Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

IMG-20181009-WA0017.jpg

Kızlar bu 92 kg olduğum halim belki daha fazla bile olabilirim.

Eki Görüntüle 2621706
Kızlar bu 92 kg olduğum halim belki daha fazla bile olabilirim.

hoşgeldiin 🤚🏻 Ne güzelsin canım maşallah yüzün çok tatlı ama ah şu kilolarımızz 😭 şu an kaç kilosun peki?71 yazıyo isminin yanında sanırım 71 misin? Birlilte verirz inşallah burdaki herkes zayıflıyor sen de zayıflarsın emek verince olmayacak şey degil karşılığını illa ki alırız 💪

hoşgeldiin 🤚🏻 Ne güzelsin canım maşallah yüzün çok tatlı ama ah şu kilolarımızz 😭 şu an kaç kilosun peki?71 yazıyo isminin yanında sanırım 71 misin? Birlilte verirz inşallah burdaki herkes zayıflıyor sen de zayıflarsın emek verince olmayacak şey degil karşılığını illa ki alırız 💪
Teşekkür ederim şuan 71.8 kg kilom. Bende birlikte başarabileceğimizi düşünüyorum. Tek yapınca ister istemez motivasyonum düşüyor. Besmele çekip başladım Allah utandırmasın inşallah daha çok azimle kurtulalım bu kilolarınızdan çok merak ediyorum 60 kilo olduğum zamanki halimi

Kizlarrrrrrrrrrrrrrr görün görün utaninnnn yeni üyemiz spor yapmış birde puanlarini hesaplamış a benim canım a benim tatlım :KK60:
Hahhahahah teşekkür ederimmm menunde simdi çok güzel geldi gözüme 😍🤭🤭

Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
2 ince dilim kızarmış ekmek
1 çk tereyağı üstüne bal
Bir çatal acuka..

Öğle
Sarma içi
2 saat sonra ızgara tavuk 4 YK pilav yoğurt

Akşam yarın lt süt..

Aralarda çay kahve ve iki küçük parça fit lokum..

Su hiç hesaplamadım yarın şişemi alocam yanıma..

Spor
20 dk Leslie 30p
34 dk zumba 102 p
10 dk koşu 40p

Adım 13 bin

Bizim takımm NO KİLO spor yaptık mı kızlarr bu hafta biz alalım herkes hergün az çok bi puan katkısında bulunsuun 💃🏼💃🏼😁
Ben bugün yapmadım. Yarın zıplayacağım.

Ben yaptım daa galiba no kilodaydım emin olamadım şimdi 🤭🤭
Tebrikler canım.. yarın sana eşlik edeceğim :)
Hele hele bekleyin bakalım. Ben bi kendime geleyim de inşallah😬 dennisgo dennisgo da geldi nasılsa 🤭
bir an önce geçse de sen de rahatlasam canım. Ben yarın zıplama yarışmasına katılacağım. Umarım bu hafta kazanan biz oluruz.

Back
X