hesaplama biz mi yapıyoruz??

20 dk Leslie
34 dk zumba
10 dk koşu 🏃🏼‍♀️
Menüleri.buraya değil menü sayfasına yazıyoruz canım

Menü hakkında ise fazla değil ama sagliklida pek değil kızarmış ekmek lokum kısır pilav acuka bal terayag 🙈🙈
Ama sporlar çok iyi tebrik ederimmm :))

Menüleri.buraya değil menü sayfasına yazıyoruz canım

Menü hakkında ise fazla değil ama sagliklida pek değil kızarmış ekmek lokum kısır pilav acuka bal terayag 🙈🙈
Ama sporlar çok iyi tebrik ederimmm :))
Ekmek sabah tükettğm sadece.. lokum da hurmalı fit bir tarif şekersiz .. kahve yanına işte 🤭 ama tereyağı cidden azdı bir çay kaşığı falan 😁

32 yaşındayım bir kaç hafta sonra 33 olucam
161 boyunda 72 kiloyum. Özel bir şirkette satın alma sorumlusuydum işten yeni ayrıldım. Bu karantina ve işsizlik sürecini kendimi ayırıp kilo verip güzelleşmek istiyorum 😊🙈
Merhaba
Hoşgeldin aramıza umarım bu süreci istediğin gibi değerlendirirsin ideal kilona ulaşırsın

Back
X